Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Πρώτη φορά

Κι έφτασε η στιγμή η Ισμηνη να βγαίνει μόνη της! Κι εγώ στην ηλικία της έβγαινα μόνη με τις φίλες μου, αλλά εδώ μου φαίνεται ακόμη ξένο το μέρος. Πήρε με την Γιόσιε, την Λίνα και τον Άρατς το τραμ, μετά το σχολειο, και κατέβηκαν στο κέντρο του Μάιντς για ψώνια. Από τις 12:22 που την άφησα από τα μάτια μου (πήγα να πάρω τη σχολική της τσάντα, να μην την κουβαλάει) μου τηλεφώνησε 17:10 να πάω να τη μαζέψω. Με παρακολουθείς; Μόνο δευτερόλεπτα δε σου έγραψα. Αυτές τις σχεδόν 5 ώρες, της τηλεφώνησα μόνο μια φορά. Είσαι περήφανος για μένα, παραδέξου το! Ήταν τόσο χαρούμενη όταν πήγα να την πάρω. Μου αρέσει που γεμίζει η ζωη της με πρώτες φορές. 
Δε θα σου γράψω πολλά. Είμαστε κι εγώ κι εκείνη κουρασμένες. Βραδιάζει σιγά σιγά. Της Παρασκευής τα βράδια είναι όμορφα. Δε θα ξυπνήσω στις 6 αύριο. Επιστρέφει και το αγόρι από το Λονδίνο σημερα. Μια πρώτη φορά και μια επιστροφή είναι αρκετά να γεμίσουν μια Παρασκευή με ..... δε μου έρχεται η λέξη τώρα. Με γλύκα, με θαλπωρή... είναι οι λέξεις που μου έρχονται, αλλά δε μου αρέσουν. Σε αφήνω με αυτές όμως. Πρέπει να φύγω να παραλάβω τον μπαμπά μας.

6 σχόλια:

  1. ..πρώτα έμαθα να διαβαζω.. μικρές προτασεις.. τώρα που βελτίωθήκα λίγο.. θα δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα θυμάμαι την πρωτη φορά που βγηκα με τις κολλητες μου στην Α Γυμνασιου...μου φαινοταν πως ημουν είκοσι 🤣😂έμενα και σε χωριο και ηταν η πρωτη φορά μονη μου στην πόλη...ε ,ηταν να μην κανουμε την αρχή,του δωσαμε και καταλαβε μετά🤣😂🤣😂τωρα με την καραντινα τα διδυμα εφτασαν Γ Γυμνασιου ,δεν εχει τυχει να βγουν μονα τους μεχρι τωρα....πηγαν πρωτη φορα μετα το δημοτικο μονοημερη εκδρομη και δεν τηλεφωνησα καθολου.Αφου τους το ειπαν και οι συμμαθητες τους,οτι πρεπει να ημουν η μοναδικη που δεν τηλεφωνησα και ο ενας απαντησε πως και να ξεχνιοντουσαν εκει ,δεν θα με πειραζε 🤣😂😜αντε καλά ξεπορτίσματα και σε εσας 😍🥰

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουλπακι μου εχεις ηδη κανει εντυπωσιακη προοδο!! Ολα θα τα καταφερεις 🥰😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νασια πολυ cool σε βρισκω και ζηλευω 😁 Λιγο η καραντινα, λιγο η νεα πατριδα, αργησαμε κι εμεις λιγακι να κανουμε την αρχη. Στην Ελλαδα οταν ερχομαστε βγαινει ηδη μονη της (σε χωριο βεβαια). Ενθουσιαζομαι κι εγω μαζι της με "τα πρωτα βηματα" 😊. Ο Δημητρης με ρωτησε αν πηρα καμπαρντινα και μαυρα γυαλια να την παρακολουθω, αλλα εγω κυρια. Μονο ενα τηλεφωνημα 😅

    Καλα να ειναι τα παιδια μας να τα ζησουν ολα 😍

    Το Σαββατο δινω εξετασεις Β2 στα γερμανικα. Εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα.

    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. deedee μου.. το προσπάθω.. επι του προκειμένου.. στο Παγκράτι όπου και μεγαλώσα.. το 1964.. ήταν ένα χωριό.. βγήκα μόνος στα 3.. όπως γινόταν τότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Κουλπάκι μου...στα 3 έξω μόνος; Άλλα χρόνια τότε 😊

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή