Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

εξαιρετικο ξεκινημα...

Το κιτρινο ξυπνητηρι μου αρχισε να χτυπαει στις 6:30 αλλα εγω του εδωσα σημασια μιση ωρα μετα και του εκανα τη χαρη να πατησω το off απο πισω για να μην γκρινιαζει καθε 5 λεπτα. Εβγαλα την Φλαππυ και αφησα φαγητο στη μαμα μου. Φασολακια, που ειχε πεθυμησει ο μπαμπας μου. Επειτα γυρισα σπιτι κι ενιωσα κατι πολυ οικειο, αλλα που ειχα μερες πολλες να νιωσω. Ενιωσα το ξεκινημα μιας καινουριας μερας που ολα ειναι δυνατα. Εκανα εναν διπλο ελληνικο και καθισα στην αυλιτσα μας. Κανει ωραια δροσια το πρωι και αυτες τις μερες που δεν εχω την Ισμηνη, απολαμβανω πολυ το πρωινο καφεδακι εκει. Εβαλα και 2-3 τραγουδια της Zaz και ευχηθηκα να ειχα ολο το πρωινο ελευθερο να μεινω εκει. Με την γευση του ελληνικου και την εξαιρετικη φωνη της Zaz.
Ανεβηκα στις 8, απλωσα το πλυντηριο, εκανα ενα μπανιο με την ησυχια μου, πηγα φιλησα τον αντρα μου για να τον ξυπνησω και κατεβηκα να του ψησω καφε. Του εκανα για λιγη ωρα παρεα και στις 9 παρα πεντε ημουν στο γραφειο μου.

3 σχόλια:

  1. Γειά σου κοπελάρα μου.Εξακολουθώ να σε χαίρομαι που ότι κάνεις το κάνεις να φαίνεται απολαυστικό.Αλλά έχω ένα πρόβλημα .Την σημερινή σου ανάρτηση δεν μου την δίνει και δεν ξέρω γιατττί.Μιλάς για θάλασσα και είναι το αδύνατο σημείο μου,Μεγάλωσα μέσα στηνθάλασσα και το χαρακτηριστικό μου ψευδώνυμο είναι δελφίνι.όταν μεγαλωσα ένας φίλος του γυιού μου μου το μετέτρψε σε πουροδέλφινο!!!!!!!!!!καλό??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εριεττα μου

      ελπιζω τωρα να βλεπεις και την καινουρια αναρτηση. Δεν ξερω τι συνεβει και "χαθηκε". Πριν φυγω το μεσημερι φαινοταν κανονικα στη σελιδα μου. Τελοσπαντων, την ανεβασα ξανα κι ελπιζω να φαινεται :) Σε αναφερω σ'αυτη την αναρτηση :)

      Ενα ομορφο απογευμα κι ενα απολασυτικο Σαββατοκυριακο σου ευχομαι!!

      Διαγραφή