Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

κρυμμενη μαγεια

Ψαχνω να βρω δυναμη στη Δευτερα μου. Η Δευτερες μου κρυβουν παντα κατι μαγικο. Εκτος απο τις φορες που βαριεμαι να ψαξω. Και σημερα η αληθεια ειναι βαριεμαι πολυ να ψαξω. Τη χρειαζομαι ομως τη μαγεια.
Εχω την μικρη μαζι μου στο γραφειο και σκεφτομαι πως μπορει να νιωθει που βρισκεται μαζι μου στη δουλεια, ενω συνηθως ειναι στη γιαγια και στον παππου. Πρεπει να φαινονται ολα τεραστια στα ματακια της και καθολου δεν θα ηθελε να ειναι οπουδηποτε αλλου νομιζω. Κι ας φοβαμαι εγω μη βαρεθει εδω.
Το βραδυ θα ερθουν τα πεθερικα μου και χαιρομαι πολυ που θα τους εχω λιγες μερες σπιτι. Ειναι ομορφο να υπαρχει καποιος στο σπιτι να σε περιμενει μετα τη δουλεια. Λεω να κανω ντοματορυζο γι' αυριο. Ευκολο και νοστιμο.
Σκεφτομαι οτι ενδεχεται αυτο να ειναι ενα πολυ δυσκολο καλοκαιρι που με βρισκει απροετοιμαστη. Ισως και οχι.
Σηκωνομαι να ψαξω που κρυφτηκε η μαγεια. Βρηκα χρυσοσκονη στα ματια της Ισμηνης.


6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Dee Dee.Aττό που θέλω να σου πω είναι ότι σε χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτό μόνο.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να ακουγομαι ως καταπληκτικη νυφη που χαιρεται με τον ερχομο των πεθερικων της ε; :) Εχω και τις κατινιες μου, απλα δεν εκτιθεμαι πολυ εδω ;)

      Καλο απογευματακι ομορφη Εριεττα

      Διαγραφή
  2. Oxi γιαυτό αγάπη μου αλλά γενικά μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και λειτουργείς.Η μαμά σου θα είναι πολύ περήφανη για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι γιαυτό.αλλά γουστάρω το πως ζεις την ζωή γουστάρω το πως σκέπτεσαι πως εκφράζεσαι.Η μαμά σου πρέπει να έχει κάνει καλή δουλειά και φαντάζομαι την ίδια καλή δουλειά κανεις εσύ με την Ισμήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διπλό καλλίτερα από μονό.Ο δαίμονας του τυπογραφίου έδρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω για τη διαθεση σου να βλεπεις τοση ομορφια σε μενα :) Σου ευχομαι μια υπεροχη μερα !

      Διαγραφή