Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Λιγο θαλασσα για ξεκουραση

Εφυγαν πενηντα ευρω σημερα για αλλαγη μπαταριας στο αυτοκινητο. Νοητα προσπαθησα να υπολογισω ποσα εδωσα για το αυτοκινητο τον τελευταιο χρονο κι αν μαζευονται αρκετα για να ειχα αγορασει ενα αλλο μεταχειρισμενο. Δεν τα υπολογισα τελικα. Τι αξια εχει τωρα να μαθω; Λες και ψαχνω αφορμη να με "μαλωσω" που δεν ειχα σκεφτει νωριτερα την επιλογη, να αγορασω άλλο αυτοκινητο. Λες και το εκανα επιτηδες για να εχω να ασχολουμαι και να πληρωνω. Τι κακοι που γινομαστε με τον εαυτο μας στιγμες στιγμες.
Ο αποηχος των εκλογων αρχισε να καταλαγιαζει. Θα ηθελα να ψηφιζα στον Δημο Θεσσαλονικης για να εχει και την δικη μου ψηφο ο Μπουταρης. Ειναι ο μονος ανθρωπος που θαυμαζω στον χωρο της πολιτικης και παρακαλω να γινει παραδειγμα για πολλους. Θα ηταν η μονη ψηφος που θα ενιωθα σιγουρη για την επιλογη μου.
Σημερα λεω να παρω την Ισμηνη και να κατεβουμε να δουμε λιγακι θαλασσα. Ισως μια βολτα στην Περαια, ισως στο κεντρο στην παραλια. Ο καιρος δεν ειναι οπως χθες. Συννεφιασε λιγακι και βρεχει σε καποιες περιοχες. Επιμενω ομως. Θα παμε να δουμε θαλασσα. Μαλλον Περαια, για λιγοτερο κοσμο. Ωραια. Μ'αρεσει να εχουμε προγραμμα. Το προγραμμα σημερα εχει θαλασσα. Θελεις να ερθεις για παρεα;

....θα παρω και κερασια στην επιστροφη.


6 σχόλια:

  1. Βόλτα δίπλα στη θάλασσα με μια χούφτα κεράσια?
    Το καλύτερό μου!! Λατρεύω και τα δυο....Για τα κεράσια μάλιστα κόντεψα να χάσω τη ζωή μου...Μεγάλη περιπέτεια που κάποια στιγμή θα τη μοιραστώ...
    Να περάσετε όμορφα εύχομαι και να μην σας βρέξει...εδώ, βρέχει τις τελευταίες 4 ώρες ασταμάτητα...
    Πολλά φιλιά..δώσε και στο Ισμηνάκι ένα!
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιω μου
      ουτε στη θαλασσα πηγα -μας τα χαλασε ο καιρος- ουτε κερασια αγορασα, επειδη βιαζομασταν στην επιστροφη :) Γενικα ηταν ενα πολυ μετριο απογευμα. Πηγαμε στο Cosmos (εμπορικο), η Ισμηνη επαιξε στον παιδοτοπο κι εγω εκανα μια βολτα να της παρω κανενα κολαν, επειδη τα περσινα δεν την χωρανε καλα. Ειχα πολυ ορεξη για θαλασσα ομως και χαλαστηκα που δεν πηγα. Ποσο καλομαθημενη ακουγομαι αραγε; :)

      Ενα ομορφο Σαββατοκυριακο ευχομαι!!

      Διαγραφή
  2. θα ήθελα πολύ κνα ακούσω τί άξιο παραδείγματος έχει ο εν λόγω υποστηρικτής σου; ειλικρινά, γιατί δε μπορώ να δω ή και να φανταστώ απολύτως τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Μπουταρη αναφερεσαι; Εγω τον υποστηριζω, οχι εκεινος εμενα :)
      Σε αυτη την αναρτηση ειχα ανεβασει ενα βιντεακι απο μια ομιλια του στο TEDx

      http://katkag.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

      Αν εχεις χρονο ακουσε την. Αυτος ο Ανθρωπος μ'αρεσει. Και θα ηθελα να υπαρχουν περισσοτεροι τετοιο ανθρωποι στην πολιτικη. Χωρις κουστουμια και γραβατες. Χωρις φανφαρες. Δεν θα υποστηριξω οτι δεν κανει λαθη, ουτε εχω καμια διαθεση να πεισω κανεναν για τον Μπουταρη. Την συμπαθεια μου ηθελα να εκφρασω :)

      Ενα ομορφο Σαββατοκυριακο ευχομαι!!

      Διαγραφή
    2. Η απάντηση σου με κάλυψε απόλυτα! Συμφωνούμε Deedee, πως δεν είναι υποστηρικτής σου σαφώς επίσης πως υπάρχει απολύτως τίποτα που να έχει κάνει, εκτός από λάθη! τώρα αν σου αρέσει που δε φοράει γραβάτες, γιατί κοστούμια φοράει και μάλιστα πανάκριβα, και το ότι είναι χύμα στο κύμα, ε εντάξει δικαίωμά σου είναι, μα αν το θεωρείς πολιτικό κριτήριο είναι άκρως επικίνδυνο!

      Το βιντεάκι το έχω δει, ωραίο, μα πάλι δε βλέπω κανένα πολιτικό κριτήριο ή θετικό! και το βιντεάκι της συνέντευξης του Πάσσαρη στην Αννίτα αν δεις κάτι ενδιαφέρον θα έχει, μα ε μη τρελαθούμε και αρχίζουμε και τον υποστηρίζουμε και τον θεωρούμε και καλό παράδειγμα...

      Όμορφο σαββατοκύριακο να έχεις κι εσύ και καλό μήνα! ;)

      Διαγραφή
    3. Ανωνυμε φιλε μου κρινει πολυ υποκειμενικα ο καθενας μας με πολυ προσωπικα κριτηρια. Θα προσπαθησω παντως να εμπλουτισω την πολιτικη μου αποψη για τον ανθρωπο Μπουταρη. Και δεν το λεω ειρωνικα. Αληθεια το εχω σκοπο, επειδη μ'αρεσει ως ανθρωπος :)

      Καλο απογευματακι :)

      Διαγραφή