Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

μουσικο παιχνιδι

Το πρωι εμεινε το αυτοκινητο απο μπαταρια. Με το αυτοκινητο "μαλωνω" εδω κι ενα χρονο και δεν εχω διαθεση να μιλησω καθολου γι'αυτο. Εχω βραχνιασει εδω και δυο μερες και σημερα εχω εναν μονιμο πονοκεφαλο απο το πρωι. Στη δουλεια τα πραγματα ηταν ετσι κι ετσι το πρωι και καπου ηθελα να βρω να πιαστω να ζωγραφισω την Δευτερα μου. Με τον πονοκεφαλο δυσκολευουν να ανοιξω κανενα βιβλιο να διαβασω να ξεχαστω. Και τωρα το θυμηθηκα....το πιγκουινακι μου "με καλεσε" σε ενα μουσικο παιχνιδι. Αντι για depon, θα καταπιω μουσικη λοιπον και θα γιανει το κεφαλακι μου. Πεντε αγαπημενα τραγουδια. Εχω βαλει κατα καιρους πολλα αγαπημενα μου κομματια. Τωρα θα βαλω αυτα που απολαμβανω να ακουω τον τελευταιο καιρο.

1. Darniere danse - Indila
το ακουω συνεχεια τελευταια. Τοσο, που νιωθω οτι παιζει διαρκως μεσα στο κεφαλι μου :)



2.  Diamonts and Rust - Joan Baez
μου παει πολυ αυτη η γυναικα. Δεν ξερω πως, αλλα με πλημμυριζει οταν την ακουω.




3. γαριφαλλο στ' αυτι - Ζουλη Σαμπαχ, Βασιλης Αυλωνιτης Μιμης Φωτοπουλος
το ακουω καμια δεκαρια φορες την μερα, επειδη θα το πει η μικρη μου στην καλοκαιρινη γιορτουλα που θα κανουν και το εχει ερωτευτει. Και η Σουλη Σαμπαχ, λεει, ειναι η αγαπημενη της τραγουδιστρια και την αγαπαει :)




4. Ασε με να μπω - Κωστης Μαραβεγιας
επειδη μ'αρεσει πολυ και παντα ενα κομματι του μ'ακολουθει. Αυτο με ακολουθει ολο τον χειμωνα...νομιζω θα πρεπει να ψαξω ενα πιο καλοκαιρινο να ανανεωσω την λιστα :)




5. Ηλιαχτιδα - Τανια Τσανακλιδου
επειδη την Τσανακλιδου την λατρευω, επειδη αυτο το κομματι το ειχα ξεχασει κι επειδη καθε φορα που ακουω τη φωνη της μυριζω το αρωμα της αγαπημενης μου Constanta κι επειδη ειναι τοσο "εγω" ολο αυτο το κλιμα που μερικες φορες πνιγομαι μεσα του κι αλλες ξαναγενιεμαι ...... (πω πω ποσο μελαγχολια μια ανασα πριν το καλοκαιρι....πρεπει οπωσδηποτε να ανανεωσω την λιστα μου)



Ο πονοκεφαλος δεν εφυγε κι εχει προστεθει κι ενας απιθανος βηχας που με κουραζει αφανταστα. Ενταξει, παραιτουμαι. Θα περιμενω απλα να περασει η μερα να παω σπιτι μου. Θελω ενα τσαι με μελι και λεμονι παρακαλω

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=drjZIlg63-Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι να παιξεις κι εσυ στο παιχνιδι να γινει σωστα. Γραψε μου άλλα 4 αγαπημερνα σου τραγουδια :)

      Ωραια η Μαρινελλα, μ'αρεσει κι εμενα.

      Καλημερα :)

      Διαγραφή