Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

DeeDeeland

Περασε η εβδομαδα. Επεστρεψε ο Δ. Χθες περασα ενα ομορφο απογευμα στη θαλασσα με την μικρη και αυτη τη στιγμη κανω λιστα τι θα παρω αυριο απο την λαικη και απο το σουπερ μαρκετ. Το βιβλιο εμεινε τις περισσοτερες μερες κλειστο σε μια ακρη. Η τηλεοραση ανοιξε μονο μια φορα μεσα στην εβδομαδα. Κι αυτη τη φορα για 5-10 λεπτα ισως. Το μπανιο λαμπει. Το καλαθι με τα απλυτα σχεδον εχει αδειασει. Η ντουλαπα με τα πουκαμισα του Δ καθαρισε.
Διακοπες, αντι για 2 εβδομαδες, θα παω μια, επειδη δεν με πληρωνουν. Ο Δ θα ξαναφυγει τον Σεπτεμβρη και εχει 2-3 εβδομαδες που δεν προσεχω καθολου τι τρωω. Εχουν μαζευτει πολλα που πρεπει να ανεβουν στη σοφιτα κι εγω ολο αποφευγω να το κανω λογω ζεστης. Η κυρια Ελενη εφυγε μονιμα στη Βουλγαρια και προσπαθω να γινω εγω νοικοκυρα στα 36 μου, αλλα το σιδερο αρνουμαι να το αναλαβω και δεν ξερω απο ποιον λογαριασμο να "κλεψω" για να φωναξω μια καλη κυρια να μου σιδερωσει τον Χορτιατη που υπαρχει στο πισω δωματιο. Μια φιλη μου χωρισε και η ζωη συνεχιζεται.

Ενα τουρλου με ομορφα και ασχημα στο μπωλ της ζωης μου. Ανακατευω καλα, αλατοπιπερωνω et voila....DeeDeeland.....






6 σχόλια:

  1. Κρίμα για τις διακοπές σου.. προσπάθησε να γεμίσεις τις υπόλοιπες μέρες με απογευματινά μπανάκια που σας αρέσουν.. είπε η "ρίγανη" στο μπωλ σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ριγανουλα μου σ'ευχαριστω που δινεις γευση στο μπωλ της ζωης μου :)
      Να σου πω την αληθεια, καλα περναμε κι εδω :) Θα ξεκουραστουμε την τελευταια εβδομαδα του Αυγουστου :)

      Καλη εβδομαδα

      Διαγραφή
  2. Πάντα η ζωή συνεχίζεται...πάντως κι εγώ αναβάλω συνέχεια δουλειές που πρέπει να γίνουν εξαιτίας της ζέστης..
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου, θα τα κανω κι αυτα καποια στιγμη. Εξαλλου, εκει που ειναι μονο εμενα ενοχλουν οταν ανεβοκατεβαινω και τα βλεπω να με περιμενουν :) :)

      Καλη εβδομαδα

      Διαγραφή
  3. Ωραίο το mix 'n match της εβδομάδας σου.

    Νατάσσα Μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατασσα μου

      καλο ηταν τελικα ναι :)
      Καλη εβδομαδα!!!


      Διαγραφή