Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

δυσκολη μερα

Περασε ενα γεματο γεματο Παρασκευοσαββατοκυριακο. Κοσμος πηγαινοερχοταν στη ζωη μου κι εγω ετοιμαζα, αγκαλιαζα, αγαπουσα. Εχω την αισθηση οτι ειμαι ξυπνια απο την Παρασκευη το βραδυ μεχρι σημερα. Πολυ κουραση. Ο υπνος χυνεται τα βραδια απο τις πατουσες μου και ξυπναω νυσταγμενη. Σχεδον 4 ωρες υπνου το βραδυ αραγε θα επρεπε να αρκουν για την ηλικια μου;. Χωνομαι στο κρεβατι της Ισμηνης και γινομαι παιδι, για να ερθει καποιος να μου πει "Μη σηκωνεσαι, εχεις αναγκη απο υπνο" και να μου σηκωσει τα σκεπασματα, να μου καλυψει τους ωμους, να μου χαιδεψει τα μαλλια και να μου δωσει ενα φιλι στο μετωπο. Ο,τι ακριβως μου εκανε η μανα μου καποτε δηλαδη. Ή ο,τι ακριβως κανω εγω στην Ισμηνη;
Αυτη η Δευτερα με δυσκολευει πολυ. Βγαινουν υποχρεωσεις και νιωθω τοσο αδυναμη να σταθω ανταξια τους. Καταφερα να φανω συνεπης στα πιο βασικα και μου επιτρεψα ολη την υπολοιπη ημερα, να ονειρευομαι το παπλωμα με τα λευκα-μπεζ σχεδια. Θα βαλω την Ισμηνη να μου διαβασει παραμυθια και θα μου χαιδευει τα μυαλα (καλα διαβασες, τα μυαλα) μεχρι να με παρει ο υπνος.
Τελικα πολλες Δευτερες μας βρισκουν πιο κουρασμενους απο οτι μας αφησαν οι Παρασκευες.

4 σχόλια:

  1. Δευτέρα δίχως γκρίνια δύσκολο να συμβαδίσει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρτιστακι μου, εμενα συνηθως μ'αρεσουν οι Δευτερες :) Σημερα ομως νιωθω λιγακι κουρασμενη απο ενα εντονο Σαββατοκυριακο, κοιμηθηκα λιγες ωρες και εχω μια προδιαθεση για περισσοτερη γκρινια :)

      Καλη εβδομαδα ομορφη!

      Διαγραφή
  2. πόσο σε νιώθω...
    να έρθει κάποιος να με σκεπάσει.... πφφφφφφφ.
    θα μεγαλώσει η Δώρα και θα την μάθω!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα
      ευτυχως ο Δ μου, πολλες φορες με σκεπαζει οταν επιστρεφει απο τη δουλεια και με βρισκει να κοιμαμαι :) Θα μαθω και στην Ισμηνη λοιπον :) :) Μεγαλωνουμε κι εχουμε αναγκη περισσοτερο νταντεμα κι εμεις :)

      Μια ομορφη μερα ευχομαι!

      Διαγραφή