Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

time out

Ολο το απογευμα προσπαθω να βρω μια ανοιξιατικη φωτογραφια να βαλω στον τιτλο του μπλογκ μου. Το φθινοπωρο και τον χειμωνα βρισκω τοσες πολλες που με κανουν να λεω, "αυτη η φωτογραφια ειμαι εγω". Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει η ανοιξη. Μου αρεσει πολυ. Βρισκω τοσες ομορφες και ζεστες φωτογραφιες. Αλλα λειπω εγω απο μεσα. Λειπει το δικο μου αγγιγμα.
Τελειωσε κι αυτη η εβδομαδα. Γεματη αρρωστιες και δυσοιωνη επικαιροτητα. Εφτασε η Παρασκευη κι εγω εβαλα μονο πληντυρια. Τιποτα αλλο δεν εκανα. Εχει πολλες εβδομαδες που ολα τα σπρωχνω στην ακρη και το μονο που κανω οταν εχω κενο ειναι να χαζευω φωτογραφιες στο ιντερνετ. Λες και προσπαθω να χωθω μεσα τους. Λες και υπαρχει ελπιδα να με ρουφηξουν. Η ζωη καθεται απραγη σε μια πολυθρονα και περιμενει να πατησω ξανα το pause, να αρχισω να ζω. Μα εγω ολο και βουλιαζω στην στριφογυριστη μου λευκη καρεκλα.
Εχω αναγκη να απομακρυνθω λιγακι. Να βαλω σε μια σειρα ολα αυτα που θελω να κανω και τα αναβαλω απο σημερα στο αυριο. Να με ξαναβρω λιγακι. Το μπλογκ ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου συνηθειες. Μα εχει λιγο καιρο που με ρουφηξε κι ας μην φαινεται η διαφορα με γυμνο ματι. Την νιωθω εγω στα κλικ που κανω. Ενα βημα πισω να φανει πιο καθαρα η εικονα γιατι αλληθωριζω. Δεν χρειαζομαι πολυ. Λιγες μερες μονο να συγκεντρωθω στο in vivo για να μπορω να ξεχωριζω το in vitro. Εχω τοσα πολλα να κανω κι εχω τοση διαθεση καποια πρωινα.
Μετρωντας στιγμες θα επιστρεψω. Γεματη ολα αυτα που αφησα να γλιστρισουν χαμενη στην μαυριλα των ημερων.
Καπου εδω θα τριγυριζω. Στις μυτες. Απο αποσταση. Ξυπολητη παντα.

14 σχόλια:

  1. Ω ναι... ξέρω!
    Αυτό με τις φωτογραφίες δεν είναι καταπληκτικό; Άλλος κόσμος, μαγικός! Σε λίγο θα ζω μέσα τους! Αυτό είναι το κακό!
    Γι αυτό κοριτσάκι πάρε το χρόνο σου και τα λέμε σε λίγες μέρες!
    Καλή χαλάρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη φωτογραφία είναι αυτή που θα τραβήξεις εσύ και θα έχει ήλιο και λουλούδια!
    Καλό μήνα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι επιστρέφουν δριμύτεροι κάποια στιγμή... Γιατί το λέει η καρδιά τους, όπως εσύ.

    Σε καλησπερίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως βρήκα τη λύση για τη σταθερή φωτογραφία. Να είναι καλά οι αντιεξουσιαστές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάρε το χρόνο σου ... πάρε τις ανάσες σου ...
    ξεκουράσου ... ανανεώσου όσο καλύτερα μπορείς ...
    εδώ θα περιμένω να δω τη φωτογραφία που θα διαλέξεις γυρνώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάνε όπως βολεύεσαι καλή μου.. καλά το λέει το παιδί πιό πάνω.. μια δική σου φωτό βάλε.. και για τα λοιπά.. τους κάνουμε τη χάρη και υποβαθίζουμε την ζωή μας.. ας μη τους κάνουμε τη χάρη να σταματήσουμε να χαιρόμαστε με τα ουσιώδη.. :) :)
    καλησπερούδιααα :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκουράσου κι ανανεώσου..και σίγουρα μια φωτογραφία θα σου κάνει κλικ..αλλιώς τη μηχανή σου και πειραματίσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ότι σε βοηθάει να κάνεις, όλα έχουν δυσκολέψει αφάνταστα. Ότι μπορείς, ότι πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει.
    Μερικές φορές σκέφτομαι πως κάποια στιγμή έτσι όπως πάνε τα πράγματα και το ίντερνετ θα μας το στερήσουν, οπότε όσο το έχουμε, όσο μπορούμε ας μοιραζόμαστε κ ας παίρνουμε αυτά που θέλουμε από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απόσταση είναι κάποιες φορές το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ το κάνω συχνά, από διάφορα πράγματα. Σου δίνει ανάσες :-)

    Φιλί γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι πάθαμε όλες μαζί;;; Νομίζω ότι τα προβλήματα και η επικαιρότητα μας οδήγησαν στο να ψάχνουμε οπουδήποτε τη φυγή, τη χαρά, το όνειρο. Το internet είναι ο εύκολος δρόμος και κάπου χαθήκαμε! Πάρε τις αποστάσεις σου όσο νιώθεις ότι χρειάζεται και θα βρεις τις ισορροπίες σου. Όπως και τις κατάλληλες φωτογραφίες :) Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όπως σου 'χω πει ξανά, πάρε το χρόνο σου Dee2 μου... αν δεν είσαι 'συ καλά, τίποτα τότε δε θα είναι απ' αυτά κι εκείνους που σε περιβάλουν... άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι, διατηρούνται δίπλα μας μόνο αν κι εφόσον, στο ελάχιστο μας κατανοούν...

    χαμογελάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είσαι καλά λοιπόν τι ωραία...σαν πυρετός που σε ενημερώνει ότι στο σώμα σου έχει μπει ένας ιός.Μόνο ο πυρετός μπορεί να σκοτώσει τον ιό, μόνο το ίδιο σου το σώμα...στα δύσκολα κι η αντιβίωση! Προς το παρόν άσε τον εαυτό σου να παλέψει όπως εκείνος ξέρει από ένστικτο...Και να σου πω τις ωραίες φωτογραφίες κάποιος τις τράβηξε.Γιατί να μην είσαι εσύ το άτομο πίσω από την κάμερα....Περπάτα στα χωράφια.Βγες με το καφεδάκι σου και τη μηχανή και το σκύλο και περπάτα και ζήσε την ομορφιά που θα φωτογραφήσεις ...ζήσε την!! Μόνο τότε είναι αληθινή...έτσι λέω εγώ μικρή μου...Περαστικά και καλή αντάμωση...είμαι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ευχαριστω ολους για την μεγαλη αγκαλια κατανοησης :)
    Σιγα σιγα επανερχομαι!

    Σας φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή