Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

streetpanthers ...... ας τους ακολουθησουμε!


 Με την σωστη χρηση αυτων των εντυπων, που μπορουμε να προμυθευτουμε απο διαφορα μερη και απο το e-shop τους, μπορουμε να κανουμε την διαφορα!

Ας ειμαστε μαζι τους!

4 σχόλια:

  1. Αρκεί να μην κάνουμε κατάχρηση όταν το αυτοκίνητο του γείτονα είναι παρκαρισμένο έξω από την πόρτα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν παρά μόνο εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεσποινα μου

    εχεις δικιο. Γι' αυτο ακριβως τον λογο εγραψα να κανουμε σωστη χρηση κι εχω ενα λινκ που εξηγει σε ποιες περιπτωσεις να τα χρησιμοποιουμε και που να τα κολλαμε. Δεν θελουμε να κανουμε ζημια σε κανενα αυτοκινητο, ουτε να εκδικηθουμε κανεναν. Να αφυπνησουμε θελουμε!

    Καλημεραααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου πώ την αλήθεια μου, δεν έχω καταλήξει αν είμαι υπέρ ή κατά αυτής της κίνησης! Ίσως γιατί έχω δεί και τραγελαφικές καταστάσεις!
    Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι με την σωστή χρήση ίσως κάτι γίνει!
    Αναμένω λοιπόν, προτού καταλήξω! :)

    Φιλί διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. next day μου

    Το να εισαι ΚΑΤΑ αυτης της κινησης δεν μπορω να το φανταστω :) Μαλλον εννοεις οτι απλα αμφιβαλεις εαν εχει καποιο αποτελεσμα.
    Εχει τυχει τοσες φορες να εχω την αναγκη να περιμενω να δω ποιος ειναι αυτος ο εξυπνος που παρκαρε μπροστα σε ραμπα αναπηρων, που αν ειχα το αυτοκολλητακι, τουλαχιστον θα ενιωθα μια ανακουφιση οτι επεσημανα το προβλημα!
    Αν παρουμε ολοι οσοι εκνευριζομαστε με αυτο το θεαμα αυτοκολλητα, ισως να ντρεπονται να παρκαρουν πλεον τοσο προκλητικα, καποια μερα.

    Καλημεραααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή