Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Για τον Νικο


Τους χειμωνες θυμαμαι συχνα το ζεστο τσαι που μου προσφερες χαζευοντας δισκους βινυλιου για να ξεφυγω απο το διαβασμα. Τι χρονια κι εκεινα.... και ποσο διαβασμα!! Ακομα και η διαδρομη για το σπιτι σου μου αρεσε. Μυριζε καμμενο ξυλο απο τις ξυλοσομπες και επιανε μια ομορφη ομιχλη στην πλατεια!!

Μου λειπει το χωριο. Με πειραζει που δεν μπορω να ερχομαι οσο συχνα εχω αναγκη. Με στενοχωρει που ακομα κι οταν ερχομαι δεν εχουμε τον ιδιο ποιοτικο χρονο μαζι που ειχαμε παλια.

Πριν λιγες μερες, που δεν μπορουσα να σε βρω στο τηλεφωνο, ειχα πει στον Δ. "Θελω να με πας να δω τον φιλο μου" και ξαφνικα ενιωσα πολυ μικρη που δεν το εχω παρει αποφαση να ερθω μονη μου ενα Σαββατοκυριακο να σε δω. Ουτε μια ωρα δρομος δε μας χωριζει! Λες κι εχω ξεχασει να οδηγαω εκτος Θεσσαλονικης.

Θα ερθω ομως για τις εκλογες.... κατι ειναι κι αυτο :) Φετος θα ερθω και αρκετες μερουλες τον Αυγουστο και θα τα λεμε τα μεσημερακια οταν θα εχεις κι εσυ χρονο.

5 σχόλια:

  1. Ποσο σπανιο ειναι πια να συνανταμε μια τετοια φιλία!!!
    Πραγματικα σε ζηλεψα που εχεις αυτη την τυχη.
    Προσεχε τον φιλο σου και κρατατον σαν φυλαχτο στην καρδια σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα ζήτημα απόφασης.

    Να τσακιστείς να πας!!!

    Ευτυχώς που υπάρχουν οι εκλογές και ανοίγονται οι ευκαιρίες για επισκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πας να τον δεις!!!
    Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να βλέπουμε όλο και λιγότερο τα αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω των υποχρεώσεών μας αλλά όταν μας δίνεται η ευκαιρία είναι ότι πρέπει! Νομίζω ότι είναι ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο για να τον ξαναδείς!

    Φιλάκια μωρό μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα
    Τι μας κάνει αυτή η ρουτίνα! Απομάκρυνση και μοναξιά πολλές φορές είναι το αποτέλεσμα αυτής της ζωής. Προσπάθεια θέλει να κρατήσουμε ζωντανές τις σημαντικές για μας σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πουαντερι μου

    με τις φιλιες τα τελευταια χρονια δεν τα παω καλα, εχω αναθεωρησει πολλα. Υπαρχουν ομως καποια ατομα που ειναι παντα διακριτικα εκει.

    Ο Νικος ειναι παντα στην καρδια μου:)

    Καλημερααα!



    Αλεξανδρα μου

    συμφωνω μαζι σου. Θεμα αποφασης ειναι ολα. Να τσακιστω να παω..... και θα παω, απο Σαββατο μαλλον :)

    Καλημεραααα


    Ειρηνη μου

    ετσι ειναι, χανομαστε μεσα στις υποχρεωσεις. Το να βλεπεις ομως εναν φιλο σου μετα απο καιρο, εχει κι αυτο τη γλυκα του :) Θα παω το Σαββατοκυριακο τελικα :)

    Καλημερα φιλεναδα!!


    Lily μου

    προσπαθεια και σεβασμο στις πρωτεραιοτητες του αλλου θελει. Ο Νικος καταλαβαινει και σεβεται τους ρυθμους της ζωης μου. Ξερει οτι μια αποφαση ειναι να παω να τον δω, αν ηταν ανθρωπος απο αυτους που λενε "Αν ηθελε, θα ερχοτανε να με δει" θα ειχε χαθει η φιλια μας. Δινουμε χωρο στη σχεση μας ακομα και να βαριομαστε :):):)

    Καλημερααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή