Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

χριστουγεννιατικα καδρακια

Ειλικρινα δεν ξερω ποσα επαγγελματα θα μπορουσε να κανει η αδερφη μου. Και ειμαι σιγουρη οτι σε ολα θα ηταν πολυ πετυχημενη. Καθε χρονο κανει διαφορα καλουδια για χριστουγεννιατικα παζαρια για να βοηθησει τα ζωακια που τοσο αγαπαει. Ειχε κανει και πολυ ομορφα στεφανια για την εξωπορτα, μας ειχε κανει κι εμας ενα δωρο.

Φετος εκανε χριστουγεννιατικα καδρακια. Τα ζηλεψα μολις τα ειδα!!! Κι αυτα για να βοηθησει τα αδεσποτα ζωακια. Αν σας αρεσει καποιο πειτε μου,  οσα περισσοτερα χρηματα μαζευτουνε τοσο πιο πολλα ζωακια θα σωθουνε!!








Εχει κανει και κατι ομορφα σκουφακια με νηματα, μικρα για στολιδια δεντρου, με χρυσοσκομη πανω. Ειναι απιθανη σου λεω! Αν τα βγαλει φωτογραφια θα στα δειξω κι εκεινα.
Το Σαββατο θα ερθει να στολισουμε μαζι το δωματιο της Ισμηνουλας. Νομιζω ειναι απο τα πιο τυχερα παιδακια στον κοσμο με τετοια νονα η μικρη μου!!!


6 σχόλια:

  1. αχ τι ωραία.. κι εμείς πάντα μόνοι φτιάχναμε τα στολίδια.. το 70 ήταν κι οικονομική αναγκαιότητα.. αλλά κι έτσι.. είναι αλλιώς να συμμετέχεις ενεργά.. καλά στολίσματα :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουλπακι μου

      μερικες φορες τα χειροποιητα κοστιζουν περισσοτερο απο το να τα αγοραζες ετοιμα :) Αλλα αν εχεις και ταλεντο, οπως εχει η αδερφη μου, μπορεις να κανεις μαγικα πραγματα με τα χερακια σου :) Εσενα σιγουρα πιανουν τα χερια σου, ξυλινα διακοσμητικα θα ηταν υπεροχα και θα δημιουργουσαν μια ρομαντικη και ζεστη χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα :)

      Καλο Σ-Κ!!

      Διαγραφή
  2. Κατερινιώ μου καλησπέρα...
    Σου΄χω ξαναπεί πως το Ισμηνάκι σου είναι τυχερό με τέτοια νονά-θεία...και δεν είναι μόνο για τα δώρα που θα λαμβάνει κατά καιρούς, είναι που η νονά θα τη μυήσει στον κόσμο της χειροτεχνίας, με ότι συνεπάγεται αυτό...
    Τα καδράκια της είναι τέλεια και για καλό σκοπό που τα κάνουν πιο δελεαστικά!
    Θέλω να μου κρατήσεις τα δύο της τελευταίας φωτογραφίας (το κεντρικό με την καρδούλα και το 25) που τα λάτρεψα και ταιριάζουν με τα χρώματα του σπιτιού μου τα Χριστούγεννα.
    Στείλε μου μήνυμα στο 2013tisannios@gmail.com για να μου πεις πόσο κοστίζουν και να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της αποστολής. Θα περιμένω...
    Σου στέλνω φιλί...
    **Αννιώ**
    υγ. Σ΄ ευχαριστώ που περνάς κι αφήνεις τον καλό σου λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ισμηνακι ειναι πολυ τυχερι ναι :) Μακαρι μακαρι μακαρι να παρει απο τη νονα της στις χειροτεχνιες!!
      Ποσο χαιρομαι που σου αρεσαν και θελεις. Θα σου στειλω αμεσως μειλ με τιμες και λεπτομεριες.
      Πολλα φλια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία! Έχει πολύ ταλέντο η sister!

    ΑπάντησηΔιαγραφή