Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ενεργεια




Ενταξει. Μου εστειλε η Μαρια αλατι Ιμαλαιων για την κακη ενεργεια, θυμιαμα, λαδακι απο τους Αγιους τοπους και αγιασμο απο τον Αρχαγγελο Μιχαηλ. Δεν ξερω αν βοηθησαν αυτα ή η αγαπη της φιλης μου που μεταφερθηκε σε μενα μεσω αυτων, παντως ειμαι καλυτερα. Τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις της μικρης βγηκαν εξαιρετικα κι εχει αρχισει να αχνοφαινεται ενα φως στην ακρη του τουνελ.
Χθες επεστρεψες γυρω στις 11 παρα κι επιτελους καθισαμε να πιουμε ενα ποτακι μαζι. Μπυριτσα και κρασακι. Σημερα θα γυρισω και θα σε περιμενω παλι. Λες κι αυτο ειναι το φυσιολογικο. Να γυρνας νωρις και να σε προλαβαινω ξυπνητη.
Περναν οι μερες που ειμαι σπιτι χωρις τη μικρη και δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα. Την Τριτη πηγα θερινο σινεμα με 7-8 ατομα παρεα. Το εργο ηταν μετριο, αλλα ειχε εξαιρετικες εικονες που με συντροφευσαν και τις επομενες ημερες. Καθισαμε και για μια μπυριτσα με την παρεουλα και ηταν μια εξαιρετικη βραδια. Απο αυτες που συναντιουνται λιγοι "αγνωστοι" μεταξυ τους και κατευθειαν τους δενει κατι και αποχωριζονται σαν να γνωριζονται χρονια.
Σημερα ηθελα να παω στα jumbo να παρω κανενα δωρακι για την μικρη μου, αλλα δεν με πληρωσε κανεις. Αυτη την εβδομαδα η οικονομικη κατασταση της εργασιας μου συντηρειται με τεχνητες αναπνοες. Δεν βγαζω το μηχανημα απο την πριζα επειδη θελω να πιστεψω σε κατι.
Ο κοσμος εχει γεμισει αρνητικη ενεργεια και ο καθενας κρινει τον αλλον γιατι παει διακοπες, γιατι αγορασε καινουριο παντελονι, γιατι βγαινει με τη γυναικα του για ποτο, γιατι βγηκε στο μπαλκονι και καπνισε ενα τσιγαρο. Σχολιαζουμε τη ζωη του απεναντι, επειδη αδυνατουμε να καθισουμε μπροστα στον καθρεφτη και να γινουμε εμεις ο απεναντι. Θα κρυψω αλατι Ιμαλαιων στις τσεπες μου και θα ριχνω πισω απο καθε γρουσουζη. Να λυθουν τα μαγια που του εκανε ο κακος μαγος και να χαμογελασει παλι.
Μη ξεχαστεις. Σε περιμενω νωρις το βραδυ...

6 σχόλια:

  1. μα γνωριζομαστε απο το 2007.. λιγο το θεωρεις; ακομη κι αν δεν ειχαμε συναντηθει ποτε, διαβαζοντας ο ενας τον αλλον εδω μεσα δεν ειναι λιγο πολυ σαν να αγγιζομαστε;

    ευχομαι να φτιαξει και οτι απεμεινε στραβο και να μεινει μετα ετσι.. θετικη ενεργεια και μονο

    και αγαπη

    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εχεις δικιο. Καποιους ομως (τον Γ. και την Ε.) τους γνωριζω μονο μεσω fb. Αυτη η ενωση μεσα απο το ιντερνετ παραμενει κατι που με μαγευει, εδω και χρονια :)
      Ποσο ωραια περασα προχθες!!

      σιγα σιγα ολα φτιαχνουν. Ειναι η σειρα μας για απανωτες επιτυχιες, n'est pas?? :)

      Καλο μεσημερακι!!!

      Διαγραφή
  2. Άστους μωρέ τους γρουσούζηδες..με νευριάζουν όσο τίποτα..μπούρου μπούρου έτσι για να σου χαλάσουν τη διάθεση..
    Εμείς, εδώ χαμόγελο και θα τα φτιάξουμε όλα σιγά σιγά..ακόμα και το μηχάνημα, άστο εκεί στην πρίζα, θα'ρθει η ώρα του (ελπίζω σύντομα!)
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερα μου εχει φαγωθει ο κοσμος με τα σωθηκα του για τη χαρα του διπλανου. Ακομη και την παραμικρη απολαυση την κατακρινουμε.
      Χαμογελο Βερουλα μου. Χαμογελο και θετικη σκεψη. Λες να αρχισουν να με πληρωνουν και να τραβηξω το φις απο την πριζα;; :)

      Αχ, να ερθω για ενα δροσερο καφεδακι εκει στο ομορφο μπαλκονακι σου στην Ερμιονη;; :)

      Να περνας ομορφα!!!

      Διαγραφή
  3. Ωραία που νιώθεις και ακούγεσαι πιο θετική.Και που κάνεις πάλι ωραία πράγματα.
    Αυτά τα ποτάκια στο μπαλκόνι, πόσο μας αναζωογονούν! Και γω το καλοκαίρι συχνά πυκνά πίνω ένα ποτηράκι μπυρα ή ούζο (ανάλογα με το φαγητό) και νιώθω σα να έχω βγει βόλτα...

    Καλό απόγευμα και βράδυ!
    Νατάσσα Μαν.

    ΥΓ Χωρίς να θέλω να χαλάσω το ωραίο κέφι της ανάρτησης σου και του σχολίου μου, να πω μόνο ότι και σε μένα (όπως ειπώθηκε και σε κάποιο άλλο σχόλιο πρόσφατα) βγήκε η ένδειξη "κακόβουλο URL" όταν άνοιξα να δω το μπλογκ σου. Έχει βγει μια δυο φορές ακόμη στο παρελθόν. Το λέω μονάχα για να το έχεις υπόψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες τελικα δεν ηπια μπυριτσα, μου εφυγε η ορεξη το βραδυ. Αλλα προλαβα τον αντρα μου και καθησαμε λιγακι μαζι :)

      Αυτο για το "κακοβουλο url" δεν ξερω τι ειναι και τι πρεπει να κανω για να το αλλαξω :( Θα ρωτησω. Ευχαριστω που με ενημερωσες!!

      Καλημερα :)

      Διαγραφή