Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

watch out

Σου εχει τυχει ποτε να νιωθεις οτι σε παρακολουθουν; Ειχα μια συζητηση με τον Δ το Σαββατο το βραδυ και την Κυριακη, επιασα το βιβλιο που διαβαζω του Δ. Καραγιαννη και διαβαζα αυτα ακριβως που ελεγα με τον Δ το προηγουμενο βραδυ. Σαν να γραφτηκαν μετα απο την συζητηση μας ολα αυτα. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Με τα μαθηματα γερμανικων ακομη δεν καταφερα κατι. Που θα παει ομως, θα βρω καποιον. Εχω μονο μικρους ενδοιασμους. Μηπως να αρχισω σουηδικα και να εστιασω ξεκαθαρα στην Σουηδια και οχι γενικα; Μηπως γαλλικα για Ελβετια; Ουφ. Μπερδευομαι. Δεν γινονται ολα μαζι, πρεπει να αποφασισω.
κι ενα μικρο αποσπασμα απο το βιβλιο της Βαμβουνακη που διαβαζω

σελ. 102 - 104

"Η αληθεια ειναι σπορος. Ακομη κι αν δεν ριζωσει αμεσα, μετα απο καιρους κατι θα κανει. Μετα απο χρονια πιθανον. Το τι θα βαλει ο πελατης (πελατης ειναι ο αναλυομενος καποιου ψυχολογου) για να υποδεχτει τον σπορο της ειναι εντελως δικη του υποθεση. Θεμα της σεβαστοτατης, αδιαπεραστης θελησης του. Θα βαλει κατω χωμα κοκκινο, ευφορο, θα βαλει βραχο, θα ριξει ζιζανια, ελαχιστη παραπλανητικη σκονη για ενα συντομο ανθισμα που μετα θα το σκορπισει ο αερας; Ειναι δικη του υποθεση.
[....]
Αργησα και κουραστηκα να αποδεχτω αυτο το : Δικη του υποθεση!
[....]
Πετα, πετα σπορους λοιπν και ασε τον αλλον να αποφασισει για τα παραπερα, τις καλλιεργειες, το ξεριζωμα, το ποτισμα ή την αδιαφορια να ξεραθουν."

Ολοι φοβουνται τον ερωτα - μαρω βαμβουνακη
Καλη εβδομαδα μας λοιπον


8 σχόλια:

  1. Σύμπτωση,ε; Ότι συζητούσες το διάβασες λίγο αργότερα..
    Τι όμορφα που γράφει η Βαμβουνάκη, χρόνια έχω να διαβάσω βιβλίο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερα μου, εγω ειμαι μεγαλη θαυμαστρια της Βαμβουνακη , εχω διαβασει παρα πολλα βιβλια της.

      Καλημερααααααα

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, διάβασα το σχόλιο σου στο μπλοκ της Βέρας κι ήρθα να σε γνωρίσω. Καταρχάς πολύ όμορφο το μπλοκ σου, με ζεστά γήινα χρώματα, νιώθεις αμέσως οικεία εδώ μέσα. Να σε ρωτήσω πως μπορώ να γίνω μέλος ή με κάποιον τρόπο να βλέπω κάθε πότε κάνεις νέα ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργια μου καλως ηρθες :) Χαιρομαι που νιωθεις οικεια εδω, ευχομαι να περνας. Δεν ξερω πως γινεται να βλεπεις ποτε ανεβαζω μια αναρτηση. Εγω βλεπω, επειδη διπλα δεξια, εχω ενα blogroll με τα μπλογκς που επισκεπτομαι συχνα κι εκει μου δειχνει ποτε εκανε καποιος νεα αναρτηση.
      Αν εννοεις αυτο που λεει "να παρακολουθω το ιστολογιο" δεν το εχω βαλει. Θα το ψαξω μολις βρω χρονο και σιως το βαλω κι αυτο κατω κατω :)

      μια ομορφη μερα να εχεις!!

      Διαγραφή
    2. Εύχομαι το ίδιο και για σένα, αν δεν θες να βαλεις παρακολούθηση ιστολογίου μπορείς να βάλεις μέσω email. Εγω δεν έχω blogroll :( αλλά δεν θέλω να βάλω, μπορεί να αδικήσω κάποιους και δεν θέλω

      Διαγραφή
    3. Γεωργια μου το βρηκα και το εβαλα αυτο το "follow by email" :)
      Στην λιστα μπλογκρολ διπλα, δεν αδικουμε κανεναν γιατι δεν το κανουμε για κανεναν :) Για να βοηθησει εμας υπαρχει. Αν προσεξεις, εγω ανα διαστηματα γραφω, σβηνω, ξαναγρφω κτλ κτλ. Μπορει για 3-4 μηνες να χαθω απο σενα, για παραδειγμα και μετα να εμφανιστω παλι. Αυτοι που παρεξηγουνται δεν μας αφορουν εξαλλου :)
      καλο μεσημερακι!

      Διαγραφή