Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ψιθυριζοντας μελωδιες...

Καινουρια λιστα στο wmp μου. Παντρεμα ελληνικων και ξενων κομματιων παλι. Απο Zaz και μονικα μεχρι Νατασσα Θεοδωριδου και Χατζιδακι. Ολα πολυ δικα μου κομματια. Τα ακουω απο χθες και κανουν το στομαχι μου να εχει τις ιδιες αντιδρασεις, οπως οταν σκεφτεσαι το προσωπο του ερωτα σου. Εραστης της μουσικης.
Μπορω να ερωτευτω οτιδηποτε. Απο ανθρωπο μεχρι αρωμα και μαξιλαρι. Θυμαμαι καθε ανοιξη στην Constanta, μου αρεσε να πηγαινω με τα ποδια μεσα απο το παρκο, μεχρι την σχολη που ηταν κοντα μου. Και κατι στον αερα με ενεπνεε. Μου προκαλουσε να παιρνω βαθυες ανασες. Ειδικα τα τελευταια δυο χρονια τα περασα πολυ μονη και πολυ ευτυχισμενη. Ειχα κρατησει τον εαυτο μου μονο για μενα. Αν θυμαμαι καλα δεν ειχα καμια ερωτικη επαφη. Ολοδικη μου. Με φροντιζα, με περιποιομουν, με ετοιμαζα για τα ομορφα. Και τι τυχη! Δεν σταματησαν να ερχονται ομορφα στη ζωη μου απο τοτε.
Σημερα αποχαιρετω τον αγαπημενο μου χειμωνα και περιμενω την αναγεννηση της ανοιξης. Με τις αισθησεις μου συγκεντρωμενες να νιωσουν ο,τι μου αξιζει. Ασχημα και ομορφα σε ενα πενταγραμμο με πολυ, μα πολυ προσωπικη μελωδια.
Σιγοψυθιριζω συνεχεια ρυθμους και η Ισμηνη με μαλωνει. "Μη τραγουδας συνεχεια μαμα!"
Αραγε θα ειναι ομορφη αναμνηση γι'αυτην, να με θυμαται να μουρμουραω συνεχεια μελωδιες;

12 σχόλια:

  1. Να τραγουδάς δυνατά εύχομαι κι όχι μόνο να μουρμουρίζεις...
    Να τραγουδάς και να χορεύεις!
    ΄Αντε να σε χαρώ,μου΄χες πλακώσει την ψυχή με τις δυο προηγούμενες αναρτήσεις!!
    ΔΥΝΆΜΩΣΕ την ένταση ν ακούω κι εγώ,Χατζιδάκη είπες?
    Τρελαίνομαι...

    ΄Aντε να σε βρει η άνοιξη μες τις νότες!!
    Πολλά φιλιά σου στέλνω,δώσε ένα και στην Ισμήνη σου!
    Α! κι ένα στο σκυλούδι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα δεν ηξερα οτι ειχαν περασει τοσο ασχημα μηνυματα οι προηγουμενες αναρτησεις μου. Ισως η εντονη επιθυμια μου να φυγω και να ειμαι ακομη εδω εβγαζε μια θλιψη.
      Δυνατα δεν τραγουδαω γιατι απο φωνη δεν εχω να παινευομαι :):) Μου αρεσει διαρκως ομως να ψυθιριζω τραγουδια και μελωδιες :)

      ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο ευχομαι

      Διαγραφή
  2. Στη μεγάλη μου κόρη, τραγουδούσα αυτοσχέδια τραγουδάκια.
    Καμιά φορά με συντρόφευε, κάνοντας αστείες ρίμες.
    Θα πρέπει να ήμουν πολύ φαιδρή.
    Μια μέρα με ρώτησε αν λέω τα ίδια και στη μικρή πριν κοιμηθεί και της τριβελίζω τον εγκέφαλο! :P Εντάξει, με το φωνή δεν το ΄χω -καθόλου όμως!
    Εύχομαι Dee Dee μου, η άνοιξη, να φέρει τα καλύτερα!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω με τη φωνη δεν το χω καθολου. Ουτε με την εμπνευση :) Ο μπαμπας του αντρα μου τις κανει αυτοσχεδια τραγουδακια για ολα. Για το φαγητο που τρωνε, για τα παιχνιδια, για την τουαλετα ...για ολα :):):) Εγω εμπιστευομαι τις στιχουργικες ικανοτητες αλλων :) Το καλοκαιρι της αρεσε να της τραγουδαω το "τα παιδια ζωγραφιζουν στον τοιχο" και το "συννεφουλα" :) Τωρα ολο με κοβει. Μαλλον αρχισαν να καταλαβαινουν τα αυτακια της οτι η φωνη μου δεν ειναι για το fame story :)

      Ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο ευχομαι!!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραίο να τραγουδάς και να ξαναφτιάχνεις την playlist σου,ανακαλύπτοντας μουσικούς θησαυρούς.Τι ωραίο να σε ακούει το παιδί σου έτσι χαρούμενη.Τι ωραίο να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να περιμένεις όμορφα πράγματα να σου συμβούν. Εύχομαι να έχεις πολλά ακόμη όμορφα (στιγμές, ανθρώπους κι ό,τι άλλο) στη ζωή σου!

    Νατάσσα Μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον εαυτο μου δεν εχει πολυ καιρο που αρχισα να τον περιποιουμε ξανα. Και μη φανταστεις, 1 μερα τη βδομαδα προσεχω λιγακι παραπανω. Κατι ειναι κι αυτο, πιο πριν εβαζα ρουζ μια φορα το διμηνο :):):)
      Η μουσικη ειναι αναγκη... οπως και η απολυτη ησυχια καποιες στιγμες :)

      Ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο ευχομαι!

      Διαγραφή
  4. Καλά λένε κι οι από πάνω! Δυνατά να τραγουδάς, να το χαίρεσαι! Κι εγώ από φωνή..γκούχου γκούχου (χαχαχα) αλλά τραγουδώ!
    Και θα αρέσει πιο πολύ στην Ισμήνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες αν τραγουδαω δυνατα να μη μου κανει παρατηρησεις η μικρη;; :):):) Θα το δοκιμασω.... κι αν βαλει τα κλαμματα εσεις θα φταιτε χαχαχα :):)

      καλη εβδομαδα Βερα μου

      Διαγραφή
  5. Περαστικά σου, αν κι εσύ δε μασάς! Η αλήθεια είναι οτι επειδή είχα δει σχόλιο σου πως θες να παίξεις περιμένα με αγωνία τις δικές σου φωτό αλλά...σε πρόλαβε η γρίπη!
    Επειδή είμαι διατροφολόγος να σου πω πως ο καφές κατά βάση απαγορεύεται στη διάρροια αλλά κάποιους οργανισμούς δεν τους ενοχλεί. Καλύτερα να τον αποφύγεις πάντως για λίγες μέρες όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ξέχασα να σου πω...γιατί δεν βάζεις παρακολούθηση ιστολογίου; Εμένα προσωπικά με βολεύει καλύτερα απο το email γιατί σε όποιους έχω γραφτεί μέσω mail πότε έρχονται οι νέες αναρτήσεις και πότε όχι, μάλλον κάτι δεν δουλεύει σωστά

      Διαγραφή
  6. Καλώς σε βρήκα! Πίστεψέ με θα είναι υπέροχη ανάμνηση. Η πιο ζωντανή. Δεν έχεις κουμπάκι για μέλη,ε; Καλή Κυριακή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω κατω κατω αν θελεις να σου ερχεται μειλ μετα απο καθε αναρτηση. Τωρα το εβαλα, φρεσκο φρεσκο ειναι :):)

      Καλο μεσημερακι

      Διαγραφή