Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Νοεμβρης

Εχει πλακα η μη λογικη καποιων πραγματων.

Το Σαββατο ημουν λιγακι κουρασμενη λογω περιοδου. Ενιωθα οτι δεν ειχα υπομονη γι'αυτο αφησα το "μαλωμα" της Ισμηνης στον μπαμπα της οταν χρειαστηκε, επειδη καταλαβαινα οτι εγω θα υπερεβαλα αν το επιχειρουσα.
Κυριακη ετοιμαστηκα πως και πως για την εκδρομη στην γιορτη καστανου στο Λιβαδι. Το ματιασα :) Νομιζω ξεκινησαμε με "λαθος" προγραμμα στο μυαλο μας και γι'αυτο δεν το απολαυσαμε πολυ. Ειχε παρα πολυ κοσμο, αλλα επειδη δεν θελαμε να καθισουμε για φαγητο καπου, δεν βρισκαμε τιποτα για καφε. Μετα σκεφτηκα μονη μου "Μα ξεκινησαμε να παμε σε πανηγυρι για καφε;;; " Οσοι ξερουν απο πανηγυρια, θα καταλαβουν και τη σκεψη αυτη που εκανα. Το απογευμα περιμεναμε και καποιους φιλους σπιτι κι ενιωθα συνεχεια τον χρονο να με πιεζει. Ηθελα να περπατησω, να μαζεψω ξυλα και κουκουναρια για μια κατασκευη που θελω να κανω, αλλα τελικα δεν θα καταφερα. Παρολα αυτα κι εγω και ο Δημητρης ειχαμε πολυ καλη διαθεση ολη μερα. Το απογευμα ηρθε ενα πολυ αγαπημενο ζευγαρι που ειχα να δω πανω απο δυο χρονια. Αρχισαμε με καφε και τελειωσαμε με ουζακια και ρετσινες. Η μικρη ηταν λιγακι ανησυχη το βραδυ, ξυπνουσε κι ερχοταν στο κρεβατι μας, χωρις να θελει κατι συγκεκριμενο και σηκωνομουν να την ξαναβαλω να ξαπλωσει και να την σκεπασω. Εγινε 3-4 φορες το βραδυ αυτο. Κι ομως ξυπνησα ξεκουραστη και ευδιαθετη.
Το Λιβαδι τελικα ειναι πολυ κοντα απο εδω που μενω (15 λεπτα) και κανονισαμε με μια φιλη να ξαναπαμε, καποια μερα χωρις πανηγυρι, να περπατησουμε και να απολαυσουμε καφεδακι ή φαγητο. Ειναι πολυ ωραια περιοχη για εκδρομουλα.
Αυριο που θα εχει καλο καιρο, σκεφτομαι να παρω την μικρη και να παω στο παζαρι βιβλιων μεσα στην εκθεση. Ισως μετα καθισουμε για καφεδακι στον πυργο του ΟΤΕ , εχω πολλα χρονια να ανεβω. Την Παρασκευη σκεφτομαι να παω και Παπακωνσταντινου (Βασιλη), ειναι στο Love Casual Living, που πριν λιγες μερες ανακαλυψα οτι ειναι κοντα σε μενα !!
Καλως ηρθες γλυκε Νοεμβρη. Ηρθες οπως ακριβως σε ειχα αναγκη.

Υπεροχα νιωθω. Γεματη. Καλη εβδομαδα!

12 σχόλια:

  1. Παζάρι να πας. Είναι πολύ ωραία αίσθηση. Όσο για το Μπίλλυ μάλλον εκεί θα σε βρω, γιατί και εγώ για Παρασκευή λέω, χαχαχα. Α, αν θες να τον δεις και πιο φιλικά, Πέμπτη παρουσιάζει το cd του στο μπαράκι του Δον Κιχώτη στην Καστριτσίου. Αν σε βολέψει...Όσο για τα σχέδια και την ακύρωση τους...Έτσι γίνεται συνήθως. Αυτό που μετράει όμως είναι η τελική αίσθηση της στιγμής που γεύτηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαλονικια μου σε ειχα στο μυαλο μου οταν σκεφτομουν για τον Παπακωνσταντινου :) Ισως τελικα σε δω, θα σου πω μια μερα πριν για σιγουρα .

      Ναι, αν μενει καλη γευση ας συμβαινουν και αναποδιες :)

      Καλη εβδομαδα!

      Διαγραφή
  2. Πόσο σε ζηλεύω που θα πας στο παζάρι βιβλίου...
    Καλά να περάσεις!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ειναι ωραια νομιζω κι εγω. Θα σας γραψω αυριο εντυπωσεις :)
      καλημερα

      Διαγραφή
  3. Κάνε εσύ τα κανονίσματα σου κι ας μην βγαίνουν πάντα! Δεν έγινε και τίποτα! Θα ξαναπάτε με την άνεση σας όποτε θέλετε! Έτσι κι αλλιώς καλό καρό έχει όλο το χρόνο πια (τι θα γίνει και μ'αυτό, βαρέθηκα!).
    Καλό καφεδάκι και να πας και στο Βασίλη! Μας ξυπνάει πάντα την ρομαντική, εφηβική, ξέφρενη πλευρά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμενα μου αρεσει περισσοτερο το κρυο, αλλα φετος απολαμβανω το οτι ακομη δεν εχω χρειαστει την θερμανση :):):)
      Με το Παπακωνσταντινου μεγαλωσα και, αν και τα τελευταια χρονια δεν τον ακολουθω, δεν παυει να ειναι ενα μεγαλο κομματι μου :) Και μονη μου θα παω αν δεν βρω παρεα :)

      καλημερα

      Διαγραφή
  4. Aααα! Πολύ ωραία πράγματα έκανες. Και πολλά φιλαράκια ακούω και ουζάκι κι απ'όλα.
    Ωραία η ιδέα σου για το παζάρι. Κι εγώ θέλω να πάω αλλά όλο το αφήνω. Στον Πύργο του Οτε για καφέ.. Κι εγώ κάθε φορά πηγίνω γιατί έχω χρόνια να πάω και μετά αμέσως το μετανιώνω. Εκτός του οτι είναι ακριβό, το σέρβις χάλια κι έχει μείνει σε μια εποχή παλιά αλλά κιτς και καθόλου νοσταλγική, η θέα που προσφέρει δεν είναι ωραία. Για μένα τουλάχιστον. Αυτοκίνητα και πάλι αυτοκίνητα, παρκαρισμένα όπως-όπως, ένας παρατημένος χώρος από κάτω, ατός της έκθεσης και τόσες σκέψεις για το πόσο όμορφα θα μπορούσε να είναι αλλά..δεν είναι...
    Ωραία είναι στο μουσείο παραδίπλα. Βέβαια να έχει καλό καιρό για να είσαι στο κηπάκι. Λέω για το βυζαντινό μουσείο γιατί τελευταία πρόσεξα οτι έχει ανοίξει καφέ και στο Σύγχρονης Τέχνης.
    Ο Βασίλης είναι και στο σπίτι μου πολύ κοντά. Άμα καταφέρω να πάω κι εγώ την Παρασκευή και σε πεύχω θα έρθω να σε κάνω έκπληξη!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω χρονια να παω στον πυργο του ΟΤΕ και ηθελα, απλα για να το δει η μικρη. Τελικα δεν πηγαμε εκει για καφε, επειδη περπατουσαμε πολυ ωρα στα βιβλια και προτιμησα να επιστρεψουμε για μια βολτα στη Θερμη. Τωρα που το λες ομως, νομιζω καποιες ιδιες σκεψεις ειχα κανει κι εγω την τελευταια φορα που ειχα παει στον πυργο του ΟΤΕ. Στο μουσειο δεν εχω καθισει ποτε για καφε, μονο στον Λευκο Πυργο.

      Αντε ελα την Παρασκευη, δεν εχω βρει παρεα ακομη να παω :) Σκεψου το!

      καλο μεσημερακι!

      Διαγραφή
    2. Αααα! Δεν είναι κακή ιδέα!
      Αλλά αυτή την Παρασκευή (αύριο δηλαδή) δε θα μπορέσω τελικά. Θα είναι εδώ όμως ο Βασίλης όλο το Νοέμβρη. Όταν κανονίσω να πάω (γιατί έχω μια φίλη τελείως τρελαμένη και θα με φάει αν πάω χωρίς εκείνη) θα σε πω οπωσδήποτε κι αν δεν έχεις πάει ήδη θα πάμε μαζί. Μένω τόσο κοντά που θα πάω με τα πόδια. χιχιχι
      Και είναι μια ωραία ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας. Και να τραγουδήσουμε. :))

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    3. Αν καταφερω θα παω μεθαυριο, επειδη τα επομενα Σαββατοκυριακα ειμαι κλεισμενη με μαζωξεις συμμαθητων, φιλων και αλλων υποχρεωσεων. Οταν ομως κανονισετε, στειλε μου αν θελεις μηνυμα, αν δεν εχω παει , θα ηταν ωραια να παμε μαζι :)

      Διαγραφή
  5. Καλές βολτίτσες! Τρελαίνομαι για παζάρια βιβλίων!! ( είδα το μην σου, δεν ήξερα ότι έχει tiger ελλάδα, πηγαίνω συχνά εδώ, όλο και κάτι βρίσκεις...καλά που μου το θύμισες να πάω να δω, σίγουρα θα χρειαστώ μερικά ακόμα στολίδια, δεν έχω βρει ούτε κορυφή ακόμα)φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω φετος τα ανακαλυψα τα tiger :):) Εχει πολυ φθηνα πραγματακια, σαν 1 € shop ειναι :)

      καλο μεσημερακι!!

      Διαγραφή