Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

φωτογραφιες

Ζηλευω τη χαρα των παιδιων. Προχθες πηγαμε ΙΚΕΑ με την μικρη, μια φιλη μου και τον γιο της. Τα μπαρμπαδελακια μας πιανοντουσαν χερι χερι και δεν εχασα ευκαιρια να φυλακισω τη στιγμη με ενα κλικ
Μεσα στο καταστημα διασκεδασαν με την ψυχη τους. Πανω στο καροτσι βολτες, μεσα στο καροτσι μαζι αγκαλια να τους τσουλαμε, το ενα να σκουνταει το αλλο (με την διακριτικη βοηθεια μας), παιχνιδι στον παιδοτοπο της καφετεριας του ΙΚΕΑ, απο μια ποδια δωρο για να μας βοηθησουν να κανουμε χριστουγεννιατικα μπισκοτακια (εμαθα ο Θανασακης ηθελε να κοιμηθει με την ποδια, τοσο το χαρηκε) και τελος φαγαμε και hot dog με πατατουλες απο το Σουηδικο εστιατοριο στην εξοδο. Γελουσαν τοσο πολυ, τοσο συνεχομενα, ελαμπαν τα ματακια τους σαν λαμπακια νεον. Γυρισαμε αργα. Γκρινιαξε λιγο απο την νυστα μεχρι να πιει το γαλα της και μετα αποκοιμηθηκε σε δευτερολεπτα.
Χθες πηγαμε οι δυο μας στο mediterranean cosmos. Ειχε καποια παιχνιδια σε καποια σημεια του εμπορικου. Τεσσερε με hot wheels και τεσσερα με την Barbie. Στο τελος, αν επαιζες και στα 4 σου εδιναν και μια αφισα δωρο. Το δικο μου το αγοροκοριτσο προτιμησε να παιξει με ολα τα αυτοκινητακια. Στο τελος η κοπελα της προτεινε να της δωσει τουλαχιστον αφισα με την Barbie, αλλα προτιμησαμε και παλι το αυτοκινητακι. Ετρεξε και επαιξε παλι πολλες ωρες. Επιστρεψαμε και ειδαμε και ταινιουλα σπιτι. Την Χριστουγεννιατικη ιστορια με τον τσιγκουνη Εμπενιζερ Σκρουτζ και τα χριστουγεννιατικα πνευματα.
Καταφερα και αναψα κατευθειαν μονη μου και την σομπα και ημουν πολυ περηφανη χθες. Κοιτουσα βεβαια το σπιτι και σκεφτομουν οτι δεν ξερω απο που να αρχισω. Εχει τοσα πολλα ακομη που πρεπει να γινουν. Δεν εκανα τιποτα ομως. Καθισα απεναντι απο την μικρη μου, στην παλια αγαπημενη μπερζερα μας κι επλεκα. Οριστε και λιγες φωτογραφιες μας απο την κρεμαστρα που εφτιαξα που σου ελεγα, απο τα καλουδια που θα στειλω στο παζαρι, απο τα καινουρια μας χριστουγεννιατικα παραμυθακια και απο το χαος του σπιτιου μας.







Επλεξα και μια θηκουλα, αλλα δεν ξερω πως να την χρησιμοποιησω. Εχεις καμια ιδεα;

Σημερα θα παω Leroy Merlin με την αδερφη μου και τον γαμπρο μου. Οπως καταλαβες με εχουν φαει οι δρομοι. Αυριο συναντηση με συμμαθητες, Κυριακη ισως μια βοηθεια σε μετακομιση και Δευτερα στην ορκομωσια της παιδικης μου φιλης.
Να περασεις ενα μαγικο Σαββατοκυριακο. Να αγαπησεις, να αγαπηθεις και να διασκεδασεις. Μη ξεχασεις τιποτα απο αυτα. Σ'αφηνω. Κλεινω τη μυτη και κανω αλλη μια βουτια στον μικροκοσμο μου.









17 σχόλια:

  1. Αρχίζεις και "γνωρίζεσαι" με τη φωτογραφική ε? χαχαχα. Τα "μπαρμπαδελάκια" όμορφα...Όσο για τη θήκη μπορείς να βάλεις κινητό, χρήματα, μικρές διαφημιστικές κάρτες ή ακόμη και αποξηραμένα λουλούδια για μυρωδιά...;)
    Καλό Σ/Κ μικρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομη δεν εχω κατσει στον κωλο μου να παιξω με τη φωτογραφικη, να την μαθω. Θα το κανω ομως. Οταν θα πιασουν τα πολλα κρυα και κλειστουμε, θα εχω πολυ χρονο να το κανω. Ως τοτε σουρτουκευω και βγαζω με τις απλες ρυθμισεις, κυριως AUTO :):)

      Θηκη για κινητο μαλλον. Ευχαριστω για τις ιδεες :)

      Καλο Σ-Κ σαλονικια μου!

      Διαγραφή
  2. thiki gia kinito isos?

    froghall-jewelleries.blogspot.co.uk/2012/10/giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μαλλον, θηκη για κινητο ειναι το πιο "ταιριαστο" που σκεφτηκα ως τωρα :)

      Καλο Σ-Κ!

      Διαγραφή
  3. Τι βλέπω, τι βλέπω!!! Την πήραμε την φωτογραφική??? Μπράβο, πολύ χαίρομαι! Είδες που τελικά ο στόχος επετεύχθη;
    Όσο για το πλεκτό, και εγώ θήκη για κινητό θα σου έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα καταφερα με τη φωτογραφικη (με λιγη βοηθεια, ειναι η αληθεια).

      Καλο Σαββατοκυριακο!!!

      Διαγραφή
  4. Εκτός από θήκη για κινητό, θα μπορούσε να γίνει, θήκη για καπνό, για χάπια, για καλλυντικά να μην χάνονται στις τσάντες, για στικάκια, για πρόσθετη μνήμη μηχανής, μαντιλάκια καθαρισμού. Επίσης θήκη για ένα όμορφο πλεκτό κόσμημα που θα προσφέρεις τα Χριστούγεννα σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιες ιδεες. Θηκη για καλλιντικα στην τσαντα, για υγρα μαντηλακια. Αλλα η τελευταια ιδεα ειναι ωραιοτερη:) Ισως το κανω :)

      Καλο Σαββατοκυριακο!!

      Διαγραφή
  5. Θήκη για τη Lumix σου!
    Αν δε χωράει όλα μπαίνουν εκεί μέσα, κάτι θα βρεις.

    Σιγά το χάος καλέ, περίμενα κι εγώ να δω τίποτα βρακιά να κρέμονται από τα πολύφωτα..! χιχιχι
    Μια χαρά όλα και η σομπίτσα σας τέλεια. Είναι ωραίο που βλέπεις και τη φωτιά μέσα. Μπορείς να κάθεσαι να τη χαζεύεις κι αυτό ζεστασιά προσφέρει.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ με επιασες αμεσως :) Μα για την LUMIX την επλεξα, στα μετρα της ειναι χαχα :) Αλλα μετα βρηκα μια θηκη με λιγοτερο απο 5 ευρω στο ιντερνετ και την παρηγγειλα. Ειναι σκληρη εκεινη κι εχει και θηκουλες για επιπλεον μπαταρια ή καρτες μνημης. Ετσι εμεινε η πλεκτη ανεκμεταλευτη.

      Χαχα βρακια στα πολυφωτα δεν εχουμε ακομη. Αλλα οι καρεκλες της κουζινας ειναι μονιμως με ρουχα κρεμασμενα πανω :):):) Η σομπα ειναι υπεροχη!! Ποιος το περιμενε ε; Να ξαναγυρισουμε στις σομπες!

      Καλο Σαββατοκυριακο σαλονικια μου

      Διαγραφή
  6. Οσο πλησιαζουν τα χριστουγεννα οι βολτες επιβαλλονται.Για την θηκουλα και γω για το κινητο θα προτεινα. Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χριστουγεννα και βολτες...μμμμ, ναι επιβαλλεται. Φετος που ειναι πιο μεγαλη πια η Ισμηνουλα λεω να την παω και σε κανενα χριστουγεννιατικο χωριο. Ακομη ειναι νωρις ομως και δεν ξερω αν θα γινει μεσα στην εκθεση, εδω στη Θεσσαλονικη, οπως περσι. Θα μαθουμε ομως :):)

      Καλο Σαββατοκυριακο!!

      Διαγραφή
  7. Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που απέκτησες τη μηχανή που ήθελες..με γεια και καλές λήψεις!..
    Καλή αρχή έκανες πάντως!
    Νομίζω πως ήδη σου πρότειναν αρκετά ωραίες ιδέες για τη θήκη..
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδες πώς χαίρονται τα παιδιά;
    Έκανες και θηκούλα μπροστά στη φωτιά(ωραία η σόμπα!)και έπλεξες..μια χαρά! Εγώ θα έλεγα να την κάνεις θήκη για σοκολατάκια στην τσάντα..για τις λιγούρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοκολατακια στην τσαντα; :):) χαχα ουτε οταν ημουν εγκυος δεν ειχα :)

      Καλη εβδομαδα

      Διαγραφή
  9. Τι ζεστασιά που θα έχει η σομπίτσα σας! Τι γλυκά που είναι τα μικρά, χεράκι χεράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή