Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

συνεχεια ανανεωσης...

Εγιναν περισσοτερα απο οσα ηλπιζα.
Μπορει να ενιωθα εντονα την απουσια της μικρης, αλλα εκμεταλλευτηκα πληρως την απουσια αυτη. Εχουν μεινει 3-4 πλυντηρια ακομη και να μαζεψω τις κουτες με τα μπιμπερο και τα καροτσια αφου δεν τα χρησιμοποιουμε πια. Σειρα εχει μετα να βγαζω και να τακτοποιω ενα-ενα τα ντουλαπια της κουζινας. Ενα-ενα ντουλαπι ομως νομιζω μπορω να τα παλεψω και μαζι με την μικρη.
Χθες βραδυ συμμαζεψα τη μιση αποθηκη. Ναι, συμμαζεμενο ειναι αυτο που βλεπεις, δεν φανταζεσαι πως ηταν πριν. Η αλλη μιση δεν εχει και τιποτα βεβαια, τις κουτες με τα μπιμπερο, πιπιλες και εξαρτηματα καροτσιου που πρεπει να πανε στη σοφιτα. Τα παπουτσια λιγο συμμαζεμα, να βγουν εξω τα καλοκαιρινα και ετοιμη και η αποθηκουλα!!





Οριστε και τα δυο κολιεδακια μου τελειωμενα.
Εχω την αισθηση οτι δεν πηγε ουτε λεπτο χαμενο. Δημιουργησα, ανανεωσα, συμμαζεψα, αποθηκευσα, ξενυχτησα, αλητευσα! Ηταν απαραιτητο νομιζω. Μια αποδραση ενα Σαββατοκυριακο στην Αρναια με την μικρη ειναι ο επομενος στοχος.

Σημερα θα συναρμολογησω ενα τραπεζακι με δυο καρεκλακια που πηρα απο το ΙΚΕΑ  για την μικρη και να βαλω δυο κρεμασταρια για τα μπουφανακια μου.
Το τραπεζακι ειναι αυτο
 και σκεφτομαι να το μεταμορφωσω καπως ετσι

Μεχρι αυριο πρωι πρεπει να ειναι ολα ετοιμα που θα παραλαβουμε το μπουμπουκακι μας. Εχω αγνωνια να δω τα ματακια της οταν δει το καινουριο της δωματιο!

 

Την Κυριακη προσεχε τι θα ψηφισεις σε παρακαλω. Οχι παλι τα ιδια και τα ιδια. Κι εγω καποιο απο τα μεγαλα κομματα, ειχα κανει το λαθος να ψηφισω στις προηγουμενες εκλογες. Αυτη τη φορα ομως θελω να μη νιωθω ενοχη για την ψηφο μου. Σκεψου το κι εσυ καλα. Ευχομαι να ξημερωσει μια πολυ ευχαριστα διαφορετικη εβδομαδα την Δευτερα!


update:  να και το δικο μας τραπεζακι:



12 σχόλια:

  1. Καλο κουράγιο
    Πάντα με αγχωνουν τα συμμαζεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα μου αρεσουν, αρκει να εχω χροοοοονο. Να μην πιεζομαι :)

      Καλο Σ-Κ Βασω μου!

      Διαγραφή
  2. Εγώ της μικρής (που τα κληρονόμησε από τη μεγάλη) τα μαζεύω στην άκρη. Όλο και κάποιος με τέτοιες πείνες που θα γεννήσει θα τα ζητήσει. Τι καλαθούνες, τι ριλάξ... Επαναχρησιμοποίηση καλή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεετσι εεετσι, πολυ καλα κανεις!!!
      Κι εγω εδωσα προσφατα το ριλαξ της μικρης σε μια φιλη. Επειδη καποια στιγμη αισιοδοξουμε να κανουμε και δευτερο παιδακι, δεν μπορουμε να αρχισουμε να χαριζουμε. Θα γινει κι αυτο καποια στιγμη. Προς το παρον μονο ρουχαλακια εχω χαρισει :)

      Διαγραφή
  3. Μπράβο, μια χαρά ανανέωση ήρθε στο σπιτάκι σου. για το τραπεζάκι πολύ ωραία ιδέα η μεταμόρφωση!! περιμένουμε να την δούμε. φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα το μεσημερι το συναρμολογουσα με τον μπαμπα μου. Θα βαλω φωτογραφια οταν θα ειναι ετοιμο :)

      Καλο Σαββατοκυριακο!!

      Διαγραφή
  4. Εφυγε το μικρό από το σπίτι και το γύρισες ανάποδα.Μπράβο κοριτσάκι...να δούμε εγώ πότε θα αξιωθώ...Ακόμη και κολιέ έκανες!! Μα τι ενεργοποίηση....κουκλιά το σπίτι κι όλα στη θέση τους...τι ωραίο συναίσθημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου αυτη η αισθηση της δημιουργιας και της ανανεωσης ειναι αλλο πραγμα :) Εσυ κανεις συχνα κατασκευες και αλλαγες και με καταλαβαινεις απολυτα :)

      Καλο Σαββατοκυριακο!!

      Διαγραφή
  5. Και περίμενα να δω τι άλλο έφτιαξες! Μπράβο! Η αποθηκούλα είναι απίστευτα συμμαζεμένη!!! Εδώ πού τέτοια χαρά..έχουμε το μπάχαλάκι μας..χεχε.
    Η μικρή λείπει τώρα..άντε να έρθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσαν Βερα. Και σε μας συνηθως μπαχαλο γινεται, σε λιγο καιρο παλι σαν να την Χιροσιμα θα ειμαστε χαχα.

      Καλως να υποδεχτεις την μικρη σου και καλο Σ-Κ :)

      Διαγραφή
  6. δεν ξερω για εσενα κατερινα μου εγω παντως οταν καθαριζω το σπιτι και ολοκληρωνω καποια πραγματα νοιωθω απιστευτη ηρεμια και χαλαρωση μετα !!! νοιωθω οτι φευγει ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου!!!νευρωσεις???ισως !!! ευχομαι να δεχτεις με το καλο την μικρουλα σου και να σε αποζημιωσει με την χαρα της για τον κοπο που εκανες!!!φιλια καλο σαββατοκυριακο και ας ελπισουμε απο δευτερα να ξημερωσει μια καλυτερη μερα για τον ερμο τουτο τοπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω νιωθω πολυ καλα μετα απο καθαριοτητα και συμμαζεματα Στελλα μου. Ειναι αναζωογωνητικο ε; :)
      Η μικρουλα το καταχαρηκε το δωματιο της, δεν ξεκολλαει με τιποτα :):)

      Δεν ξερω τις πολιτικες σου προτιμησεις, αλλα νομιζω οτι οι εκλογες ειχαν καλυτερα αποτελεσματα απο ο,τι περιμεναμε. Δικομματισμος τελος. Ακομη και ο ορος "μεγαλα κομματα" ειναι αβασιμος πλεον :):)

      Καλη εβδομαδα!!

      Διαγραφή