Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

μαλλια κουβαρια ......παιζοντας

Ενα ματσο επιλογες ειμαι. Καλες και κακες. Οι λαθος και οι σωστες εχουν περισσοτερο βαρος και μερικες φορες αποφευγω να τις κρινω ειλικρινα. Εχω γεμισει ενα καλαθι κουβαρακια. Ετσι τακτοποιημενα τα νιωθω για λιγο. Μικρα μικρα κουβαρακια που θα πρεπει να τολμησω τα αρπαξω τις ακρες και να πλεξω τη ζωη μου. Μα φοβαμαι. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι τοσο πολυ!




Ας ξεχαστουμε με ενα παιχνιδακι που με καλεσε η  Μαμαδοκουκουβαγια μου :). Το παιχνιδακι/βραβειο λεει να γραψω 7 πραγματα για μενα που δεν γνωριζετε. Εχουμε παιξει τοσα πολλα τετοια παιχνιδακια που αναρωτιεμαι αν υπαρχουν πολλα που δεν γνωριζετε πια για μενα. Θα γραψω λοιπον ο,τι μου κατεβει κι αν οι παλιοι τα γνωριζετε ηδη...καντε τους κινεζους :)


1. Μου αρεσουν οι αλλαγες. Αν μπορουσα θα αλλαζα μια φορα τον χρονο την διαρρυθμιση του σπιτιου. Νιωθω να ανανεωνομαι ετσι. Μου αρεσει να ασχολουμαι με το σπιτι.


2. Αγαπημενη συνηθεια ειναι ο καφες γι'αυτο και λατρευω τις κουπες. Απο περσι αποφασισα να παιρνω καθε χρονο 2 κουπες, για την καθε νεα χρονια και να κανω μια ομορφη συλλογη σιγα σιγα. Οι φετινες μου κουπες ειναι απο ενα παζαρι για τα αδεσποτα ζωα που εγινε τις γιορτες που περασαν, αλλα ακομη δεν εχουν φτασει στα χερια μου.


3.  Αν ειχα την οικονομικη ανεση θα ειχα τον προσωπικο μου ψυχολογο μονιμα. "Σαν αμερικανακι" σκεφτεστε; Ναι, σαν αμερικανακι :) Δεν νομιζω οτι οι φιλοι μπορουν να παιξουν το ρολο αυτο.

4. Μου αρεσει να κανω σχεδια, λιστες, πινακακια και χρονοδιαγραμματα.

5. Ειμαι Λεων και νομιζω εχω παρει μονο τα κουσουρια του ζωδιου :)

6. Ειμαι σπιτογατος. Αν βγω ενα βραδυ εξω, πρεπει να περασει τουλαχιστον μηνας ή να εχεις πολυ σοβαρο λογο για να με πεισεις να βγω ξανα :) Βεβαια για μια εκδρομουλα δεν λεω ποτε οχι:)

7. Καποτε ξενυχτουσα πολυ και με διασκεδαση και με διαβασμα. Τωρα οι πιο αποδοτικες μου ωρες ειναι οι πρωινες, σε ολους τους τομεις. Ειμαι παιδι του βουνου και της μερας , οπως συνηθιζω να λεω :)

παει κι αυτο το παιχνιδακιιιι. Οποιος το ειδε και του αρεσε να παρει πασα να το παιξει. Εμενα μου αρεσουν αυτα και δεχομαι ευκολα :)

Καλη εβδομαδα σε ολους!

18 σχόλια:

  1. Όλο επιλογές ανοίγονται εμπρός μας. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο έχουμε τελικά την ελευθερία να επιλέξουμε. Μήπως δεν είμαστε τόσο ελεύθεροι όσο νομίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην περιπτωση του ψυχολογου, ανετα ενας καλος φιλος κανει τη δουλεια.. αν ειναι πραγματικα καλος και πραγματικα ανιδιοτελης κι αν εσυ δεχεσαι την οποια αληθεια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την εποχή που ασχολιόμουν με το πλέξιμο, θυμάμαι ότι όταν μπερδευόταν τα κουβάρια το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό πολλές φορές.
    Θάρρος θέλει να πειραματιστεί κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα έχω να πω... Είσαι σίγουρη ότι είσαι Λέων;! χαχαχαχα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δειμο μου

    πιστευω οτι ειμαστε ελευθεροι. Δεν ειναι ολες οι επιλογες ευκολες κι επειδη δειλιαζουμε μαθαινουμε να χρεωνουμε τις λαθος κινησεις μας σε εξωγενεις παραγοντες. Ετσι νομιζω:)

    Καλο απογευματακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φεγγαρενια μου

    για να εισαι ψυχολογος θελει γνωσεις, δεν χρειαζεται μονο να εισαι καλος ακροατης και να λες την αληθεια. Ο φιλος μονο ως ενα σημειο μπορει να σε καλυψει. Μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα, να δεις πιο καθαρα ισως. Αλλα ως εκει.
    Ειναι σαν ενας φιλος να σου λεει να βαλεις γαρυφαλελαιο για να περασει ο πονος σε ενα δοντι. Προσωρινα θα σε καλυψει ισως. Αλλα σου φτανει αυτο;

    Καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασω μου

    Δεν ξερω αν ειναι πειραμα ακριβως. Διαισθανεσαι το σωστο, αλλα ειναι τοσο δυσκολο να φτασεις εκει. Σαν να βαδιζεις σε κινουμενη αμμο ειναι μερικες φορες :)

    Καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαριαννα μου

    μηπως επειδη ειμαι γεννημενη τελευταιες μερες δεν με "επιασαν" καλα οι πλανητες ;;; :):):)
    Ή λες να φταιει ο ωροσκοπος στον ζυγο;; χαχα :)

    καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω βρε γλυκιά μου! Πάντως για λιονταράκι δεν μού κάνεις! :P
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  9. Φοβάμαι πως όχι, δεν είμαστε ελεύθεροι. Μέσα στη μάζα λειτουργούμε κομφορμιστικά. Και τούτο χωρίς να σκεφτώ ότι ακόμα και Πρωθυπουργό διόρισαν χωρίς να τον εκλέξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δειμο μου

    εχουμε την επιλογη να μην ασπαζομαστε τον κομφορμισμο. Να απεχουμε απο το συνολο. Αυτο εχω και εγω υποψιν μου οταν λεω οτι ειναι δυσκολες οι επιλογες. Αλλα δεν μου τις στερει κανεις. Εγω φοβαμαι να βγω εξω απο τον "κυκλο".

    Κι εχουμε και την επιλογη να αντιδρασουμε για την πολιτικη μας καταντια (σαν υπνωτισμενοι τα δεχομαστε ολα) ή να απομακρυνθουμε απο αυτη.
    Μπορει να μην εχω την επιλογη στο αν βρεξει. Εχω την επιλογη αν θα βραχω ή θα ανοιξω την ομπρελα μου. Δεν ειναι πρωτη φορα που εχουμε προθυπουργο χωρις εκλογες εξαλλου. Αφου τα δεχομαστε. Ειδες κανεναν να φωναζει; Το αντιμετωπισαμε σαν "το μη χειρον βελτιστο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μ' αρέσουν οι αλλαγές σου Dee Dee!!!
    Σε φιλώ
    Α το ότι έχουμε κοινά είναι... αυτονόητο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αλλαγές σου πάνε πολύ γλυκιά μου...και σου ξαναλέω...είναι σαν να είσαι εγώ, οι αλλαγές στο σπίτι,ο καφές και οι κούπες,τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα,σπιτόγατος, πρωινή αποδοτικότητα, πρώην νυχτοπούλι, βουνό(εγώ και θάλασσα..πολύ θάλασσα), όσο για τον προσωπικό ψυχολόγο χε χε.....σε όλα ακόμη και στο ζώδιο...Dee Dee...μήπως είσαι εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λιτσα μου

    εχω καταλαβει κι εγω οτι εχουμε πολλα κοινα. Οταν ερχομαι σε σενα ολο βλεπω πραγματα που εχω κι εγω στο σπιτι μου (εκτος απο το ραδιοφωνακι χαχαχαχαχα)

    καλημεραααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερινα μου

    κι εμενα μου αρεσει η θαλασσα, πολυ. Αλλα το σπιτι μου το ονειρευομαι σε βουνο. Αν ειχε και θεα απο μακρυα μια θαλασσα, καθολου δεν θα με χαλουσε :):) Μου αρεσει περισσοτερο το χειμωνα η θαλασσα, οταν εχει εκεινο το γκρι-μπλε χρωμα. Στην Ρουμανια που σπουδασα, περασα πολλες ωρες εδω ακουγοντας μουσικη :)

    Εχουμε και ζωδιο ιδιο και ονομα και χαρακτηριστικα;;; Πρεπει να πιουμε καφεδακι καποια στιγμη :)

    καλημερααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωχ, ωχ Δευτεριάτικες αλλαγές... πολύ όμορφο κ νοικοκυρεμένο το έφτιαξες το σπιτικό σου DeeDee!

    Ότι έχουμε ένα σορό κοινά να μας συνδέουν δε φαντάζομαι να περιμένεις τώρα για το καταλάβεις, ε;

    Καλή βδομάδα, ίσως παίξω στο παιχνίδι τροποποιώντας το ελαφρώς...

    Φιλώ κ χαιρετώ σε
    Για σένα το κομμάτι, μου έχει κολλήσει από χτες που το μουρμούριζα οδηγώντας

    http://www.youtube.com/watch?v=tDZdMTheqqo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι θα σχολιάζαμε παράλληλα εναλλάξ?...χε χε χε

      Διαγραφή
    2. seiriaki μου

      αυτο το backround με το ξυλο το εχω βαλει κι αλλες φορες παλιοτερα. Μου φαινεται πολυ ζεστο, πολυ οικειο :)
      Το τραγουδι μου αρεσει πολυ πολυ πολυ!!! Και μου φαινεται θα το κολλησω κι εγω να το μουρμουριζω την υπολοιπη μερα :)

      καναμε παραλληλες e-επισκεψεις χαχαχαχα :):)

      καλημεραααα

      Διαγραφή