Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

νυφη + πεθερα = φιλες ;;

Ειναι πολλα Σαββατοκυριακα που δεν ειχαμε το χρονο, λογω υποχρεωσεων, να μεινουμε μονοι με τον Δ. Ειμαστε και λιγακι υπερβολικοι σ' αυτο και οταν λεμε μονοι δεν μας φτανει να εχουμε 2-3 ωρες την ημερα μονο. Καθε πρωι ξυπναμε 2 ωρες νωριτερα για να πιουμε καφεδακι μαζι πριν παμε για δουλεια και παλι δε μου αρκει, ενω αλλα ζευγαρια δεν εχουν αυτη την πολυτελεια (γιατι αν δουλευουν στις 6 ή στις 7 ε δεν θα ξυπνανε και απο τις 5 για να πινουν καφε μαζι μαλλον!)
Την προηγουμενη βδομαδα εμενε σε μας ο κουνιαδος μου για δουλειες που ειχε στην πολη μας. Την Κυριακη ηρθε η πεθερα μου και θα μεινει 1-2 βδομαδες. Κι ενω τα σκεφτομουν αυτα και ειχα πεσει λιγακι ψυχολογικα αποφασισα να το εκμεταλλευτω. Συνειδητοποιησα ποσο μου λειπει ο Δ και οτι κανουμε σαν μικρα παιδακια. Δινουμε σκαστα φιλια σε διαφορες γωνιες του σπιτιου που δεν μας βλεπουν οι αλλοι :) Περιμενω πως και πως να ξαπλωσουμε το βραδυ για μια μεγαλη αγκαλια μεχρι να μας παρει ο υπνος! Και γινεται αυτο το μαγικο.....γινεται πιο ομορφος οταν δεν μπορω να τον αγγιξω.....ή μηπως ιδεα μου ειναι ; ;)

Κι εξαλλου θα ημουν αχαριστη αν ειχα προβλημα, γιατι η πεθερα μου καθε αλλο παρα αδιακριτη και αυστηρη ειναι. Θα μαγειρευει τα υπεροχα φαγητα της και θα εχουμε και τον χρονο να γνωριστουμε λιγο καλυτερα σαν γυναικες αν καταφερουμε να ξεντυθουμε λιγακι τις στολες "νυφη" και "πεθερα" :) Λετε να ξεκινησει και μια πολυ ομορφη φιλια περα απο τις ομορφες, τυπικες ομως μονο, σχεσεις που ειχαμε ως τωρα; Ολο προκλησεις ειναι η ζωη αν θελησουμε να ανοιξουμε τα ματια και να μη γκρινιαζουμε. Ισως με εκπαιδευσει και σε εξυπνα τρικ νοικοκυριου :).

Θα μπορουσα αραγε να βρω κατι σαν χομπυ 2 εβδομαδων να παρω, να ασχολειται οταν λειπω στη δουλεια και ισως να ασχολουμαι κι εγω τα βραδια οταν γυριζω, μαζι της; Ακουω προτασεις, κατι θα σκεφτω κι εγω!

Καλη εβδομαδα!!

17 σχόλια:

  1. κοπελα μου γλυκια χαιρομαι που βλεπεις το ποτηρι μισογεματο και κοιτας τα θετικα, ετσι πρεπει...να δεις τα καλα και να τα εκμεταλευτεις! στο χερι σου ειναι, τα vibes σου να βοηθησουν να γεννηθει μια σωστη σχεση κι οχι μια τεταμενη...
    ωραιο το παιχνιδι με τα κλεφτα φιλια και χαδια...αναζοπυρωνει τον ερωτα σας!

    φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω ανηκεις στις τυχερες και απο πλευρας συζυγου και απο πλευρας πεθερας..
    δωσε της το ελευθερο στο μαγειρεμα..αρκει αυτο νομιζω!!
    φιλιααα!!
    καλη εβδομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα πας καλά μαζί της είναι να έχεις το γιο της ευτυχισμένο πραγμα που ισχύει φαντάζομαι άρα μην φοβάσι τίποτα

    ε εντάξει αστην να το παίξει και λίγο βασίλισσα της κουζίνας και έτοιμη η συνταγή

    καλη βδομάδα φιλενάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mama mia μου,

    μισογεματο ειναι παντα το ποτηρι. Δεν ειναι και δυσκολο για μενα γιατι η πεθερα μου κανονικα μενει 80 χιλιομετρα μακρυα, αρα δεν ειναι και μεγαλος κοπος να κρατας καλες σχεσεις οταν υπαρχουν οι αποστασεις ασφαλειας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φεγγαρενια μου,

    το μαγειρεμα το εχει αναλαβει και πολυ χαιρομαι γιατι μαγειρευει υπεροχα!!! ( + 5 κιλα σε 2 εβδομαδες!)......... σκεφτομουν ομως οτι ειναι νεα γυναικα (58 χρονων), να σκεφτω να ασχοληθουμε με κατι καινουριο, ισως ζωγραφικη να παω να παρω συνεργα, ισως κοσμηματα, ή διαφορες κατασκευες, να παψει να ειναι μονο η εξυπηρετηση των αλλων η χαρα της, να κανει κατι για τον εαυτο της.

    Θα δειξει, μπορει να μην εχει διαθεση για τιποτα απο αυτα. Θα δουμε στο μελλον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρτου μου,

    μεγαλη κουβεντα ειπες :) Δε νομιζω οτι οι πεθερες ειναι ευχαριστημενες αν ειναι τα παιδια τους ευχαριστημενες (ειτε υιοι ειτε κορες), παιζουν πολλα ρολο, αναλογως τον ανθρωπο.....μεχρι στιγμης φαινεται να ειμαι τυχερη οπως λεει η φεγγαρενια και σε υιο και σε πεθερα :)

    Θα ηθελα να κανω πραγματα μαζι της αλλα λειπω στη δουλεια πολλες ωρες και δυσκολευομαι να βρω κατι να βολευει. Θα δουμε :)

    Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχω παιχνιδάκι πέρνα όποτε μπορείς

    καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ου φιλες λεει.
    Τι ειπες τωρα...
    να φαει η μια την αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. zero,

    καμμενος ακουγεσαι :) Εχουν να χωρισουν κατι και πρεπει να φαει η μια την αλλη;; Δεν μιλαμε για να ζουνε μαζι βεβαια ή διπλανες πορτες, εκει δεν θα το αντεχα ουτε με τους γονεις μου ουτε με τους γονεις του. Ειμαι λιγο ακραια σ'αυτο, δεν ειμαι ο τυπος που θα ζει σε μια γειτονια με ολο του το σοι κι ευχομαι αν κανω παιδια να πεταξουν μακρυα μου να ζησουν οσα δεν μπορουν διπλα μου (προσεχε τι ευχεσαι θα μου πεις.....το ευχομαι τωρα μηπως εισακουστουν οι ευχες μου γιατι μετα μπορει να μην εχω το θαρρος να ευχηθω κατι τετοιο!)

    Καλο βραδακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ντίντι μου
    χαρά στο κουράγιο σου να της βρεις και χόμπυ. πρόσεχε μόνο μην παραδείχνεις πιεστική στο τέλος άρα το ανάποδο αποτέλεσμα θάχεις!

    αρκέσου να την γνωρίσεις καλύτερα, θάλεγα εγώ.

    υπέροχο το τραγούδι!!!υπέροχο!
    καλό βράδυ
    και καλή μάσα!
    χχχχχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. maya μου,

    το φοβαμαι αυτο που λες. Οντως μπορει να γινω πιεστικη. Θα δω, με επιασε ο ενθουσιασμος να κανω κατι, επειδη ποναει το ποδι της και δεν ειναι ευκολο να την βγαλω καμια βολτα. Ισως λιγο μπλα μπλα για να γνωριστουμε καλυτερα να ειναι αρκετο.

    Φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημέρα Κατερίνα!

    δεν μπορώ να σου πω πολλά για το θέμα αυτό!
    κρίνονταςα και κάνοντας. εμπιστεύομαι την κρίση σου πάντως.
    κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν είναι όλες οι πεθερές "7 θανάσιμες"!!!

    πάντως μία φορά, μία εν δυνάμει "πεθερά" μου με συμπάθησε περισσότερο από τη "νύφη"!!!Μπα!!!
    ψέμματα λέγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα Κωνσταντινε :)

    ....ειπαμε, εισαι απο αυτους που χαιρονται τα κοριτσια να γνωριζουν στους γονεις τους....μη μας ακουσει η maya μονο γιατι θελει να σε αλητεψει:)

    Στην δικη μου περιπτωση, ειναι η πρωτη πεθερα που γνωριζω και μεχρι στιγμης ειναι "ολα καλα ολα ανθηρα"........εχω ακουσει ομως για κατι μεταλλαξεις μετα το γαμο και επιφυλασσομαι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα κοριτσάκι πώς πάει η συγκατοίκηση μέχρι στιγμής?

    πεθαίνω να ακούσω νεα!!!

    :) :)φιλάκιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα Αρτεμις,

    καλα παει η συγκατοικιση, βρηκα ζεστο φαγακι το βραδυ που γυρισα και ειχαμε χρονο οι 2 μας να τα πουμε (ο Δ παρακολουθει κατι σεμιναρια ως τις 10 το βραδυ αυτες τις μερες). Το κακο ειναι οτι μιλαει συνεχεια.....μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Καποιες φορες πιανουμε ενδιαφερον συζητηση και δε με ενοχλει, καποιες αλλες ομως ειναι πολυ κουραστικο !:)

    Αν παραγινει το κακο με το μπλα μπλα θα αρχισω να βαζω κι εγω ραντεβου ως αργα :) Μεχρι στγμης ειναι σε επιπεδο που ελεγχω η πολυλογια :) Ειναι ολη μερα μονη της στο σπιτι ομως και προσπαθω να δειξω κατανοηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμπιστέυσου το ένστικτό σου και δεν θα κανέις λάθος σου έχω τυφλή σου έχω τυφλή ... εμπίστοσύνη...

    Μόνο μην ανοίγεσαι και μην της κάνεις χάρες τυπικά καλά ... από μακριά όχι ψυχρά αλλά δεν είναι φίλη σου προσοχή ηηηη . Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή