Τρίτη 8 Απριλίου 2014

μπερδεμενη τραπουλα

Οι μερες περνανε ανακατεμενες. Σαν να παραμπερδεψε καποιος την τραπουλα, οπως ειπε και ο Αχιλλεας. Τα πρωινα νιωθω να μου λειπει υπνος, ενω εχω κοιμηθει απο τις 12:00 και οταν ξαπλωσα χθες το μεσημερι τα ματια δεν εκλειναν. Πηρα ενα κρουασαν σοκολατας απο τον Μιλτο για την Ισμηνη κι ενω ετοιμαστηκα να το φαω, μετα αλλαξα γνωμη. Και μετα ενιωσα τοσο περηφανη για μενα. Γιατι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να σκεφτεσαι πριν φας κατι. Και μονο καποιος που εχει δοκιμασει το κρουασαν του Μιλτου μπορει να καταλαβει πως ειναι να το αγνοησεις. Και μετα μιλησα λιγο στο skype και ηρθε μια κυρια να μου πει οτι δεν εχει λεφτα να με πληρωνει αυτα που ειχαμε συννεννοηθει κι εγω της θυμωσα πολυ. Κι υστερα πηγα το αυτοκινητο στο συνεργειο, επειδη εβγαζε καπνους και ημουν σιγουρη οτι θα ειναι μεγαλη ζημια, επειδη δεν ξεκινησε καλα η μερα, αλλα τελικα δεν ηταν κατι σημαντικο και δεν μου χρεωσαν και τιποτα. Και χαρηκα που ειχα σκεφτει να τους παω τυροπιτακια. Και πλησιαζει η ωρα που θα φυγω απο το γραφειο και σκεφτομαι να γυρνουσα σε ενα μπαλκονι μονη να επινα ενα καφε μεχρι να σουρουπωσει για τα καλα. Και μετα να απλωνα το πλυντηριο εξω και να σκεφτομουν τι να μαγειρεψω γι' αυριο.
Αυτα.
Και μετα να προσπαθουσα να προσδιορισω τη ζωη μου στο σπιτι εκεινο και γυρω απο εσενα και την Ισμηνη. Και θα εκανα ενα μπανιο με εκεινο το αφρολουτρο του Palmolive που ολο φοβαμαι μην τελειωσει και εχω καταντησει να χρησιμοποιω ολα τα άλλα εκτος απο εκεινο. Και μετα θα στεγνωνα τα μαλλια μου και θα ξαπλωνα στα λευκα σεντονια και θα σκεπαζομουν με την μπεζ παπλωματοθηκη και θα ονειρευομουν.
Καληνυχτα

4 σχόλια:

  1. μουσακά να φτιάξεις! και να πάρεις για σενα κρουασαν και τυροπιτάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ok, μπορω να σου γραψω 348 λοογους που προφανως περνας πρωτη φορα απο εδω :)
      Μουσακας....δεν το'χω...μακαρονια βολευουν;
      κρουασαν και τυροπιτακια για μενα; Χμ....no merci :) Τα ρεβυθια που εφαγα το μεσημερι ηταν ο,τι χρειαζομουν :)

      Καλο απογευματακι

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Ντιντι.Μην στεναχωριέσαι έχεις τα νειάτα σου.Μην το ξεχνάς!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο τα νιατα μου;
      Εχω τοσα πολλα :) Και επιβεβαιωνονται συχνα. Και αδικως, μεσα απο την δυστυχια του διπλανου σου, μπορει να υπογραμμιστει η δικη σου ευτυχια. Και μετα ξανα τουμπαλιν.

      Καλο απογευμα Εριεττα μου

      Διαγραφή