Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Hi5 αγαπημενα αντικειμενα

Τελευταια σερνεται ενα πολυ ομορφο παιχνιδακι, που ξεκινησε απο αυτο το μπλογκ, απο ο,τι καταλαβα. Πολυ ΜΕ αρεσε λοιπον και θα τα παιξω ολα .
Ακολουθει το Hi5 των αγαπημενων μου αντικειμενων. Η αληθεια ειναι οτι δενομαι με πολλα. Μου ηρθαν στο μυαλο κοσμηματα χαρισμενα με αγαπη, ρουχα αγαπημενα που τα εχω χρονια, το ποδηλατο μου κι αλλα πολλα. Προτιμησα ομως να παρω τη φωτογραφικη, να κανω μια βολτα στο σπιτι και να φωτογραφισω πραγματα που βλεπω καθημερινα στη ζωη μου.
Ξεκιναμε:

1.  Αυτο το καθρεφτακι μου το εκανε δωρο η παλια μου συγκατοικος, η Τζενη. Οι παλιοι ξερετε την αγαπη που της εχω και καταλαβαινετε ποσο ομορφο ειναι να εχω την "καλημερα" της καθε πρωι .

2. Με την Laura Ashley εχω μια σχεση ιδιαιτερη. Μου αρεσει πολυ αυτη η μαρκα και το κρεβατι αυτο, δωρο απο την αδερφη μου και τον γαμπρο μου, ειναι ενα κρεβατι που το εχω ερωτευτει!!

3. Το κουτι αυτο, ειναι απο ενα παραμυθενιο μαγαζακι με μπισκοτα στο Παρισι. Μετανιωσα που δεν πηρα σε ολα τα χρωματα. Κραταει τοσο φρεσκα τα μπισκοτα και ειναι και πανεμορφο!!

4. Τα φωτιστικα αυτα, επισης δωρο της αδερφης μου και του γαμπρου μου, για τον γαμο μας ειναι ακομη ενα κομματι του σπιτιου που μου αρεσει να χαζευω. Δινουν μια ρομαντικη νοτα στο χωρο!
Βεβαια στο σαλονι αυτο, δεν καθομαστε καθολου ολο τον χειμωνα, επειδη δεν υπαρχει θερμανση. Αλλα που θα παει, θα ανοιξει ο καιρος και θα το απολαυσουμε παλι μαζι με την υπεροχη τζαμαρια του με θεα τον Θερμαικο.
5. Και τελος οι κλακετες της θειας μου Φανης. Καποτε ταξιδευε συνεχεια και παντα κουβαλουσε ενθυμια πισω, απο τις χωρες που επισκεπτοταν. Σε αυτες τις κλακετες, να εκει απο κατω, εχω κρυψει ολα τα ονειρα μου για χορογραφιες.


Αφηνω ανοιχτη την προσκληση για οποιον θελει να συμμετεχει στο παιχνιδι.
Εχω βαλει ενα σκασμο πλυντηρια αυτες τις μερες. Που με βρισκεις , που με χανεις, απλωνω και μαζευω ρουχα. Απολαμβανω πολυ τις ζεστες μερες. Ενας καφες στην παραλια θα ηταν ο,τι πρεπει αυτη την ωρα!
Σου αφηνω κι ενα αγαπημενο τραγουδακι για παρεα... μελαγχολικο αλλα υπεροχο


4 σχόλια:

  1. Θα ξεχωρίσω τις όμορφες κλακέτες της θείας, που κρύβουν τα όνειρά σου...

    Πολύ ΜΕ άρεσε έτσι ποιητικά που το΄γραψες!!

    Σου στέλνω ευχές για εύκολο σίδερο,γιατί καλά τα πλένουμε και τ΄απλώνουμε...μετά είναι τα δύσκολα...Φιλιά, φιλιά, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιω μου, ειδες, ολοι κρυβουμε εναν ποιητη μεσα μας :)
      Ευτυχως για σιδερο και καθαρισμα σπιτιου ερχεται η καλη μας κυρια Ελενη. Το σιδερο δεν το μπορω καθολου. Μονο κανενα ρουχαλακι της μικρης καταδεχομαι να σιδερωσω οταν χρειαζεται....αντε και του Δημητρη αν μου ταξει τιποτα ;)

      καλημεραααα

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου άρεσε ο καθρέφτης! Πολύ όμορφος! Κι εμείς Laura Ashley έχουμε φωτιστικά στην κρεβατοκάμαρα! Είναι τόσο ρομαντικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρεσουν ολα της Laura Ashley, τα επιπλα, τα υφασματα, τα χαλιά, οι ταπετσαριες, τα διακοσμητικα... ΟΛΑ :):):)

      Καλημερα Βερα μου

      Διαγραφή