Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

temptation

Το ξερεις αυτο που λενε για το οτι, οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει. Ετσι την επαθα κι εγω φιλε μου. Το Σαββατοκυριακο αυτο ειχε ολες τις προδιαγραφες για ενα ηρεμο και χουχουλιαρικο διημερο. Μονο στους νονους της μικρης θα εκανα το χατηρι να βγω εξω για να παιξουν και να χαρουν την μικρη σε καποια χριστουγεννιατικα παιχνιδακια.
Σαββατο πρωι ο Δ διπλωθηκε στα 2 απο τη μεση του και το ξεκουραστο Σ-Κ πεταξε μακρυα μας. Ανακοινωθηκε και ενα παρτυ τελευταια στιγμη που θα ηταν κριμα να το εχανε και ολο το Σ-Κ εχω την αισθηση οτι ετρεχα σαν τρελλη χωρις να κανω τιποτα ουσιαστικο. Ολο συμμαζεμματα, ντυσιμο-ξεντυσιμο τη μικρη, μπανιο και τη μικρη και τον αναπηρακο μου, μαγειρεμματα, πλυσιματα, μπουγαδες, πλυντηρια και βολτες τη Φλαππυ βιαστικες. Και χθες το βραδυ ακουω και την ατακα απο τον αντρα μου "Ε βεβαια, ξεχασα οτι δεν εχω ενα παιδι, αλλα δυο". Τετοιες στιγμες νιωθεις το χιουμορ σου να γλιστραει απο τα μπατζακια σου και να σου ερχετε να ..........ουρλιαξεις.
Αυτο το Σ-Κ φευγουμε Σερρες. Οι μερες μου περνανε τοσο γεματες και με ενα προγραμμα υποχρεωσεων φορτωμενο που σκεφτομαι να κανω τις βαλιτσες, να τους στειλω και τους 2 κι εγω να παω διακοπες σε ενα βουνο ολομοναχη. Μετα ομως επανερχομαι. Τα χριστουγεννα στις Σερρες τα απολαμβανω πολυ. Λιγη ξεκουραση χρειαζομαι μονο. Μετα τις γιορτες ενα Σ-Κ στην Τζενη νομιζω θα ειναι ο,τι  πρεπει.
Μεχρι τοτε ομως αρχιζει η ζαχαροπλαστικη.... απο σημερα το σπιτι θα μυριζει μελομακαρονα, κουραμπιεδες και μπισκοτακια κανελας!
Απο τις τελευταιες μερες μου εμεινε η υπεροχη φωνη εκεινης της κοπελας στο lobby του ξενοδοχειου, οπου γινοταν το παρτυ που πηγε η μικρη.



Οταν ξεχειλωνει πολυ ενα ρουχο μετα αχρηστευεται, σωστα;

4 σχόλια:

  1. oxi ginetai pio cozy, pio diko sou, pio xouxouliariko :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμμμ, δεν νιωθω καθολου ανετα μεσα σε ξεχειλωμενα ρουχα. Αντιθετως νιωθω πολυ καλα οταν ειναι στα μετρα μου :)

      Καλο μεσημερακι :)

      Διαγραφή
  2. Καλά..αυτές οι ατάκες δεν παλεύονται καμμιά φορά!
    Καλά φουρνίσματα λοιπόν και καλή ξεκούραση με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βερα μου

      εμειναν τα μελομακαρονα, λεω να τα κανω σημερα βραδυ και αυριο πρωι. Και μετα τελος...φευγουμε Σερρες :)

      Καλες γιορτες!!!!

      Διαγραφή