Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

christmas all over . . .

Κατι ριχνουν στον καφε του αντρα μου και μου λεει συνεχεια ναι. Μπορει να συμφωνησε και τρεις συνεχομενες φορες σε διαφορες προτασεις για στολισμους και αλλαγες επιπλων!! Βγηκα για καφεδακι σε μια ομορφη καφετερια πισω απο το Βυζαντινο μουσειο, μιλησα με φιλους, χαρηκα την μικρη μου. Μα η τοπ στιγμη του Σαββατοκυριακου ηταν οταν ανεβηκε να δει η μικρη το δωματιο της που της ειχα στολισει για εκπληξη. Αρχισε να χοροπηδαει και να τσιριζει απο χαρα. Αυτη η χαρα που δεν χωραει μεσα σου και μονο αν τσιριξεις μπορεις να την αντεξεις. Τι απιστευτη χαρα και για μενα! Απο τις στιγμες που νομιζω θα μου μεινουν. Λυγισαν τα γονατα μου οταν την ειδα να χαιρεται τοσο! Δεν θα πω αλλα. Νιωθω ευτυχισμενη εδω και δυο μερες. Σας χαριζω τις φωτογραφιες απο τον στολισμο μας. Με ενα δεντρακι 60 εκατοστων φετος μα με χριστουγεννιατικη διαθεση στο φουλ !!

























15 σχόλια:

  1. τυχερή η μικρή πριγκίπισσα!
    ευτυχώς η ευτυχία κρύβεται σε μικρά πράγματα :)

    καλό απόγευμα, DeeDee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλα :):) Η ευτυχια κρυβεται στη διαθεση μας να την διεκδικησουμε μαλλον. Ο στολισμος του δωματιου της κοστισει σχεδον 5 ευρω (τα φωτακια ηταν παλια)... η χαρα...ανεκτιμητη :):):)


      καλη εβδομαδα!!

      Διαγραφή
  2. "Κατι ριχνουν στον καφε του αντρα μου και μου λεει συνεχεια ναι."
    Μήπως απλά σε αγαπάει πολύ, ε;;; :)
    Πανέμορφη η κίνηση που έκανες στην μικρή σου, και εγώ το ίδιο θα έκανα, οφείλουν αυτές οι μέρες ειδικά στα μικρά παιδιά να είναι απόλυτα ΜΑΓΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ομορφες αναμνησεις δημιουργουν ομορφους ανθρωπους στο μελλον. Ειμαι απολυτη σε αυτο :) Θα προσπαθω να της δημιουργω υπεροχες αναμνησεις οσο μπορω :)

      Τωρα με εβαλες σε σκεψεις.... δηλαδη τις φορα 99 φορες στις 100 που μου λεει οχι ο Δ δεν με αγαπαει;; :):):) Μη μου αγχωθεις, αστειευομαι :) Για καποιο λογο εχει περισσοτερα κεφια αυτες τις μερες και τον απολαμβανω κι εγω περισσοτερο ετσι αρτιστακι μου.

      Καλη εβδομαδα!!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα να είστε καλά :)

      Διαγραφή
  3. Φωτάκια παντού! That;s the spirit και βλέπω το κρατάτε κι εσείς! Άντε και του χρόνου!
    Είδες πώς χαίρονται τα παιδιά,ε; Με όλο τους το σώμα φωνάζουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι απιστευτα στις εκφρασεις τους τα παιδια :)

      Φωτακια παντου Βερα μου , ολο το σπιτι θα γεμιζα αν ειχα τοσα :)

      καλημερααα

      Διαγραφή
  4. πολύ όμορφα όλα!! Είδες πόση χαρά κρύβεται σε απλά πράγματα? Εμείς ένα αστέρι της βάλαμε στο παράθυρο φωτεινό και έχει τρελαθεί από την χαρά της, ξαπλώνει στο κρεβάτι της το βράδυ και το κοιτάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινα μου

      ναι, ειναι εντυπωσιακο ποσο ευκολα χαιρονται τα παιδια μερικες φορες. Μπορει να παλευουμε να τα εντυπωσιασουμε με ακριβες κουκλες και φανταχτερα παιχνιδια και στο τελος να χοροπηδανε με ενα απλο κοκκινο μπαλονι :):)

      Καλημερααα

      Διαγραφή
  5. μας μετεφερες ολη την ευτυχια της μικρης σου μαυτην την αναρτηση σου!
    τι ομορφος στολισμος με φωτακια ολογυρα:) με μαγεψες πρωινιατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θωμη μου
      σε ευχαριστω :) ευχομαι γεματες μαγεια να ειναι ολες οι γιορτες σου :)

      καλημερααα

      Διαγραφή
  6. Καλά τρελή διακόσμηση;
    Πώς έκανες τόσο παραμυθένιο το σπιτάκι;
    Καλύτερα που δεν είχες μεγάλο δέντρο! χιχιχ
    Οι περισσότερο στολίζουμε ένα δέντρο και αυτό αρκεί αλλά βλέπω οτι εσύ έχεις φέρει τα Χριστούγεννα και τη χαρά σε ολόκληρο το σπίτι! Πώς να μην τρελαθεί η μικρή και να χοροπηδάει;
    Θα κάνουμε κανά μπισκοτάκι;
    Πέρυσι μου είχες δείξει εδώ μια συνταγή με μπισκότα βουτύρου αν θυμάμαι καλά. Ήταν πανεύκολη, την είχα κάνει κι έγιναν πεντανόστιμα. Πού είναι να τη βρω να μοσχοβολήσει η γειτονιά;

    ;)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και θα κανουμε μπισκοτακια σαλονικια μου. Η συνατγη ηταν της Λιτσας, με τα 4 υλικα. Θα την βρεις εδω:


      ευκολα μπισκοτα

      Φουρνισα λιγα πριν 2-3 εβδομαδες και την αλλη εβδομαδα εχω σκοπο να ξανακανω πολλα, να εχουμε για τις γιορτες :) Να τα κανεις λεπτα επειδη φουσκωνουν λιγο κι εγω την παταω και μου μενουν ωμα μεσα καποια χοντρουλικα :)
      Μια συνταγη που επισης εχω κανει αρκετα ειναι η δικη σου πανακοτα. Πανευκολη και πεντανοστιμη :) Βαζω και λιγο νεσκαφε μεσα καποιες φορες και την κανω με γευση μοκα :)

      Πολλα φιλια σαλονικια μου

      Διαγραφή
    2. Μιαμ, τέλεια ακούγεται και η πανακότα μου με τη δική σου πινελιά. χιχιχ
      Λεπτά τα κάνω αλλά πέρσι δεν ήξερα το φούρνο καλά και τα πίσω μου είχαν ψιλοαρπάξει. Φέτος θα τα προσέξω περισσότερο. Αυτή η μυρωδιά πάντως δεν παίζεται...
      Φιλιά!

      Διαγραφή