Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τουρλου τουρλου :)

Την Παρασκευη κατεβηκαμε στο κεντρο της Θεσσαλονικης με την μαμα μου και την πεθερα μου, για να με βοηθησουν να αποφασισω μεταξυ δυο νυφικων. Τελικα με μπερδεψαν περισσοτερο. Ημουν αποφασισμενη να ξαναπαω σημερα με τον Δημητρη να τα δει πανω μου και να μου πει. Πεσαν να με φανε ολες μαζι (μαζι και η κυρια που ανελαβε την εξυπηρετηση μου σε αυτο τον οικο νυφικων). Δεν ηξερα οτι ο κοσμος ειναι ΤΟΣΟ προληπτικος. Λες κι αν παει κατι στραβα στον γαμο μου, θα ειναι επειδη θα δει ο Δημητρης το νυφικο πριν τον γαμο :):)
Τελος παντων.
Σε μια στιγμη αναλαμπης ειπα "Αυτο θα παρω". Η πωλητρια με ρωτησε αν θελω να ξαναβαλω το αλλο για να ειμαι σιγουρη, αλλα ημουν πλεον αποφασισμενη! Θα παρω το Marlene . Ημουν αναμεσα σ' αυτο και στο μοντελο Gomera. Αλλα τελικα νομιζω, οτι οντως το Marlene ειναι περισσοτερο κοντα στον χαρακτηρα μου. Φρεσκο και ρομαντικο, οπως ειπε και μια φιλη μου. Η αληθεια ειναι οτι τα ειχα ηδη δειξει στον Δημητρη κι αυτο του αρεσε λιγακι παραπανω :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Σαββατο απογευμα ετυχε δουλεια στο γραφειο κι επρεπε να ερθω. Ηρθα και οσο περιμενα το ραντεβου μου μπηκα σε 2-3 blogs. Μου εκανε εντυπωση η γλυκια γευση που μου αφησαν αυτες οι επισκεψεις. Ειναι καποια ατομα, με τα οποια μπορει να μην εχουμε συναντηθει ποτε. Αλλα μιλαμε 3 ολοκληρα χρονια μεσα απο τις μπλογκογωνιες μας. Κι εχει επιτευχθει ενα δεσιμο που δεν το ειχα συνειδητοποιησει εως τωρα :) Αλλο ενα διαδυκτιακο δωρο :)
Ταξιδεψα τοσο γλυκα με τις εικονες των αναρτησεων τους, που ενιωσα προς στιγμην οτι ειμαι κι εγω σε καποια παραλια με ενα ποτο στο χερι :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Εχει πολυ ζεστη αυτες τις μερες. Να ειναι καλα τα κλιματιστικα. Οσο κι αν τα "αντιπαθω" επειδη προϋποθετουν κλεισουρα, τα ευγνωμονω κατι τετοιες ωρες.
Χθες συνειδητοποιησα οτι αρχισε να νυχτωνει πιο νωρις. Εκει που βγαζω βολτα την Φλαπυ, στην πλαγια μου με την υπεροχη θεα , δεν υπαρχουν φωτα. Μονο μια στανη με προβατα λιγο πιο πανω :):) Αυτο σημαινει οτι σε 1-2 εβδομαδες το πολυ, δεν θα μπορω να πηγαινω βολτα εκει πανω :(
Ηθελα να βαλω τα κλαματα. Αυτη η βολτα ειναι η αγαπημενη στιγμη της ημερας μου. Οπως ηταν παλια τα πρωινα που σηκωνομουν να ετοιμασω καφεδακια για μενα και τον Δημητρη. Πρεπει να βρω καποια αλλη αγαπημενη ωρα της ημερας τωρα. Καποια ωρα μονο για μενα και τις μουσικες μου!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


Καποιες στιγμες μου λειπει αφορητα ο Δημητρης, ειδικα αν λειψει ξαφνικα απο το σπιτι για καποια δουλεια. Καποιες αλλες στιγμες ομως εχω τοσο πολυ αναγκη την μοναξια μου! Οπως τοτε που σπουδαζα. Ανεβαινα στην Ρουμανια μια εβδομαδα πριν απο την συγκατοικο μου και εφευγα μια εβδομαδα μετα, ετσι απλα για να μεινω λιγες μερες μονη στο σπιτι. Εχω βιωσει και ακουσια μοναξια που σε κανει τον πιο ανασφαλη ανθρωπο του κοσμου. Εχω ζησει ομως και κατι υπεροχες ωρες απολαυστικης μοναχικοτητας που δεν θα τις ανταλλαζα ουτε με την καλυτερη παρεα :)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Παλι τουρλου τουρλου αποτυπωθηκαν οι σκεψεις μου. Ετσι ειμαι, με μαθατε πια :)

Καλη εβδομαδα!!!!!!

15 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία επιλογή νυφικού!! Και το μόνο που μπορεί να πάει στραβά σε ένα γαμο κορίτσι μου, είναι να παντρεύεσαι με μούτρα...Όλα τα άλλα, αν τα βιώσεις ως μια γιορτή, μια χαρά θα είναι!! Πότε είπαμε με το καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kovo voltes

    ειχα ενα αγχος μηπως δεν προλαβω να παραγγειλω νυφικο, επειδη το αφησα για τελευταια στιγμη.

    23 Οκτωβριου ειναι ο γαμος. Αλλο ενα αγχος μεχρι να σταλουν τα προσκλητηρια γιατι μονιμως σβηνω ανθωπους απο την λιστα καλεσμενων που θα ηθελα τοσο πολυ να τους εχω διπλα μου εκεινη την ημερα. Τα οικονομικα μας ομως δεν μας επιτρεπουν να καλεσουμε οσους θα θελαμε.

    Αν σταλουν και τα προσκλητηρια, μετα δεν με αγχωνει τιποτα :) Θα περιμενω την μεγαλη μερα για να το γλεντησω :):)

    Καλη εβδομαδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σου πω την αλήθεια μου αρέσει λίγο περίσσότερο το 2ο,αλλά για μένα!!από ότι σε έχω καταλάβει από το blog σου σου ταιριάζει το 1ο.φαντάζομαι θα είναι στο στυλ σου κι εκείνη την ημέρα θέλεις να είσαι άνετη!! με το καλό!!
    ούτε εγώ έχω κάνει θρησκευτικό,και θα θέλαμε κάποια στιγμή...η μικρή είναι ήδη 18 μηνών!!άντε να δούμε πότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΝ το νυφοφούστανον!!!!
    Μπράβο για την επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστινα μου

    το δευτερο νυφικο ειναι πιο αριστοκρατικο κι ενω μου αρεσε ετσι οπως το εβλεπα πανω μου, τελικα κατελληξα οτι δεν ειναι και πολυ του στυλ μου.
    Θα νιωθω περισσοτερο Κατερινα μεσα στο πρωτο. Στην αρχη στο δευτερο ειχα καταλληξει, ολες φανταζομαστε τον γαμο μας πιο πριγκιπικο :) Αλλα οταν το σκεφτεσαι λιγο καλυτερα καλο ειναι να αποφασιζεις αυτο που ταιριαζει περισσοτερο στον χαρακτηρα σου :)

    Καλημερααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαραωνα μου

    σου αρεσε;;; Χαιρομαι :)

    Θα γινει και μια τροποποιση μετα και θα μου μεινει κι ενα ωραιοτατο βραδινο φουστανακι :)

    Καλημερααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dee Dee μου είναι πολύ όμορφο αυτό που διάλεξες. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς μιας και από ότι διάβασα θα σου μείνει και για μετά σαν φόρεμα.
    Εν τω μεταξύ έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα με τα νυφικά και διαπίστωσα ότι τελικά υπάρχουν ΚΑΙ όμορφα νυφικά για κάθε γούστο.
    Εύχομαι να λάμπεις από ευτυχία όχι μόνο τη μέρα του γάμου, αλλά όλες τις μέρες της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λενα μου

    τα νυφικα Pronovias τα ειχα βαλει στο ματι εδω και χροοοονια. Απλα δεν ηξερα αν θα βρω στο νουμερο μου!

    Ευτυχως βρηκα :)

    Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!
    Θα ευχηθω και στα δικα σου..... αλλα οχι συντομα :) Εχεις χρονια ακομη! Η οικογενεια εχει και μεγαλες δεσμευσεις! Καλο ειναι να γινονται ολα στην ωρα τους για να μη μενουν απωθημενα :)

    Καλο απογευματακι κουκλιτσα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο θέμα γάμου-ηλικίας συμφωνούμε απόλυτα το ξέρεις. Πραγματικά δε μου περνάει καν από το μυαλό. Το βλέπω σαν κάτι πολύ μακρινό, τόσο μακρινό που ούτε καν το ονειρεύομαι. Για τώρα έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου, που ναι μεν περιλαμβάνουν τον Στέλιο μου, αλλά όχι ως σύζυγο, απλά ως σύντροφο όπως είναι μέχρι τώρα.
    Σου χαμογελώ. Μου αρέσει που διαβάζω όμορφα νέα στο ιστολόγιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λενα μου

    να τα χιλιασετε με τον Στελιο σου :) Κι εγω στην ηλικια σου μακρινο το εβλεπα το θεμα του γαμου :) Εγω δεν ειχα βρει καν τον Δημητρη τοτε :):)

    Σου ευχομαι μια υπεροχη δροσερη μερα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κι εγώ κόλλημα με τον pronovias έχω,χρόνια τώρα!!!
    δεν μπορεί,κάπου θα έχουν και για μας νυφικά...αν και είδα ότι κάνεις δίαιτα...κι εγώ όταν θα κλείσω ημερομηνία γάμου θα το βάλω σκοπό μου φαίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χριστινα μου

    οταν κλεισεις ημερομηνια στειλε μου μειλ να σου πω που να πας :):):)
    Μεγαλα μεγεθη εχουν σχεδον παντου!!

    Στη φωτογραφια μου φαινεσαι πιο αδυνατη απο μενα! Δεν θα εχεις προβλημα :)

    Φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έχουμε ακόμα μέλλον!!ίσως σε 2-3 χρόνια!!είσαι σίγουρη πιο αδύνατη εγώ?άσε 87 κιλά αισίως!!από τότε που γνώρισα τον άντρα μου έχω πάρει 27 κιλά!!!εδώ θα είμαστε να τα λέμε τότε!!θα χρειαστώ συμπαράσταση τότε!!χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστινα μου

    εγω ειμαι 100 κιλα :) Ο αντρας μου με γνωρισε 74 !!!! :) Και στην εγκυμοσυνη ειχα φτασει 127!
    Διαιτα! Διαιτα! Τωρα που ειμαστε μικρες γιατι οσο περνανε τα χρονια ειναι πιο δυσκολο :)
    Εγω κανω προγραμμα με διαιτολογο εδω και 2-3 μηνες κι εχω χασει 15 κιλα :)

    Καλη εβδομαδα ..... και οταν ερθει η ωρα η καλη, εδω θα ειμαστε :)

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. άτιμα κιλά!! κι εγώ κατά καιρούς κάνω δίαιτα με διαιτολόγο,χάνω και μετά πάλι τα ίδια...ευτηχώς στην εγκυμοσύνη λόγω εμετών πήρα μόνο 10 κιλά!
    καλά πας όμως εσύ...μπράβο!!
    καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή