Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

τα πρωτα μας βηματα

Η μικρη μου κανει τα πρωτα βηματακια της σ' αυτον τον κοσμο :):)

Σηκωνεται στο παρκοκρεββατο της, πιανεται απο πανω και περπαταει περιμετρικα. Βεβαια δεν εχουμε πολυ καλη ισορροπια και κουνιεται συνεχεια σαν ζελε :):):):):)

Το Σαββατοκυριακο που περασε, αποφασισαμε τελευταια στιγμη να την στειλουμε στην Αρναια με τους γονεις μου, για να παω εγω με την πεθερα μου να δουμε για νυφικο και ρουχα. Μας ηρθε λιγακι αποτομο επειδη δεν ηταν κανονισμενο. Την Κυριακη λεγαμε να παμε κι εμεις για καφεδακι το απογευμα στο χωριο να την δουμε. Δεν προλαβαμε ομως . Εγινε σεισμος στην Αρναια 4,8 ριχτερ και οι γονεις μου φοβηθηκαν επειδη ειχαν την μπεμπουλα. Ετσι γυρισε το πακετακι μας σπιτι του χθες το μεσημερι :):) Πρωτη φορα πηγε η μικρη μου στην Αρναια κι εγινε σεισμος :) Οχι να το παινευτω, αλλα ειναι τοοοοοσο κουκλα που θα γινεται παντα "σεισμος" οταν θα πηγαινει :):)

Παιδια νομιζω βρηκα το νυφικο μου!!! Ειμαι αναμεσα σε 3, αλλα κλινω περισσοτερο προς ενα. Την Παρασκευη και το Σαββατο ειχα ραντεβου σε αλλους 4 οικους νυφικων. Δοκιμασα τοσα πολλα μοντελα που αρχισα να νιωθω αδυνατη :) Αν ειναι καλος στην δουλεια του καποιος σε κανει να νιωθεις σαν μοντελο :) Οταν παρω την τελικη αποφαση θα σας βαλω φωτογραφια. Μετα τον γαμο οταν σας βαλω φωτογραφια με μενα μεσα, θα δειτε οτι ειναι ακομα καλυτερο :):)

Το Σαββατο, που ηταν η μπεμπουλα στην Αρναια βγηκαμε το βραδυ για ποτακι. Περασαμε απιθανα!! Ειχα τοσο καιρο να βγω σε καλοκαιρινο μαγαζακι. Συνηθως παμε στα ιδια και τα ιδια απο συνηθεια. Τωρα ειπαμε να παμε παραλιακα, στο Ερωτικος mare, μαζι με την αδερφη μου και τον γαμπρο μου. Ειχε υπεροχη μουσικη και εγω με τον Δημητρη ημασταν τοσο χαλαροι! Ημασταν μονοι μετα απο αρκετες μερες που ειχαμε συνεχεια κοσμο στο σπιτι. Πηγαμε να πιασουμε συζητηση για δουλεια στην αρχη, αλλα το καταλαβαμε νωρις κι αλλαξαμε θεμα :) Ηπια 3 βοτκες πορτοκαλι. Πρωτη φορα πηρα αυτο το ποτο. Το δοκιμασα στην κουμπαρα μου και μου φανηκε πολυ καλοκαιρινο :)

Περασε ακομα ενα Σαββατοκυριακο που δεν εκανα μπανακι στην θαλασσα. Εκανα πολλα στην μπανιερα μου επειδη ειχε πολυ υγρασια :) Περασα πολυ ομορφα! Το κακο ειναι οτι αυτη την εβδομαδα ειναι πολυ πεσμενα τα πραγματα στη δουλεια κι εγω βαριεμαι πολυυυυ να καθομαι!

Καλη εβδομαδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου