Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Το ημερολογιο μιας παλαβης

Κυριακη 05:30



μπιπ μπιπ μπιπ (ξυπνητηρι)



Σηκωνομαι και κατεβαινω να ετοιμασω το γαλα της μπεμπας. Στο καθιστικο κατω, κοιμαται ο αδερφος τους Δημητρη κι εκεινη την ωρα χτυπαει και το δικο του ξυπνητηρι . Με ακροβατικα κολπα πεταγεται μεχρι το μπουφαν του, βρισκει το κινητο και το κλεινει. Τον πειραζω προτεινοντας του να ταισει την μπεμπα μια και σηκωθηκε :) Αρχισε με γελια η Κυριακη μας.



Αλλαζω πανα στην χαμογελαστη μπεμπουλα μου, την ταιζω και στο 06:20 ξαλωνω και παλι.



07:30 ξανα το ξυπνητηρι



Ετοιμαζομαι και βγαζω βολτα την Φλαπυ. Σας εχω ξαναπει ποσο τυχερη ειμαι που μενω εξω απο την Θεσσαλονικη. Η ησυχια και η ατελειωτη θεα μεχρι απεναντι το Αγγελοχωρι με αποζημειωνουν για το πρωινο μου ξυπνημα. Ειχα σκεφτει να παρω και το mp3 μου αλλα ξεχασα. Μου λειπει πολυ η μουσικη τελευταια.



Επιστρεφουμε κατα τις 08:00, βαζω φαγακι στην Φλαπυ και φευγω με το αυτοκινητο. Στο καθιστικο κοιμαται ο Χρηστος οπως ειπαμε και δεν ηθελα να τον ξυπνησω παλι. Ολοι κοιμουνται και βρισκω ευκαιρια για πρωινη βολτουλα. Πηγαινω βολτα στο φραγμα της Θερμης και απολαμβανω την θεα. Θα ηθελα να περπατουσα ως εκει αλλα δεν το τολμησα. Κατεβαινω στην Θερμη να παρω ψωμι και περιμενω να ανοιξει ενα ανθοπωλειο για να παρω λουλουδια για το σπιτι. Αυτος ταϊζει παντα τα αδεσποτα σκυλακια κι εγω επιλεγω να παιρνω λουλουδια παντα απο αυτον :) Τρια τεταρτα περιμενα να ανοιξει, ειδα ολες τις βιτρινες της περιοχης :) Πηρα 3 υπεροχα λιλιουμ και ξεκινησα για το σπιτι. Φλερταρα πολυ με την ιδεα να καθισω καπου για ενα καφεδακι αλλα σκεφτηκα οτι θα ειχαν ξυπνησει στο ολοι και θα με εψαχναν :)



09:30 ετοιμαζω το γαλα για να ξαναφαει η μικρη μου. Στολιζω τα λουλουδια στο βαζο. Ειναι τοσο σπανιες οι φορες που χρησιμοποιω βαζο, που ολο ξεχναω οτι μου εσπασε εκεινο το ομορφο βαζο που ειχα απο το ΙΚΕΑ και χρησιμοποιω ενα αλλο που πρεπει να ζυγιζει πανω απο 10 κιλα. Ταϊζω το βατραχακι μου και κατεβαινω να φτιαξω επιτελους ενα φραπεδακι να πιω. Τηλεφωνει η αδερφη μου οτι ερχεται να δει την μπεμπα. Ετοιμαζω φραπεδακι και για εκεινη και μου προτεινει χιλια δυο πραγματα για τον γαμο και την βαφτιση.



Ξεκινησε μια υπεροχη Κυριακη κι αν δεν χρειαζοταν να φυγει και ο Δημητρης στη δουλεια θα ηταν απο τις ομορφοτερες που εχω ζησει.



Απολαυστε τα λιλιουμ που πηρα για να φτιαξει και η δικη σας μερα :)




υ.γ. Εχει πολυ πλακα να βαζεις μουσικη στα "κουφα" :) Ναι ακομη δεν εχω διορθωσει τη ζημια μου :):)

7 σχόλια:

  1. Ντιντίκα μου πάντα τέτοιες όμορφες Κυριακές να έχεις.
    Καλή εβδομάδα τώρα.
    Το τραγούδι είναι μια χαρά, έστω και στα κουφά.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λενα μου

    χαιρομαι που σου αρεσε το τραγουδι :)

    Το μονο που ευχομαι ειναι να μην τυχαινει δουλεια στον Δημητρη τις Κυριακες. Γιατι οι υποχρεωσεις τον εχουν αναγκασει να τρεχει συνεχεια. Οταν ειναι σπιτι τις απολαμβανουμε πολυ παντως :)

    Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι όμορφη Κυριακή που είχες dee-dee μου και τα λουλουδάκια,πανέμορφα!Μου αρέσει κ μένα το σπίτι να είναι γεμάτο με αληθινά λουλούδια!
    Το βατραχάκι σου μπράβο,αν σηκώνεται και ξανακοιμάται κ αφήνει κ την μαμά να πάει βόλτα κ να κάνει τις δουλειές της..θέλω κ εγώ ένα τέτοιο μωρό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο οτι καταλαβα ήταν η διάθεσή σου τέλεια για αυτο και κύλησαν όλα καταπληκτικά....
    σίγουρα αν ηταν και ο Δ σπίτι ακόμα καλύτερα !!!
    είχε πολυ ωραία μέρα την Κυριάκή ... εβγαλές και το βατραχάκι σου βολτίτσα ή όχι ακόμα?!ΕΛ.ΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...και γιατι παλαβής παρακαλω?
    Μιά χαρά δεν ειναι όλα?

    φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια ημέρα! θέλω πολύ να μαζέψω όλους τους επαγγελματίες (ανατολικά και εκτός Θεσσαλονίκης) που ταϊζουν αδέσποτα, για να αγοράζουμε μόνο από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Θερμη το ανθοπωλειο που ειναι ισια κατω απο την Εστια, στη γωνια, ειναι αυτο που γραφω στην αναρτηση :)
      Επισης στο Hondos στο Apollonia Politeia ακουσα οτι ταιζουν τα αδεσποτα με ο,τι περισσευει απο την καφετερια πανω. Μια απο τις κορες του, ασχολειται με τα αδεσποτα. Δεν ειναι επιβεβαιωμενο αυτο, αλλα ετσι μου ειπαν ατομα που ασχολουνται με αδεσποτα.

      Ειναι πολυ ωραια σκεψη να στηριζουμε αυτους που αγαπανε τα ζωα!! Κι εγω προσπαθω οσο μπορω :)

      Διαγραφή