Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Μια ομορφη βραδια με αγαπημενους φιλους !

Ομορφο Σαββατο!



Το βραδυ ειχαμε ραντεβου για γευστικη δοκιμη σε εναν χωρο που μας αρεσε για την δεξιωση. Ειχανε γαμο και μας καλεσαν να παρεβρεθουμε με 2-3 φιλους να δοκιμασουμε το μενου και να δουμε την αιθουσα στολισμενη. Ποτε δεν ειχα φανταστει οτι σε καποιο γαμο μπορει να υπαρχουν ατομα που δεν ειναι καλεσμενα :)

Πηραμε λοιπον την αδελφη μου με τον αντρα της και τους κουμπαρους μας , ντυθηκαμε, στολιστηκαμε και πηγαμε σε ξενο γαμο :) Μειναμε ευχαριστημενοι και απο την αιθουσα και απο το μενου! Ολα πολυ ομορφα! Μονο που αισθανομασταν λιγακι παραξενα να ειμαστε σε γαμο αγνωστων :):) Μαθαμε τουλαχιστον ποιοι παντρευοντουσαν, συναντησαμε τυχαια μια ξαδερφη μου που ηταν επισιμα καλεσμενη και μας ειπε :):)

Ηπιαμε τα κρασακια μας, φαγαμε, υποδεχτηκαμε το ζευγαρι και φυγαμε. Μια και ειχαμε παρκαρει τα μωρα στις γιαγιαδες τους και ειχαμε αδεια να αργησουμε, ειπαμε να παμε για ενα ποτακι. Αφου βρηκαμε κλειστο ενα μπαρακι που πηγαιναμε παλια, καταλληξαμε στο "ΠΛΑΤΩ", μουσικη σκηνη , κατι σαν μπουατ. Τραγουδουσε ο Νικος Δημητρατος. Το γνωριζα απο την εκπομπη του Σπυρου Παπαδοπουλου "Στην υγεια μας" που οπως ξερετε την παρακολουθω συχνα. Ειχα παρα πολυ καιρο να περασω τοσο ωραια. Γελασαμε με την καρδια μας βρε παιδια, σε καλο να μας βγει! Αφου μας εκαναν και παρατηρηση να κανουμε ησυχια , οταν ο καλλιτεχνης τραγουδησε ενα αργο παραδοσιακο, λες και ημασταν σε σινεμα !! Μετα βεβαια υπηρχε μια πολυ καλη χημεια ευτυχως. Σατιριζαμε λιγακι το γεγονος οτι μας εκαναν παρατηρηση και γελασαμε παρα πολυ. Το να φωναζει μια παρεα και να γινεται ενοχλητικη το καταλαβαινω. Αλλα επειδη δεν ειχα μεθυσει ακομη, πιστευω οτι ηταν λιγο υπερβολικη η παρατηρηση. Τελοσπαντων, ισως να φοβηθηκαν μηπως γινουμε περισσοτερο θορυβωδεις στη συνεχεια. Το αποτελεσμα ειναι οτι περασαμε παρα παρα πολυ ομορφα κι αυτο μετραει.

Η κουμπαρα μου αναπολησε τους παλιους καιρους κι ενιωσε λιγακι ασχημα επειδη δεν αφηνει ευκολα τον γιο της για να βγει. Μετα το τριτο ποτακι αρχισε και ο Δημητρης μου να σκεφτεται τη δικια μας μπεμπα και να του λειπει. Εγω παλι, ως γνησια λεαινα, ειχα αφησει την μπεμπα σε καλα χερια και την θυμηθηκα μονο οταν την ανεφερε ο Δημητρης. Και να σας πω την αληθεια δεν μου ελειπε κιολας. Αν ημουν σπιτι θα κοιμομουν , το ιδιο και η μεμπουλα μου. Αρα διασκεδασα με την παρεα μου και αφησα στην ακρη την μητροτητα, υπερισχυσε η γυναικα Κατερινα ..... κι αν δεν ηταν και ο παππους και η γιαγια στο σπιτι στην επιστροφη, θα περνουσε ακομη καλυτερα η γυναικα Κατερινα :) Αλλα ας μη γινομαι αχαριστη, ηταν μια πολυ ομροφη βραδια!






Καλη μας βδομαδα!

9 σχόλια:

  1. :) Τι καλά!
    ξέρεις πόσο καιρό εχω να βγω έξω να
    διασκεδάσω με φίλους;;;
    Και δεν έχω και παιδί :Ρ
    Αυτό το τελευταίο να δεις πως με έκανε και γέλασα...
    Και συ.. δεν πήγαινες την μπέμπα στο πατρικό σου;;; :Ρ
    Αχ ρε Κατερινάκι να σαι καλά μου έφτιαξες τη διάθεση.. :)))))
    υ.γ. Τι έκανες τελικά με τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινιω μου

    ακομα δεν αποφασισαμε για φωτογραφο, δεν το ψαξαμε καν. Εχω αποθηκευσει τη σελιδα που μου ειπες στην λιστα που εχω με διευθυνσεις για τον γαμο και την βαφτιση, αλλα ακομη δεν το εψαξα και πολυ.

    Κλεισαμε αιθουσα για την δεξιωση που ηταν το αγχος μου, επειδη δεν βρισκαμε ημερομηνια να βολευει. Ολα τα αλλα θα γινουν σιγα σιγα!

    Φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αληθεια η αιθουσα, μου θυμιζει το kiwi ... αυτη ειναι?
    τρελλαθηκα στα γελια με αυτα που διαβασα για το πλατώ! χαρηκα πολυ που περασατε τοσο τελεια....
    μην εχεις τυψεις που δε σκεφτοσουν τη μπεμπα ... φυσικο ειναι !!
    εισαι και γυναικα αν μη τη άλλω.
    α και κατι τελευταιο: διαβαζω πολυ συχνα αυτα που αναρτεις και μπαινω κατευθειαν στο συναισθημα σου!!! δεν ξερεις ποσο κοντα σου και κοντα μου αισθανομαι καθε φορα που σε διαβαζω... παρόλο ου δεν καταφερα να κανουμε καπως πιο ιδιαιτερη παρεα εμεις!
    φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ξεχασα να σου πω οτιγια φωτογραφο έχω κι τονδικό μου να σου συστήσω αν ενδιαφέρεσαι!!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΝΗ

    γιατι δεν εχεις μπλογκ εσυ κυρια μου;; Αφου ταιριαζουμε τοσο θα μου αρεσε να επισκεπτομαι κι εγω το δικο σου :)

    Οχι δεν ειναι το Kiwi, πηγαμε κι εκει αλλα η χειμερινη αιθουσα φετος θα ειναι κλειστει για ανακαινηση. Ειναι το Salle Privee.

    Στο Πλατω περασαμε πολυ ωραια τελικα. Εχω παει κι αλλες φορες επειδη εκει κοντα εμενα παλια. Φιλοξενει ωραια σχηματα συνηθως!

    Φωτογραφο εχω κι εγω εναν γνωστο της κουμπαρας μου. Αν θελεις στειλε μου στοιχεια του δικου σου. Ποτε δεν ξερεις. Ισως ειναι πολυ ακριβος αυτος που εχω υποψιν μου και διαλεξουμε καποιον αλλο.

    Καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η θεωρία μου είναι πως όταν το ζευγάρι είναι καλά, κι ευτυχισμ'ενο, τότε και τα παιδιά είναι καλά κι ευτυχισμενα!

    Καλά κάνατε και βγήκατε να ξεσκάσετε λιγάκι, χρειάζεται και αυτό!

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαίρετε,
    διαβάζουμε το blog σας το ξέρετε αυτό και μας αρέσει.
    Θέλω επίσης να ενημερώσω πως το Rdekko μετακόμισε και έγινε www.Rdeco.gr οπότε μπορείτε να αλλάξετε και τη λίστα σας με τα blog. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολγα μου

    να σου πω την αληθεια και σπιτι με την μπεμπα περναω πολυ ωραια! Οταν ομως περναει πολυ καιρος που δεν εχω βγει καθολου, εκει αρχιζω να καταλαβαινω οτι αρχιζω να παιρνω λιγακι το πρασινο χρωμα της μουχλας :):)

    Καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Rdekko

    το σημειωσα :)

    Διαβασα και τη ιστοριουλα και αναμενουμε για την συνεχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή