Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Α.Ζ.


Το ΚΑΖ (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων) είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που, εμείς μια καλά δεμένη ομάδα ζωοφίλων, ιδρύσαμε το 1988.

Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια, ήταν αυτό που μας ένωσε από την αρχή.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος των τετράποδων συντρόφων του ανθρώπου στη ζωή με αξιοπρέπεια, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.


Ολη η δραστηριότητα του Συλλόγου στηρίζεται στην αγάπη και στην εθελοντική δράση των μελών του, αλλά και στις δωρεές και χορηγίες πολιτών και φορέων.

Με πολλούς αγώνες και θυσίες το ΚΑΖ απέκτησε ιδιόκτητη έκταση 7 στρεμμάτων στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου κατασκευάστηκε μία σύγχρονη μονάδα στειρώσεων, περίθαλψης και θεραπείας αδέσποτων ζώων, το Καταφύγιό τους.

Μέχρι τώρα ή A' πτέρυγα αυτής της κλινικής είναι έτοιμη και σε λειτουργία, με χώρο χειρουργείου, μόνιμες εγκαταστάσεις για την παραμονή των ζώων, οικία για το προσωπικό, κλπ.

Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων λειτουργεί αποκλειστικά σαν κέντρο διέλευσης των ζώων κι όχι σαν χώρος μόνιμης παραμονής τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Συμβάλλοντας οικονομικά. Τα πάγια μηνιαία έξοδα του Καταφυγίου είναι δυσβάσταχτα. Συντήρηση κτιρίων, μισθός και ΙΚΑ του υπαλλήλου, ηλεκτρικό, θέρμανση, φάρμακα, αμοιβές κτηνιάτρων, τροφές, εμβόλια. Οι πηγές εσόδων του Καταφυγίου, είστε μόνο εσείς.

Αριθ. Λογ/σμού: Alpha Bank - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων 1180 0200 2009 146 EUR
IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200 2009 146
SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX
(Αποστολή του καταθετηρίου της Τράπεζας με όνομα και διεύθυνση για αποστολή απόδειξης, στο Φαξ 210 80 12 149).

Συμβάλλοντας με είδη ανάγκης όπως είναι τροφές, σπιτάκια, κουβέρτες, πιάτα, χειρουργικά εργαλεία, χάπια και αμπούλες αποπαρασίτωσης.

Ακόμη κι ένα Ευρώ στους κουμπαράδες με τη φωτογραφία του Μπούλη μπορεί να θρέψει τρία αδέσποτα άλλη μια μέρα.

5 σχόλια:

  1. Ευαισθητο μου κοριτσι εσυ!Αν βρω πιατο θ αποθεσω τον οβολον μου.Τα λατρευω τα ατιμα και κυριως το βλεμμα τους.Φιλια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαραονα μου

    πανε δες και μια παλια μου αναρτηση οταν εχεις χρονο

    http://katkag.blogspot.com/2007/12/blog-post.html

    αχ αυτο το βλεμμα τους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ εχω διαβασει ολοκληρη απο την πρωτη στιγμη κουκλαρα μου.Οχι θα σ αφηνα!!!!Το κειμενο σου και οι φωτο για τα σκυλια ηταν εναυσμα για μενα απο την αρχη μας.Σε φιλω πολυ πολυ πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ήθελα να σου πω μια καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγω μια καλημερα στη Λειντυ μου.
    !!Για την αναρτηση θα σχολιασω μετα φευγω και δεν σε πετυχα πουθενα χτες ηθελα να σου αφησω ενα κοκκινο λουλουδακι διπλα στο εκμαγειο!!μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή