Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

ατσαλες σκεψεις...


Ξυπναω 6:30 το πρωι και φτιαχνω καφεδακια. Συμμαζευω λιγακι και ανεβαινω να βαλω τις καινουριες κρεμες μου. Πρωτη φορα, εγω που εκανα μασκα μια φορα στα δεκα χρονια, τωρα εχω χιλια μπουκαλακια με κρεμες και μασκες και serums. Ποσο δυσκολο ειναι να αφιερωνεις 10 λεπτα το πρωι και 10 το βραδυ στον εαυτο σου;;; Καποτε εξηγουσα στις φιλες μου πως δεν πρεπει ποτε να αφηνουμε τον εαυτο μας οταν ειμαστε με καποιον, εγω ποτε δεν το εκανα.......επειδη η μεγαλυτερη σχεση μου τοτε ηταν 1 χρονο, που ακομα φοραμε την ωραια φατσα μας για να κερδιζουμε καθημερινα τον αλλον. Τι γινεται οταν περναει ο καιρος, ζειτε μαζι 2-3 χρονια και σε εχει δει πλεον στα καλυτερα και στα χειροτερα σου;; Ποιοι μηχανισμοι μας επιτρεπουν να μην προσφερουμε πλεον τον ομορφο εαυτο μας σε μας και τον αλλον;; Εγω που φορουσα τουλαχιστον ενα απαλο ρουζ και φροντιζα τα μαλλια μου απο το λυκειο, εφτασε η στιγμη να με δει ο Δ βαμμενη πριν αρκετους μηνες για να παω στη δουλεια και να με ρωτησει γιατι βαφτηκα! Λογικη απορια ειχε ο ανθρωπος, αφου με εχει συνηθισει πλεον με μια αχαρη κοτσιδα και εντελως αβαφη να πηγαινω οπουδηποτε. Ασε τις μερες του κυκλου μου, με τα ατσαλα και καθολου διακριτικα σπυρακια. Εχει 3 μερες που αρχισα να φοραω τις κρεμες που αγορασα για να συνεφερω λιγακι την επιδερμιδα μου και δεν θυμαμαι ποσες φορες με χαζευε και μου ειπε ποσο ομορφη ημουν. Και να φανταστει κανεις οτι το βραδυ κουτουλαω στους τοιχους απο την νυστα.....με μισο ματι εβλεπα να βαλω τις σωστες κρεμες, κοιτωντας παντα το σκονακι μου γιατι ακομα τις μπερδευω.
Μου ειχε πει καποτε ενας φιλος “Την γυναικα μου την διεκδικησα παρα πολυ. Ειναι ομορφη σαν μοντελο, ηταν σε μια αλλη σχεση τοτε και την πολιορκουσαν και πολλοι. Παρ΄ολα αυτα μετα απο τοσα χρονια οταν αγγιζω πλεον το μπουτι της, ειναι σαν να ακουμπαω το μπουτι του αδερφου μου.”.............................. πως το παλευεις αυτο αραγε; Μονο αν παραιτειθεις απο την θυληκοτητα σου.
Και υστερα σκεφτομαι οτι δεν ειναι ολοι αντρες ιδιοι, ουτε ολες οι γυναικες, με ευτυχες συνεπεια να υπαρχει ποικιλια στις σχεσεις των ανθρωπων και να μην ειναι δεδομενο τιποτα. Οσο ομως η λογικη μας υπαγορευει οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο, τοσο ερχεται η συνηθεια να μας παρασερνει να συμπεριφερομαστε σαν να ειναι. Ποιος αραγε κανει ολες τις θεωριες του πραξη ή τουλαχιστον ποιος φτανει στο σημειο να αναγνωρισει ποση αποσταση υπαρχει μεταξυ τους;;;

41 σχόλια:

  1. Καλημέρα κούκλα μου!

    Καλά κάνεις και σε προσέχεις. Κυρίως για σένα, όχι για το πως σε βλέπουν οι άλλοι, ακόμα κι αν μιλάμε για τον άνθρωπο της ζωής σου.

    Έχω την αίσθηση πως Ό,ΤΙ και να κάνουμε, το να έρθει η στιγμή της "συνήθειας" δεν το αποφεύγουμε. Δεν λέω να αφεθούμε στη μοίρα μας ή να γίνουμε το μαύρο μας το χάλι. Απλά πως ούτε αυτό είναι αρκετό... Και κυρίως θεωρώ πως δεν είναι το πρωτεύον. Κάπου αλλού πρέπει να είναι το μυστικό...

    Ίσως τα λέω, επειδή εγώ, είχα πάντα έναν κάλο στον εγκέφαλο, να μην με θέλει κάποιος για την εξωτερική μου εμφάνιση.

    Όπως είμαι στους περισσότερους τομείς "ανάποδος χρόνος", έτσι και στο γκομενικό, πάλι ανάποδα το πάω. Όταν γνώριζα κάποιον που μου άρεσε, αντί να γίνω θεά πριν τον συναντήσω, φρόντιζα να με βλέπει στα χειρότερά μου. Όταν "έδενε το γλυκό" και μετά, τότε επέστρεφα στο κανονικό μου. Αν δε, περνούσα και πολύ καλά - επειδή εγώ όταν είμαι χαρούμενη δεν πάει μπουκιά κάτω - γινόμουν και συλφίδα...

    Τεράστια κουβέντα το πως κρατάς το ενδιαφέρον σε μία μακροχρόνια σχέση. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποια συνταγή που να ισχύει για όλους. Το βασικότερο, για μένα, είναι η χημεία των ανθρώπων! Αν ο ένας θεωρεί για τον άλλον πως έχει βρει "τον άνθρωπό του", όλα τ' άλλα βρίσκονται...

    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στελλα μου

    εγω ημουν σε σενα κι εσυ εδω;;;

    Απλα σκεψεις εγραψα, δεν εχω απαντησεις να δωσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίες οι κοκέτες αλλά μερικές φορές κάνει μεγάλη βαρεμάρα.. Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. if.. ιγενεια μου

    αν δεν σου βγαινει αυθορμητα ειναι δυσκολο. Βλεπω καποιες γυναικες να περιποιουνται και να ειναι παντα στην τριχα και τις χαιρομαι. Δεν μιλαω για την υπερβολη του πραγματος, απλες καθημερινες γυναικες, αλλα ξεχωριζεις την περιποιηση πανω τους. Εχω κοντινα μου ατομα που δεν το θεωρουν καθολου δυσκολο, τους βγαινει αυθορμητα.
    Εγω απο μικρη ημουν λιγακι αγοροκοριτσο, με δυσκολια ισορροπω σε τακουνια, αν και μου αρεσουν τρελλα, και με δυσκολια θα καθισω με τροπο που θα τονισω την θηλυκοτητα μου. Μια ζωη στα ματια μου και στο χαμογελο στηριζομουνα :) Δεν τα πηγα κι ασχημα.. :) αλλα να, ετσι για μενα, μου εχει λειψει η θηλυκη πλευρα μου και την ψαχνω να την αγκαλιασω:)

    Φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να σου πω την δική μου άποψη?
    ό,τι κάνεις, να το κάνεις για πάρτη σου.
    άμα εσύ γουστάρεις τον εαυτό σου
    τότε μπορεί
    κι ο άλλος.

    εγώ δουλεύω στο σπίτι.
    ξυπνάω λοιπόν το πρωί
    πίνω τον πρώτο καφέ ν'ανοίξει το μάτι και μετά ντύνομαι και βάφομαι (το όσο για να μ'αρέσω= λίγο)
    όπως ακριβώς θα έκανα αν κατέβαινα αθήνα να πιώ καφέ στου zonar's ή στο hilton (λέμε τώρα!)

    πολλές φορές με ρωτάνε στην πολυκατοικία και φίλοι αν φεύγω
    αν έχω να βγω.

    η ιδέα του να μένω με την φόρμα επειδή είμαι σπίτι με καταθλίβει.
    θέλω να γουστάρω τον εαυτό μου ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ - αρκετ΄χαλιέμαι απο εξωτερικά ερεθίσματα!


    υγ.ασε δε οτι την φορά που δεν θα προσέξεις και θα πεταχτείς ασταναπάνε στο περίπτερο για τσιγάρα sos, τότε είναι που θα πέσεις πάνω στον πρώην που δεν σ'έχει δει καιρό...
    :)

    χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
    bottom line:
    ό,τι κάνεις να το κάνεις για να γουστάρεις ΕΣΥ τον εαυτό σου. η συνήθεια, ακόμη κι αυτή ξεκινά απο μας τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υγ.τώρα που διάβασα και τα σχόλια
    να πω οτι ο μόνος τρόπος να κρατηθεί ζωντανή μια ερωτική σχέση είναι αυτό ακριβώς: να παραμείνει ερωτική.

    δε μιλάμε για να γίνουμε φιλαράκια.
    έχουμε κι αλλού φίλους!

    :)

    υγ2.καλά, μόνο η εστρέλλα μου θα τόκανε ανάποδα!!! χαχαχα
    καλά τους κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο που ειπες για το να τυχει να κατεβεις οπως να 'ναι για να παρεις τσιγαρα και να πετυχεις τον πρωην το εχω βιωσει, εβριζα τη μοιρα μου απο μεσα μου και τον νομο του Μερφυ. Τελικα επεζησα και δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου οπως ενιωθα εκεινη ακριβως την στιγμη :):)

    Αυτο που ειπε η Στελλα το εκανα στον Δ. Οταν τον γνωρισα μεσα απο εδω, η πρωτη φωτογραφια που του εστειλα μετα απο καιρο ηταν μια που ημουν μετα απο ξενυχτι και μεθυσι, ηθελα να εντυπωσιαστει απο την in vivo κατασταση μετα ;)

    Μυστικες συνταγες δεν υπαρχουν, υπαρχουμε εμεις, μια εξαιρετη ποικιλομορφια που προσπαθουμε για το καλυτερο!

    Φιλακια κουκλαρα μου!

    Αν δεις την Ταλι πες της οτι μου λειπει και μουρτζουφλιασα....εμενα δε μου μιλαει....ωραια αρχισαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκέφτηκες φωναχτά ή μου φαίνεται? Απάντηση δεν θα βρεις, για να επιβιώσει μια μακροχρόνια σχέση θέλει μεγάλο αγώνα και από τους δύο :)
    Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ, ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ,ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ,ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,Μ ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Σ ΑΓΑΠΩ ,ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ,ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ,ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ,ΘΑ ΦΥΓΩ,ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΘΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΠΟΤΕ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ,ΑΝΗΣΥΧΩ,Θ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ,ΘΑ ΧΑΘΩ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ,ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ,Σ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..........ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ?ΠΟΣΑ?ΜΕ ΠΟΝΟ ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΜΕ ΜΙΣΟΣ,ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ,ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑ,ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ,ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΗ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ,Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ....ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΑΓΑΠΗΣΑ,ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ,ΠΟΝΕΣΑ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙΝΕΤΑΙ'' ΑΝΘΡΩΠΕΣ ''ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΟΥΣ ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΟΥΣ Ν ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΚΟΡΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΩΡΙΣ.ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΑΚΙΑ Η ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ,Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ,Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ,Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ,Η ΟΡΗΜΟΤΗΤΑ,Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΞΗ,ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΖΕΙ ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΨΥΧΗ,ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΓΛΥΚΗΤΗΤΑ.ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΚΟΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ....ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ....ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @φαραονα
    καλησπέρα.

    ειναι ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις αλλά τα κεφαλαία και η κάθε απουσία κομμάτων και παύσεων, το κάνει ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να το διαβάσει κανείς.

    συγνώμη ντίντι για την κατάχρηση του χώρου αλλά πραγματικά χάνεται η χαρά της ανάγνωσης έτσι. στην αρχή νόμιζα οτι ήταν επιθετικό κείμενο!

    κι έχει ενδιαφέρον η άποψη σου φαραόνα, συμφωνώ, δεν συμφωνώ.
    κανε το λίγο πιο φιλικό? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sorry λιγο!!!

    που ειμαι??
    τι αλλαξε εδω ?
    και γιατι ειμαι τελευταια απο τις αδυναμιες !
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!


    και επισης εχεις βαλει πολλα θεματα στο τραπεζι..


    τωρα βεβαια μπορει να ειμαι και σε λαθος μπλοκ γιατι εγω αλλιως το αφησα το μεσημερι...

    θα κανω μια ταυτοποιηση
    και ερχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν ειχα καταλαβει πως δεν σου μιλουσα λολ
    αλλα τωρα που το καταλαβα ..
    τωρα ειναι που δεν θα σου μιλαω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπον...
    θα προσπαθησω να βαλω μια ταξη..

    (και δεν θα ρωτησω ποσο εδωσες για ολα αυτα τα ματζουνια)

    πιστευω οτι η το χεις η δεν το χεις...

    ολου του κοσμου τα καλα να βαλεις πανω αν δεν νοιωθεις απο μεσα σου καλα -δεν κανουν τιποτα..

    προσωπικα δε -σοβαρα τωρα- παιρνω λιγα και καλα τα οποια συχνα ληγουν ..δεν βαφομαι δεν μου αρεσει ισως ελαχιστο κραγιον και ρουζ..αλλα ποτε δεν ε χω νιωσει ασχημη ουτε ανασφαλης ακομα κι οταν κατεβαζω τα σκουπιδια στο ασανσερ και ειμαι μονη παιρνω ποζες ..

    καμια φορα υποχερωνω τον εαυτο μου να βαλω υδατικη η νυχτος η ματιων η χιλια δυο..κι αυτο για προφυλαξη..και

    ενιοτε περναω και φασεις μεγαλης και εντατικης περιποιησης η πληρους αμελειας..
    δεν με ενισχυει ομως η με καταρακωνει τιποτα απο αυτα...

    ισως απλα δεν ειμαι κοκετα δεν ξερω
    μου αρεσουν οι κοκετες γυναικες
    αλλα δεν θεωρω κοκετες τις στυλιζαρισμενες αλλα αυτες που ειναι παντα με καθαρα ρουχα , ανετα και οχι φρικαλεα κι εχουν μια φινετσα ακομα και με φορμες..

    Ως προς το συντροφικο
    θα το αναλυσω αλλη στιγμη..
    πιστευω ετσι επιγραμματικα
    οτι απλα οταν περναει ο ερωτας μενει η αγαπη αν υπαρχει χημεια
    αλλιως η πληρης απομονωνη..

    χημεια

    αυτη ειναι η μαγικη λεξη και την ειπε η...

    μμμ δεν θυμαμαι...

    η

    αυτη που χεις πρωτη αδυναμια!!

    ::::))))))))

    Φαραονα

    δυσκολευτηκα κι εγω να διαβασω ολο το σχολιο σου ειναι οντως κουραστικα τα κεφαλαια..σε οτι λες για τα παιδια συμφωνω απολυτα
    και για τις σχεσεις ..

    ναι Dee ..(sketo)
    οποιος ειναι κοντα μας να ειναι για τον τροπο που τον αγαπαμε
    γιατι τον καλυπτουμε
    και οχι
    δεν εχουμε μπιμπικια και σε αψεγαδιστο δερμα...

    (εχω γραψει μεγαλυτερο σχολιο??
    δεν ξερω!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΑΥΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ?ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ?ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Τ ΑΥΤΙΑ(ΔΗΛ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ).ΚΑΛΑ!ΚΑΛΑ!ΕΝΤΑΞΥ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΚΙΑ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ .ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΛΙ ΑΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΟΣΟ ....ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ''ΣΤΑΚΑΤΗ''ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ.ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ...ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαραονα..
    μην σε στεναχωρει και μενα καποτε μου την ειπανε γι αυτο ειναι αγραφος νομος..
    τα κεφαλαια στα φορα και στα μπλογκς σημαινουν
    "ειμαι θυμωμενος και φωναζω"


    οσο για την ηλικια..ελα δεν εισαι μεγαλη!

    και στο λεω ειλικρινα
    οσα εγραψες ειναι πολυ ομορφα και αδικουνται απο τη μορφη του κειμενου..τιποτα αλλο..
    καληνυχτα και να ξερεις καλυτερα

    αποτομη και στακατη οπως ειπες


    παρα πολλα σάλια..

    καληνυχτα :)

    (διοτι δεν ειμαστε μικρες):::))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ'' ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ'' Ε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΡΦΙΤΣΟΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ---ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΑΥΤΟ, ΕΚΕΙΝΟ Η ΤΟ ΑΛΛΟ---ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΡΟΥΔΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ,ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ''ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ''ΕΠΙΣΗΣ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ? ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ?
    δεν ειμαστε οντως μικρες?
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουτε εμενα μου αρεσουν τα κλισε
    το μονο που προσπαθησα ειναι να μην φανω αγενης ..

    εννουσα οτι καλυτερα η αυστηροτητα στην αναπτυξη ενος θεματος
    παρα τα γλυκα λογια που δεν ηχουν ασχημα

    καταλαβα πως το πηρες αλλα το πηρες εντελως αναποδα ..

    λυπαμαι αλλα δεν θα προσπαθησω αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @φαραόνα
    ήταν τόσο ευχάριστο να σε διαβάσω με μικρά γράμματα...(σε μένα)
    δεν χρήζει φρουδικής ανάλυσης το να γράφεις με κεφαλαία και χωρίς παύσεις. ούτε είναι προνόμιο των 'παλαιών'! είναι απλά λίγο επιθετικό και ναι, είναι άγραφος νόμος στο blogging να γράφεις με μικρά.

    εγώ που έχω το κουσούρι να τα βλέπω όλα αισιόδοξα τελευταία αλα πολυάννα θα πω μόνο ευχαριστώ που θεώρησες οτι είμαστε μικρες!!!
    α χαχαχαχα
    τι καλά! μακάρι νάμασταν...

    ή μάλλον...μπα! καλά είμαστε και τώρα. ας φαινόμαστε μικρές κι ας σκεφτόμαστε μεγαλύτερες. δεν γυρνάω μια μέρα πίσω!

    την καλημέρα μου
    ξεκινήσαμε ανάποδα
    δεν πειράζει!
    ας συνεχίσουμε καλύτερα :)

    ...
    υγ.ντίντι μου?
    πού είσαι? ο-ε-ο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τζα!!

    faraona μου

    πολυ ομορφα ολα οσα εγραψες, ποσο μαλλον οταν απο οσα μου ειπες με μειλ, με κανουν να πιστευω οτι ετσι ζεις την ζωη σου.

    Οσο για τις ασπονδες φιλες μου (maya + Talisker) εγγυομαι οτι δεν ειχαν ασχημες προθεσεις, αντιθετως, απο οσο τις ξερω, τους αρεσουν πολυ περισσοτερο κατι κειμενα σαν το παραπανω σχολιο σου παρα οι κλισε φιλοσοφικες ανησυχιες κρυμμενες πισω απο τα κομπλεξ του εκαστοτε εδω μεσα.

    Επειδη ομως ειναι και μιας καποια ηλικιας τα κοριτσα παραπονιουνται για τα γραμματα :) Ειλικρινα παντως, θεωρω κι εγω οτι ειναι πιο ξεκουραστη η αναγνωση των μικρων γραμματων. Καποτε εγραφα κι εγω με κεφαλαια, μετα απο παρατηρηση αρχισα τα μικρα και μου αρεσε κιολας τελικα. Αν προτιμας τα κεφαλαια, δεν απαγορευεται τιποτα εδω μεσα, ελπιζω μονο να μην εχεις παρεξηγηθει γιατι προσυπογραφω για τις παραπανω κοπελιες και τις προθεσεις τους.

    Να περνας, θα χαρω πολυ να σε ξαναδω.......ειτε με κεφαλαια...ειτε με μικρα....αρκει να ειναι ελληνικα να καταλαβαινομαστε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απανταω ανακατα

    Tali μουυυυυ

    αν το δεις αναποδα εισαι πρωτη στη λιστα.......κι ετσι πρεπει να το δεις γιατι παντα απο το τελος αρχιζω και ανοιγα αλλα μπλογκς.....εχω κι εγω τις αναποδιες μου. Και στην παλια λιστα σε ειχα βαλει ενα φεγγαρι τελευταια για να μπορω να σε ανοιγω πρωτα και να μην ψαχνω.

    Μου λειψες και εχω βαρεθει και να το λεω τελευταια, αλλα δεν σε βρισκω οταν ειμαι εδω και παθαινω κατιτις :)

    Θα σε παρω τηλ μολις ξεμπερδεψω με κατι δουλιτσες!!!

    Οταν εισαι ο εαυτος σου δεν εισαι ποτε αγενης, απο ανασφαλεια μηπως γινεις τα μπερδευεις και μπερδευεις και τους αλλους που δεν σε ξερουν :)

    Σε φιλω σβουριχτα επειδη μου ελειψες πολυ (δεν το ξαναλεω, θα παρεξηγηθω κιολας στο τελος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. maya μουυυ

    δεν σας ξερει η κοπελα, εχεις δικιο για τα μεγαλα γραμματα αλλα αν γουσταρει να γραφει ετσι δεν υπαρχουν κανονες των μπλογκερς που πρεπει να ακολουθησει....το ξερεις καλα γιατι σε βλεπω γυμνη χωρις καλουπια με τα ιδια μου τα ματια !!!!!!

    Στο κατω κατω δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι μεταξυ μας εδω, ας γινεται και κανενα "αουλεου" (που λενε οι Ρουμανοι) που και που:)

    Δεν θα προλαβω να περασω απο τα σπιτια σας σημερα. Ειμαι σπιτι και με περιμενει το συνηθισμενο χαος μου!!!!!!!!

    Οσο για το κειμενο μου, σκεφτομαι φωναχτα οπως ειπε ο Σπυρος, θα θελα να μενα να τα λεγαμε, θα προσπαθησω την Δευτερα!!!

    Μου αρεσεις πολυ!
    ματς μουτς ματς μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. adaeus μου

    ΕΠΕΣΕΣ ΔΗΑΝΑ!!!!!!!!!!! (να και τα κεφαλαια γραμματα!)

    Δεν ψαχνω απαντησεις, μου αρεσει που μπαινεται και διαβαζω τις αποψεις σας, κατι κραταω κατι αφηνω και εξελισσομαι ;)

    Φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν θα πω ησυχια οσο λειπω......καντε ο,τι θελετε.....εξαλλου τρελλαινομαι οταν Δευτερα πρωι ανοιγω την σελιδα μου και βλεπω οτι εχω καινουρια σχολια!!!!! :):):):)

    Το βραδακι εχει κρασακι διπλα στο τζακι, θα σας ηθελα εδω για ενα σουαρε......οχι παρτυ δεν μπορω αλλο την φασαρια, ετσι νωχελικα και χαΛαρααα!!!!!

    Καλο Σαββατοκυριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ευχαριστω,χιλια ευχαριστω για τις διευκρινισεις.να που τα κεφαλαια ειναι κολλητικα Deedee μου.ποιος φταιει τωρα εγω αν θα ρωτησω'' τι''ειναι αυτο που φωναζεις η για ''το οποιο'' εισαι θυμωμενη? καλα να περασεις μπροστα στο τζακι εμεις το τροφοδοτουμε εδω ολη τη μερα και αργα το βραδυ βαζουμε ενα μεγαλο κουτσουρο ελιας που παει μεχρι το πρωι.καλα να περασεις λοιπον και τα λεμε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δωρακι στο μπλογκακι για σε κατερινακι.φιλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στις σχέσεις μου πάντα ξεκινούσα ανάποδα. Πω πω συμφωνία negma!
    Εβγαζα φόρα παρτίδα όλα όσα θεωρούσα αρνητικά...

    Κι όταν ο Νίκος μου έκανε πρόταση γάμου δεν του είπα Ναί ούτε Όχι μα άρχισα να του λέω ότι αρνητικό είχα. Να στίβω το κεφάλι μου μην ξεχάσω κανένα... κι εκείνος να χαμογελάει και να με φιλάει...

    Απερίγραπτη μέρα, μάλλον νύχτα...

    Τέλος πάντων. Αλίμονο να φτιάχνουν τις σχέσεις οι κρέμες νύχτας και μέρας. Ο σεβασμός, η κατανόηση, ο μεταλαγμένος σε αγάπη έρωτας είναι λίγα απ΄τα συστατικά που ανανεώνουν τα κύτταρα των σχέσεων. Κι η απώλεια του εγωισμού φυσικά. Τίποτα χειρότερο απ΄την εμφάνιση του εγωισμού στις σχέσεις των ανθρώπων.

    Δεν είναι κακό να φροντίζεις το σώμα. Ισα-ισα. Μα να μην παραμελείς ούτε το μέσα του.

    Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Αλλωστε ο έρωτας είναι ο ίδιος ένας μάγος.....

    Να είσαι εσυ, λεω εγω!

    Φέτος μετρήσαμε 14 χρόνια μαζί.

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν σ'ακούει αλεξάνδρα μου
    βάζει

    κρέμα!!!!!!!!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλεξανδρα μου

    τι γλυκια προταση γαμου!!! :)

    Παρεξηγησες, δεν εννοω οτι πρεπει να βελτιωσεις την εξωτερικη εμφανιση και να χαντακωσεις την εσωτερικη. Οι ισορροπιες ειναι ο,τι καλυτερο και ο,τι πιο δυσκολο τις περισσοτερες φορες. Νομιζω οτι εχω παραμελησει την εξωτερικη μου εμφανιση και προσπαθω να επανορθωσω.....για μενα.....εξαλλου εγω ειμαι της αποψης οτι τα παντα ειναι λιγακι εγωιστικα. Ολα απο μας ξεκινουν και σε μας καταληγουν. Χαιρομαι παρα πολυ ομως οταν βλεπω οτι αυτη μου την προσπαθεια την επικροτει και ο Δ. Χωρις να σημαινει οτι ο ερωτας τωρα ξυπνησε, ανανεωνεται ομως με διαφορες μικρες αλλαγες, ειτε πανω μας, ειτε μεσα μας, ειτε γυρω μας! Φυσικα και δεν υπαρχουν ματζουνια στον ερωτα...... αρκει η απο κοινου προσπαθεια για να καιει παντα η φωτια στο τζακι :) Οσο απλα ακουγονται καποια πραγματα ομως μερικες φορες δεν ειναι........και το πιο δυσκολο...."να εισαι ο εαυτος σου"! Ποιο μερος απο την πολυπλευρη προσωπικοτητα μας να αφησουμε ελευθερο και ποιο να φυλακισουμε , θελει τεχνη και υπομονη κι αυτο :)

    Εξαρταται παντα και απο τι επιδιωκει ο καθενας απο την σχεση του, το λιγο και το πολυ το ζυγιζει ο καθενας μας στη δικη του ζυγαρια και αξιολογει το αποτελεσμα!

    Καλημερα κουκλαρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. faraona μου

    παρακαλω, δεν κανει τιποτα για τις διευκρινησεις :)

    Ερχομαι απο σενα να δω το δωρακι :):):)

    Καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλημερα dee dee
    αυτη την ιστορια με το 'μπουτι'την εχω ακουσει πααρα πολλες φορες..
    δεν ειναι που δεν περιποιειται η χι ή ο χι..
    ειναι ο ερωτας που ουτως ή αλλως φευγει καλη μου..ετσι ειναι προγραμματισμενο!
    και αυτο φαινεται στο οτι η ιδια γυναικα ή ο ιδιος αντρας,γινονται απολυτα ποθητοι απο ξενα προσωπα..

    πολλα χρονια μαζι δε σημαινει ερωτας..σημαινει ενδιαφερον,ασφαλεια,εμπιστοσυνη,ΜΑΖΙ,αγαπη..
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φεγγαρενια μου

    αρνουμε να το δεχτω αν και ξερω οτι προφανως εχεις δικιο. Ασε με να φανταζομαι άλλα, δεν θα πεσω απο τα συννεφα αν δεν συμβει, την προσπαθεια μου κανω απλως στα ονειρα :)

    Καλημερααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δεν θα πεσεις απο τα συννεφα..εχεις πολυ ακομη μπροστα σου..πααρα πολυ..να περνατε καλα κι ερωτευμενα γλυκια μου..
    απλα εγω εχω γινει πολυ πεζη!!
    φιλια φεγγαρενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η πολυ πεζη η πολυ εμπειρη, εως, θα τολμουσα να πω,και σοφη.Αλλα εσυ κοριτσι μου κανε αυτο που νομιζεις καλο και αναγκαιο για σενα.φιλι.

    ME ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φεγγαρενια μου

    ολοι γινομαστε πεζοι ανα διαστηματα, αρκει να υπαρχουν διαλειμματα ρομαντισμου, κι εσυ εχεις, τα βλεπω :)

    Σε φιλω γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φαραονα μου

    να γραφεις οπως θελεις!!!!!!!! Αν δεν σου κανουν τα μικρα αρχινα ξανα τα μεγαλα, εγω δεν εχω προβλημα :) αρκει να ερχεσαι :)

    Φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΩ ΠΩ αλλαγές όπουκαι να στρίψω το μάτι μου και κάτι νεο βλέπω στο σπιτικό σου

    καλορίζικο και "καλοτάξιδο"
    από οτι βλέπω και στην ανάρτηση μας βρήκε ανανεομένους το 2008 με νεο ξεκίνημ ανεα αρχή και πολύ το χάρηκα


    ναι κούκλα να πρόσέχεις τον εαυτό σου πρώτα για σένα και μετά για τους άλλους πρώτα να σε βλέπεις εσυ και να νιώθεις καλά και μετά όλοι οι υπόλοιποι


    την καλημέρα μου και τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αρτεμις μου

    ανανεωμενη νιωθω. Εφερα τουμπαλι το σαλονι στο σπιτι, αλλαξα τα επιπλα και αλλαξε και ο αερας, τοσο απλα :) Αλλαξα και το σπιτακι μου εδω, το καοκαιρι παλι θα αλλαξουμε χρωματακια, ισως και πιο νωρις, ισως και πιο αργα..... το καραβακι επρεπε να αποσυρθει σιγα σιγα κι αυτο, να αραξει στο λιμανακι του ως του χρονου. Ολα καλα, ολα ανθηρα!!!

    Να παμε στου Γιαννη, σκεφτομαι να του αφιερωσω τραγουδακι..... ψαχνω ψαχνω :)

    Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάντοτε αναρωτιόμουν αν μπορεί μια ζωή να είναι σαν παιδική ζωγραφιά, αν είναι εφικτή η «προσέγγιση» δύο τουλάχιστον υπάρξεων ακριβώς μετά την κόψη του… ξεθωριάσματος της πνοής, της έμπνευσης, της λειτουργίας, της έκπληξης, της διεκδίκησης…
    ‘Όπως τα λες, είναι.
    Αυτή η «παραίτηση» όμως οδηγεί τον ίδιο τον «παραιτημένο» σε μια αδράνεια εσωτερική, για μένα, πολύ πιο ισχυρή από την όποια εικόνα που εμφανίζει προς τον άνθρωπο που «κοιμάται» δίπλα του.
    Γιατί να πρέπει να μας φροντίζουμε αυτή την εικόνα μόνο για χάρη της έλξης και όχι για χάρη της τέρψης των ματιών μας ή έστω του καθρέφτη μας;
    Ίσως όμως έτσι να δίνουμε και μια άλλη χροιά στην κάθε μέρα, σαν να την διαφοροποιούμε δηλαδή για λόγους επιθυμίας ή εξάρτησης.
    Μια μελωδία πιάνου η εικόνα μας… άλλοτε από έργο για δύο χέρια κι άλλοτε για τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. dim μου

    τι ωραια που παρομοιαζεις τη ζωη! .......μια παιδικη ζωγραφια...... αυτο θελω να κρατησω κι εγω.

    Συμφωνω οτι δεν πρεπει να φροντιζουμε την εικονα μας μονο για χαρη της ελξης, η αλλαγη, η καθε αλλαγη φερνει εναν αερα δροσερο ανανεωσης.....εγω τον εχω αναγκη, ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου. Μου αρεσουν οι νεες αρχες, τα καινουρια κεφαλαια, τα καινουρια καθαρα τετραδια :) Το εχω αναγκη και το επιδιωκω......για οποιον και να δηλωσω οτι το κανω, και μονο η εκφραση "το εχω αναγκη" δεν προσδιοριζει τιποτα; Ολα απο μενα για μενα, αλλα επειδη δεν ζω μονη στον κοσμο, παιζουν και αλλοι, ευτυχως προθυμα και εκουσια στο παιχνιδι μου, εγω στα δικα τους παιχνιδια και γινομαστε μια χιονομπαλα :)

    Σε φιλω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αφού διάβασα όλον τον σκοτωμό περί κεφαλαίων και πεζών και άκρη δεν βρέθηκε, σκέφτηκα να γράψω κι εγώ με κεφαλαία για να με λιτζάρετε με την Ταλι, αλλά κρατήθηκα.

    Βάλε ομορφιά μου εσύ τις κρεμούλες σου, έτσι κι αλλιώς εκείνοι θα παρατηρήσουν ίσως στην αρχή την αλλαγή και μετά καρφί δεν τους καίγεται. Θα σου λένε ένα ωραία είσαι κουνώντας το κεφάλι, το οποίο δεν θα έχει καν γυρίσει 15 μοίρες προς το μέρος σου.

    Φάσεις είναι αυτές. Αλλες φορές θα αδειάζεις όλων των ειδών τα μπουκαλάκια κι άλλες θα τα διαολοστέλνεις από το μπαλκόνι στον κάδο του πεζοδρομίου, έτσι για να ακούς το γκραν του πεσίματος και να σιχτιρίζεις. Μα κι αν είμασταν κούκλες κάθε μέρα λες να μας βαριούνταν λιγότερο;

    Ε, δεν είπαμε να είναι και μέσα στη βρώμα ο άλλος, αλλά παν μέτρον άριστον.

    Πάω να βαφτώ γιατί έχω δουλειά. χα

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή