Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Weihnacht 🎄

 Τελευταια μερα στη δουλεια σημερα. Τις τελευταιες 2 εβδομαδες γινοταν χαμος. Στριμωγμενα ραντεβου να προλαβουμε. Πονουσε το κορμι μου οταν σχολουσα και ειχα και το Ισμηνελι αρρωστο απο την προηγουμενη Τριτη. Η Ισμηνη δεν αρρωσταινει σχεδον ποτε. Ζητημα να λειψει μια μερα καθε χρονια απο το σχολειο. Φετος κοντευουν δεκα μερες που ειναι με βηχα. Χθες πηγαμε στον γιατρο, μας εδωσε ενα ρινικο σπρευ και ειναι ηδη πολυ καλυτερα. Κουραστηκα εγω να την ακουω να βηχει την καημενη. Μετα τη δουλεια σημερα κατεβηκα κεντρο να παρω κατι απο την χριστουγεννιατικη αγορα και το δωρο του Δημητρη. Ειχε κινηση, την περισσοτερη ωρα την περασα στο αυτοκινητο παρα στα ψωνια. Στην Χριστουγεννιατικη αγορα πηγα τρεχοντας, να παρω κατι συγκεκριμενο. Κανονικα, στο αναποδο ημερολογιο της Ισμηνης σημερα, ηταν να παμε μαζι στην αγορα αυτη, αλλα επειδη ακομη ειναι αρρωστουλα, κατεβηκα μονη. Ουτε μια φωτογραφια δεν εβγαλα 🙈. Επεστρεψα απογευμα σπιτι. Ετοιμασα τα δωρακια για να μπουν στη θεση τους. επλυνα ταπερ και εβγαλα την ανακυκλωση που αυριο περνουν να τα μαζεψουν και μολις εκατσα στον καναπε. Ειναι ακομη 20:30 και προσπαθω να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα. 

Αυριο το προγραμμα εχει μελομακαρονα και κουραμπιεδες και ατελειωτες ξαπλες 😍

Ρεβεγιον χριστουγεννων και πρωτοχρονιας θα κανουμε οι 3 μας φετος. 4 μαζι με την Τζιντζερ. Ισως βγουμε την αλλη εβδομαδα για καφεδακι με τους φιλους μας. Πριν 3 μερες ειχαμε -9 βαθμους Κελσιου και σημερα +11 🤪 . 20 βαθμοι πανω σε λιγες μερες! Αυριο θα στρωσω τα κοκκινα ριχταρια μου και το κοκκινο τραπεζομαντηλο. Ισως μεθαυριο. Αυριο λεω να τεμπελιασω, αν εξαιρεσεις τα ψησιματα. 


Σ' αφηνω να τελειωσω τη μεγαλη Χιμαιρα. Με κουρασαν λιγακι οι περιγραφες του Καραγατση. Το περιμενα πιο ωραιο αυτο το βιβλιο.

Ομορφο βραδυ να εχεις!

2 σχόλια:

  1. Κι εμεις μονοι μας θα κανουμε τα ρεβεγιον των γιορτων χωρις τον μεγαλο γιο που ειναι φανταρος..με καλουν οι φιλεναδες για καφε αλλα φετος θελω να κατσω μεσα ως την Τριτη που θα παω για δουλεια ,αγκαλια με μια κουβερτουλα ,βιβλια και καμια ταινια το βραδυ...να περασετε όμορφα και αγαπησιαρικα 🥰🥰

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπως ετσι κι εγω Νασια μου. Αυτες τις μερες μειναμε σπιτι. Σκασαμε στα φαγητα και τα γλυκα και το βραδυ απο εναν καναπε ο καθενας και βλεπαμε χριστουγεννιατικες ολλανδικες ταινιες 😅
    Και για να ζηλεψεις λιγο, ως την αλλη Τριτη δε δουλευω. Αυριο θα βγουμε με τη μικρη να παμε στο ελληνικο σουπερ μαρκετ να παρουμε οσα χρειαζομαστε για Πρωτοχρονια, θα δωσουμε μελομακαρονα και κουραμπιεδες στην σπιτονοικοκυρα μου και θα παμε και σε εκεινο το μικρο μαγαζακι που ειχα γραψει αν θυμασαι στο facebook. Μεθαυριο εχουμε τα τελευταια ψωνια κι εναν καφε στο το κεντρο του Μαιντς και τις υπολοιπες μερες παλι σπιτι.
    Καλη πρωτοχρονια να εχετε. Ευχομαι και ο γιος που ειναι μακρια σας να περναει ομορφα αυτες τις μερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή