Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

α-συγχρονισμος






Η Ισμηνη μιλαει με τα ξαδερφακια της στο κινητο μου κι εγω καθομαι στο καινουριο τραπεζακι του μικρου μας κηπου και πινω κρασι. Εβαλα δευτερο ποτηρι. Ειχα ορεξη σημερα για βεραντα , φωτακια, κρασακι και ομορφη συζητηση. Ο καθενας μας βρισκεται σε αλλο συμπαν ομως. Η Ισμηνη θελει να παμε να παιξουμε μετα lego της και ο Δημητρης γυρισε κουρασμενος και ακεφος απο τη δουλεια. Πινω την τελευταια μου γουλια και παω για lego λοιπον :)

2 σχόλια:

  1. τι ωραία που τελειώσαμε τη φάση με τα lego!Ετοιμη ημουν να ανατιναξω το εργοστασιο χαχαχα δεν εχω καθολου υπομονη με τις κατασκευες...μου αρεσουν τα επιτραπέζια και ειδικά ο,τι προκαλει γκρίνια στα παιδιά ,οπως ο γκρινιαρης,το φιδακι κ.τ.λ που τρελαινονται οταν χανουν,ειδικά όταν ειναι μικρα χαχαχα
    ο κηπάκος σας ειναι φανταστικός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νασια ανυπομωνω να ερθει η στιγμη να τελειωσουμε με τα λεγκο. Μου αρεσει να κανω κατασκευες μαζι της, αλλα εχει απειρα lego-playmobil που δεν μπορουν να αποθηκευτουν με τιποτα ετσι ωστε να ειναι πρακτικο για να τα παιζει και βρισκονται μονιμως ολουθε :) :) :)
    Ειναι 10 στα 11 η Ισμηνη και το δωματιο της ειναι μονιμως εντελως χαλια. Εχει τοσα πολλα πραγματα (μοναχοπαιδι που λεγαμε...) και δενεται και με ολα συναισθηματικα και δε δινει τιποτα (καραμοναχοπαιδι!! ) και νομιζω θα σκασει το σπιτι απο παιχνιδια. Ποσο ακομη; Δυο;Τρια; Αντε βαρια τεσσερα χρονια να παιζει ακομη με τα παιχνιδια της. Αναπνοες!! :)

    Καλη εβδομαδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή