Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

peugeot 306

Το κλειδι με δυσκολια μπαινει πια στο σαραβαλακι μου. Δεκαοχτω χρονων αυτοκινητο, αποφασισε εδω και δυο χρονια σχεδον να με πεισει οτι δεν με αντεχει αλλο. Δεν ξερω τι θα κανω αν σπασει το κλειδι στην κλειδαρια. Επαψα να το σκεφτομαι. Πολλα χρονια με βοηθησε. Οταν ερθει η ωρα του θα δω τι θα κανω.
Προς το παρον, με λιγη φασαρια λογω τρυπημενης εξατμισης, θα παω να παρω την μικρη μου απο το σχολειο να παμε σπιτι.

2 σχόλια:

  1. τα τελευταια χρονια πριν την κριση προυπηρχε μια αλλη μεγαλυτερη κριση! ευυπόληπτος ηταν οποιος εχει το καλυτερο και πιο μεγαλο και πιο καινουριο αυτοκινητο κι ετσι γεμισε και απο την καθε κοτυση Μαρια ο τοπος από μερτσεντες! μιλω για την κριση αξιων και αρχων , για την ηθικη κριση!! η αξια το καθενος αυτοκρινονταν από το τι έχει, τι αμαξι κτλ εχει!

    καλά κανεις και το κρατας το ατοκινητο σου! και κατα την επιστοφη μη ξεχασεις να σταατησεις στο παντοπωλειο για αλευρι, μελι και καρυδια να μοσχομυρισει το σπιτι με αξιες, ξέρεις εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κριση, προσωπικα σε μενα, μου εκανε καλο στο να ξεχωριζω την αναγκη απο την πολυτελεια. Εχω κανει κι εγω τις σπαταλες μου. Αυτοκινητο μπορει να μην αλλαξα, αλλα δεν ειχα ποτε τρελλα με τα αυτοκινητα. Ξοδευα αλλού :) Το καλο ειναι οτι παντα φοβομουν τις πιστωτικες καρτες κι ετσι, μια που ειχα στα χρονια το σπουδων για περιπτωση αναγκης, καταργηθηκε μολις επεστρεψα και δεν εβγαλα ποτε δικη μου καινουρια. Αν και η αληθεια ειναι, οτι 1-2 φορες εχω μπει στον πειρασμο να κσεφτω να παρω κατι με δοσεις. Οπως ενα στεγνωτηριο ας πουμε. Επειδη βαρεθηκα να μαζευονται βουνο τα απλυτα :) Αλλα κι αυτο πολυτελεια ειναι. Ποτε δεν το βαφτισα αναγκη.

      Τελοσπαντων. Παρακαλα το σαραβαλακι μου να μην με προδοσει μεσα στις γιορτες κι εγω σου υποσχομαι οτι θα κανω και μελομακαρονα και μπισκοτα χριστουγεννιατικα και θα γεμισει το σπιτι ευωδιες :)

      Μια ομορφη μερα να εχεις!

      Διαγραφή