Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

προσπαθεια

Πεμπτη 06-11

Χθες πηγαμε σε παιδικο παρτυ. Πρωτη φορα για εμας να παμε σε παρτυ καθημερινη μερα της εβδομαδας. Μου αρεσε πολυ. Εχουμε ηδη καταφερει μια οικιοτητα οι περισσοτερες μαμαδες και μπαμπαδες που βρισκομαστε καθημερινα να αφησουμε και να παρουμε τα μικρα μας. Ειναι και μια κοπελα που, ενω μιλαμε συχνα, εχω αμελησει να ρωτησω το ονομα της, που μου αρεσει πολυ. Εχει μια ηρεμια, μια συγκρατημενη ομορφια. Η μικρη μου επαιξε, ετρεξε και δηλωσε οτι περασε πολυ ωραια. Λογω της ημερας, ο παιδοτοπος δεν ειχε πολυ κοσμο και τα παιδια ευχαριστηθηκαν περισσοτερο ολα τα παιχνιδια.
Το μεσημερι με ειχε συγχισει ο τεχνικος του aircondition και μετα, μεχρι το παρτυ, ημουν λιγακι στο τρεξιμο. Η ατμοσφαιρα στο παρτυ με χαλαρωσε πολυ και με ξεκουρασε! Επιστρεψαμε αργα, καναμε ντουζακι, διαβασαμε τα παραμυθια μας και κοιμηθηκε στο πενταλεπτο το Ισμηνελι μου. Σκεφτομουν τα χριστουγεννα. Θα πρεπει ενα ολοκληρο Σαββατοκυριακο να αφιερωσω μονο στον στολισμο. Περσι προσπαθουσα να τα κανω λιγο τη μια μερα, λιγο την επομενη και τελικα δεν εβαλα οσα φωτακια ηθελα. Ζητησα βοηθεια απο τους φιλους στο facebook και η λιστα μου για το advent calendar μεγαλωνει. Θα ειναι μαγικα αυτα τα χριστουγενα!!

Παρασκευη 07-11

Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται. Μολις ηπιε το γαλα της η Ισμηνη μου, την επιασε βηχαλακι, με αποτελεσμα να κανει εμετο ολο το γαλα της πανω στα ρουχα μου,στο χαλι και στην πολυθρονα στο δωματιο της. Και φυσικα αυτα συμβαινουν οταν ηδη εχεις περασει ενα ανησυχο βραδυ. Καθαρισα το χαλι, αλλαξα ρουχα, εκανα ντουζακι την μικρη και ετοιμαστηκαμε να βγαλουμε την Φλαππυ και να παμε σχολειο. Επιστρεφοντας εστριψα για Θερμη. Ενας καφες στο καινουριο γραφειο της Νικολ ειναι ο,τι ακριβως χρειαζομουν. Καπως επρεπε να αλλαξω ροτα στην μερα μου.
Γυρισα στο γραφειο κι εφτιαξα ενα ζεστο καφεδακι. Θα βαλω και χριστουγεννιατικα. Τον Michael Buble μαλλον. Ο,τι χρειαστει για να μην αφεθω στην αναποδια της μερας. Ολα θα πανε καλα. Μεχρι το βραδυ θα εχουν χωρεσει ολα τα φθινοπωρινα χρωματα στις ωρες μου. Θελω τοσο πολυ να χιονισει φετος!!

10 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου που δουλεύεις αν επιτρέπεται?
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου, αν θελεις στειλε μου ενα μειλ εδω

      katkag77@gmail.com

      επειδη δεν θα ηθελα να αναφερω εδω για το επαγγελμα μου. Αν και νομιζω παλιοτερα ειχε αναφερθει κατα λαθος, προτιμω να το αποφυγω :)
      Αν εννοεις τοποθεσια μονο, ειμαι εξω απο την Θερμη Θεσσαλονικης.

      Καλο απογευματακι

      Διαγραφή
  2. Κατερίνα μου συγγνώμη αν ήμουν αδιάκριτη... Συγγνώμη...
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μη μου ζητας συγνωμη :-) Αν θελεις στειλε μου μειλ και θα σου απαντησω :-) Καλημερα!

      Διαγραφή
    2. κι εμενα με στενοχωρησες που δε μου απαντησες για το χαλακι! ηθελα τη γνωμη σου γιατι έχεις γουστο!

      Διαγραφή