Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

κουτση Δευτερα

Δυσκολο Σαββατοκυριακο. Εκανα την χαζομαρα κι εβαλα χαλασμενο γαλα στον καφε μου κι εβγαλα τα σωθικα μου το Σαββατο. Το απογευμα ηρεμησε λιγακι το πυρινικο εργοστασιο στο στομαχι μου, αλλα ενιωθα εξαντλημενη. Επινα υγρα, μου εκανε και λαπα ο Δ και οσο περνουσε η ωρα ενιωθα καλυτερα. Σκεφτομαι για ποσα χρονια θα μου το κοπαναει αυτο :) Εκεινος, ο,τι ειναι πανω απο 2 μερες στο ψυγειο, δεν το ακουμπαει (εκτος εξαιρεσεων) ενω εγω εχω φαει φαγητο και 4-5 ημερων και δεν παθαινω τιποτα. Μεχρι προχθες :) Την πατησα και καλα να παθω.
Κυριακη ο Δ δουλευε κι εγω ειχα το απογευμα παιδικο παρτυ με την μικρη. Το πρωι πηραμε την Φλαππυ και βγηκαμε μια βολτα μεχρι ενα χωριο εδω κοντα. Με ανανεωσε πολυ αυτη η βολτα. Το βραδυ στο παρτυ πιασαμε την ψιλη κουβεντουλα με τις μανουλες και επιστρεψαμε σπιτι στις 10:00. Εκανα ντουζακι την μικρη και την πηρε κατυθειαν ο υπνος. Ισα που προλαβαμε μια τηλεφωνικη καληνυχτα στον μπαμπα. Εμένα μετα, με επιασε βηχας και πηγε σχεδον 4 τα ξημερωματα μεχρι να καταφερω να κοιμηθω.
Σημερα με το ζορι την σηκωσα, φαγαμε πρωινο στον φουρνο και την πηγα σχολειο. Ο βηχας επιμενει κι εχω και λιγακι συναχι. Μια ομορφια δηλαδη. Φευγοντας θα παρω ενα κοτοπουλο να κανω μια σουπα κι ευχομαι να καταφερω να κοιμηθω καλα σημερα το βραδυ. Μονο που θα ευχομουν να ηταν αυριο Σαββατο. Να εβλεπα μια ωραια ταινια το βραδυ μεχρι να με παρει ο υπνος. Και ο Δ να μη δουλευε, να σηκωνοταν πρωι να βγαλει την Φλαππυ, να καθαρισει και να αναψει την σομπα, να ετοιμασει την μικρη κι εγω να κοιμαμαι κουκουλωμενη με το αγαπημενο μου παπλωμα μεχρι τις 10:00. Και μετα να με περιμενει ενα ζεστο τσαγακι με μελι και λεμονι και δυο κουταλιες κονιακ και να παιζει μουσικη το ραδιοφωνο, να μην ειναι ανοιχτη η τηλεοραση. Η μικρη να ζωγραφιζει διπλα μας κι εμεις να πινουμε το ροφημα μας και να μιλαμε. Δεν το χαρηκα το Σ-Κ οπως καταλαβες. Λες και το προσπερασα και σε δυο στιγμες βρεθηκα απο την Παρασκευη στην Δευτερα. Και την αγαπαω την Δευτερα. Ειδικα τη σημερινη. Εχει ωραιο αρωμα κι ας εχω συναχι και δεν μυριζω καλα. Αλλα Δευτερα διχως ενα Σαββατοκυριακο απο πισω στεκει; Δεν στεκει. Σαν να χανει λιγο απο την αιγλη της.
Η μικρη για πολλοστη φορα σημερα μου ζητησε να παμε Αρναια. Κατι εχω στο μυαλο μου. Σκεφτομαι οτι φετος της υποσχεθηκα οτι θα την παω και δεν υπαρχει περιπτωση να της υποσχεθω κατι και να μη γινει, το ξερεις.

4 σχόλια:

  1. Περαστικά, σου εύχομαι γλυκιά μου, δυο-τρεις μέρες υπομονή και θα περάσει.
    Το πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα επειδή κουράστηκα πολύ με το bazaar, δεν με πρόσεχα, κι η υγρασία με τιμώρησε. Είχα κι εγώ, νύχτες ξάγρυπνες με έντονο βήχα και το πάλεψα με σουπίτσες και ζεστά...

    Πέρασα να σου ακουμπήσω την καλημέρα μου...
    ...και να σου πω ότι σήμερα που έκανα ανάρτηση σε σκεφτόμουν έντονα, καθώς ξέρω πόσο
    λατρεύεις κι εσύ αυτή την εποχή...♥ Πέρνα μια βόλτα, να δεις τη γειτονιά μου...
    Σε φιλώ γλυκά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιω μου πλακωθηκα κι εγω στα ζεστα. Εκανα κοτοσουπιτσα, ηπια και ροφημα με μελι και λεμονι και κοιμηθηκα σαν πουλακι το βραδυ. Και το συναχι μου εχει ηρεμισει πολυ. Ας ελπισουμε να την περασαμε ετσι, ξωφαλτσα :)

      Ηρθα και ειδα τις μαγικες σου φωτογραφιες:) Ζηλεψα και θα ηθελα να ειμαι μαζι σου σε αυτη τη βολτα!!

      Πολλα φιλια Αννιω μου!

      Διαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=f3X0sNYJqfk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμαμαι απο ποτε ειχα να το ακουσω αυτο το τραγουδι!

      Καλη σου μερα

      Διαγραφή