Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

The mindtrap project - Thessaloniki

Το κανονισαμε, μετα απο κανα-δυο αναβολες και πηγαμε. Η κοπελα στην υποδοχη μας εξηγησε τους κανονες του παιχνιδου και μετα μας παρεδωσε στον Θοδωρη. Ο Θοδωρης μας εξηγησε περισσοτερες λεπτομεριες και μας εδειξε τον χωρο. Μα πηγε στο δωματιο και μας εξηγησε πως θα πρεπει να λυσουμε ολους τους γριφους για να καταφερουμε να βγουμε. Εκλεισε η πορτα πισω μας και ξεκινησαμε το ψαξιμο. Τι γελιο! Ο Θοδωρης, που μας παρακολουθουσε κατα την διαρκεια, θα πρεπει να ειχε πεσει κατω απο τα γελια. Ειναι πολυ ομορφη εμπειρια να παιζεις ενα τετοιο παιχνιδι. Δουλευει το μυαλο και απολαμβανεις και την αισθηση της ομαδας. Το απολαυσαμε τοσο πολυ που αποφασισαμε να παμε και στα υπολοιπα δωματια. Οποιος ενδιαφερεται, μπορει να βρει πληροφοριες εδω The Mindtrap Thessaloniki


4 σχόλια:

  1. Τα λατρεύω κάτι τέτοια!!!
    Θέλω κι εγώ να πάω σε κάτι αντίστοιχο! Νομίζω υπήρχε το escape room στην Αθήνα και ίσως να υπάρχει ακόμα! Τώρα που μου το θύμησες θα το ψάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το ψαξεις και να πας. Θα διασκεδασεις παρα πολυ!!! Ακομη και 2 ή 3 ατομα να μαζευτειτε, θα γελασετε πολυ πιστευω :)

      Καλο μεσημερακι

      Διαγραφή
  2. https://www.facebook.com/pages/Trap-Athens/486326021507302?ref=hl. Σύντομα κοντά σας..Σας περιμένουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχει αγαπησει πολυ ο κοσμος , θα εχετε μεγαλη επιτυχια!! :)

      Διαγραφή