Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

χωνοντας χρονο στις τσεπες μου

Παρασκευη. Μια Παρασκευη  γεματη δουλεια, που κανει το βραδυ να φανταζει πολυ μακρινο. Ο χρονος παιρνει τις διαστασεις που χρειαζομαι τις περισσοτερες φορες στη ζωη μου. Χθες συζητουσα για τον χρονο. Εχω ενα ολοκληρο σημερα να τελειωσω την εργασιμη εβδομαδα. Κι άλλα δυο ολοκληρα αυριο και μεθαυριο να κλεισω την ημερολογιακη εβδομαδα μου οικογενειακως. Χρονος για ολα. Για μενα, για τη δουλεια, για μενα, για τις υποχρεωσεις στο σπιτι, για μενα, για τον συντροφο μου, για μενα, για το παιδι μου, για τα σκυλια μας, για μενα, για τους γονεις μας.
Χθες βραδυ καθως απλωνα τα ρουχα ειδα απο την απεναντι τζαμαρια τη μαμα της Α. να εχει το ημερων εγγονακι της στην αγκαλια της και να το νανουριζει. Ποσο μακρινο μου φανηκε αυτο το σεναριο. Πανε σχεδον πεντε χρονια που ηταν η Ισμηνη τοση δα κι ετρεχα με μπιμπερο, πανες, αποστειρωσεις και περα δωθε αγκαλια για τα πονακια. Τι μαγικο πραγμα να φτιαχνουμε ανθρωπους. Θα γερασω κι ακομη απιστευτο θα μου φαινεται οτι εγω και ο Δ δημιουργησαμε κατι τοσο μαγικο.
Τελικα σπρευ για το τραπεζακι ακομη δεν πηρα. Ολο λογια ειμαι πολλες φορες. Προλαβαινω σημερα ισως.
Γελασα πολυ χθες με τη σειρα "Μην αρχιζεις την μουρμουρα". Σχεδον καθημερινα τη βλεπω πια και πολυ απολαμβανω να πετυχαινω κατι που με διασκεδαζει τοσο στην τηλεοραση. Πριν απο αυτο εχει και το "Two and a half men" που επισης μ'αρεσει και ειναι αρκετα βραδυα πια που ανοιγω την τηλεοραση οταν επιστρεφω σπιτι. Και μετα ερχεται ο Δ. Και καθομαστε μαζι στην αυλιτσα. Και νομιζω οτι εχει βαρεθει ο κοσμος να το λεω αυτο τοσο συχνα. Και δε με νοιαζει και πολυ. Γιατι ζω ενα υπεροχο καλοκαιρι. Και που ξερεις, ισως αυτο το καλοκαιρι, χωρις κανενα προγραμμα και με λιγες αναστατωσεις οικογενειακες, να ειναι τελικα απο τα ωραιοτερα καλοκαιρια μου.
Να καπως ετσι ειναι το παζλ μεσα μου. Καπως μπερδεμενο, μα με απαλες γωνιες και γλυκα χρωματα.




5 σχόλια:

  1. Όσο έχει το παζλ απαλές γωνίες και γλυκά χρώματα, δεν πειράζει να είναι και μπερδεμένο...αργά η γρήγορα τα κομμάτια βρίσκουν τη θέση τους...μαγικά!
    Να περνάς πάντα υπέροχα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να έχεις μια όμορφη Κυριακή ντιντι η Κατερίνα αγαπημένη.Θά έλθουν κι άλλα καλοκαίρια και καλύτερα και μη.Αυτά όμως που μας αφήνουν μια γλυκειά γεύση μέσα μας και αισθανόμαστε ότι η ζωή μας χαμογελά ,υα θυμόμαστε για πάντα.Μπαίνουν στον σκληρό μας δίσκο και τα κάνουμε save,για να μην τα χάσουμε από κάποια αβλεψία μας.Φικάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πολυ ομορφα και τα πολυ ασχημα παντα τα θυμομαστε. Δικαιη αμυνα , να εχουμε παντα μετρο συγκρισης, να θυμομαστε οσα αξιζουν!

      Καλη εβδομαδα Ερριεττα μου

      Διαγραφή
  3. Συγνώμη για τα λαθάκια μου .Φταίνε τα μάτια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή