Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ζημιες

Μια αναποδια με το αυτοκινητο και μας βρηκε η αρχη της νεας εβδομαδας στο δρομο. Πρεπει να ηταν γυρω στις 1:20 που φτασαμε σπιτι μας μετα απο αρκετη ωρα οδηγηση με χαμηλη ταχυτητα επειδη παθαμε λαστιχο. Ειχαμε καλη διαθεση ευτυχως και κουτσα κουτσα ηρθαμε χωρις άλλα προβληματα.
Τι υπεροχα πλασματα ειναι τα παιδια. Με εντυπωσιαζει και με τρομαζει το μεγεθος της αγαπης τους. Παρολο που δυο στιγμες μεσα στο Σαββατοκυριακο, ημουν πολυ αποτομη μαζι με την Ισμηνουλα, εκεινη δεν επαψε στιγμη να εχει αναγκη την αγκαλια μου και μεσα σε λιγα λεπτα να παιζει σαν να μην εχει συμβει τιποτα. Το βραδυ που επρεπε να την αποχωριστουμε ξανα, καθοταν ησυχη διπλα στη γιαγια της, με ενα σφιγμενο χαμογελο και μας εστελνε φιλια. Και φαινοταν η θλιψη στα ματακια της. Αλλα η γιαγια, της ειπε να μη στενοχωριεται, επειδη στενοχωριομαστε κι εμεις οταν την βλεπουμε λυπημενη. Κι εκεινη καταφερε και επνιξε το κλαμα της. Και ηθελα να της φωναξω απο το παραθυρο οτι μπορει να κλαψει, δεν θα στενοχωρηθω. Αλλα δεν το εκανα. Κι επνιξα κι εγω το κλαμα μου για να μην στενοχωρησω τον Δημητρη μου. Κι εκεινος με "μαλωσε" που συμπερηφερθηκα ετσι στην Ισμηνουλα. Πληγωθηκε κι εκεινος με την στενοχωρια της.
Εκει στην Απολλωνια που σταματησαμε για ενα τσιγαρο, ηθελα να σε αγκαλιασω με ανακουφιση για να βγει αυτο το ουφ για οσα περασαν. Δεν το εκανα ουτε αυτο. Επιστρεψαμε με λιγη κουραση και γελια μετα απο τοσες ωρες στο σπιτακι μας. Τελειωσε η εβδομαδα και μολις ξεκινησε μια καινουρια να διορθωσουμε τα λαθη. Ας ξεκινησουμε απο το χαλασμενο λαστιχο που ειναι κι ευκολο.

2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή στη νέα σας εβδομάδα λοιπόν! Εύχομαι να 'ναι εύκολη και γεμάτη όμορφες στιγμές, κι ας είναι αυτές τις καθημερινής ρουτίνας. Έχεις εσύ τον τρόπο να τις κάνεις ξεχωριστές!
    Φιλιά κοριτσάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιτσα μου σ'ευχαριστω :)
      Μια απολαυστικη πολυχρωμη και διασκεδαστικη εβδομαδα ευχομαι και σε σας :)

      Πολλα φιλια

      Διαγραφή