Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ομορφο σ-κ, ομορφες εικονες, ομορφες σκεψεις...























μα, δεν εχω ωραιο κωλο;





Μπορει να μην καταφεραμε να παμε στο λουνα παρκ τελικα. Οι εικονες δειχνουν οτι χορτασαν τα ματια μας πρασινο και η μικρη παιχνιδι κι αυτο ειναι το σπουδαιο.
Ειναι σπουδαιο το πως εξελισσετε η σχεση μου μαζι της στον χρονο. Ειναι σπουδαιο το πως εξελισσομαι εγω. Ειναι σπουδαιο...

18 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι, στο φραγμα και στο περιβαντολογικο παρκο, απεναντι απο το φραγμα ( οι πρωτες 16 φωτογραφιες, φαινεται θεα το φραγμα κατω). Τα Goodys ειναι Θεσσαλονικη, σε παιδικο παρτυ :)

      καλημεραααα

      Διαγραφή
  2. Τι απίστευτο πάρκο είναι αυτό;;; Το Λούνα παρκ μπροστά του δεν πιάνει μία!!!! Άντε και στις επόμενες ωραίες σας στιγμές κοντά στη φύση!

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστεις πηγα γυρω στις 11 (αργησα κιολας, συνηθως βγαινω πιο πρωι βολτα με την μικρη) και ηταν ΑΔΕΙΟ!!!! Μονο 2 οικογενειες γερμανων ηταν και μια αλλη που νομιζω μιλουσαν ισπανικα.
      Ειναι ενας μικρος παραδεισος και πολυ κοντα στο σπιτι μου :):) (Εξω απο την Θερμη Θεσσαλονικης)

      Καλο απογευμα!

      Διαγραφή
  3. Είδες τι όμορφα που μπορεί να περάσεις ακόμη κ όταν δεν έχεις πληρωθεί;;; Κι εγώ το ανακαλύπτω εδώ και αρκετούς μήνες και εντυπωσιάζομαι. Όχι ότι είναι πάντα εύκολο. Αλλά το καλοκαιράκι διευκολύνει το πράγμα λίγο. Πολλά φιλιά σε σένα και στο μικρό σου θαυματάκι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφια μου αυτο το Σ-Κ ειχα πανω μου 40 ευρω. Τα 20 τα εβαλα βενζινη και σπαταλησα μονο εικοσι ευρω. Οχι δεν ειναι ευκολο να μην εχεις χρηματα. Μερικες φορες ομως καταφερνεις με ελαχιστα να περασεις υπεροχα :):)

      Καλο απογευμα!!

      Διαγραφή
  4. Τι όμορφα! Είσαι τυχερή που έχεις ένα τόσο ωραίο περιβάλλον κοντά σου, είδες? κι εκεί έχετε όμορφα πάρκα, και μου κάνει εντύπωση που είχε τόσο λίγο κόσμο...θα ξεχύθηκαν στις παραλίες!!φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινακι μου

      η αληθεια ειναι οτι ειχε πολυ ζεστη και πολλοι μπορει να προτιμησαν τη θαλασσα. Αλλα γενικα, οι ελληνες εχουν το κακο να βγαινουν μεσημερια, ακομη και με τα παιδια τους. Οταν φευγαμε εμεις, κατα τις 12:30, τοτε αρχισαν να πηγαινουν περισσοτεροι.

      Καλο βραδακι!

      Διαγραφή
  5. Όμορφες εικόνες....Το φράγμα είναι όμορφο κάθε εποχή!! Το νινί σου έγινε κοριτσάκι κανονικό...και η σχέση εξελίσσετε και συνεχίζει!!Τι ωραία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου

      αν ερθετε προς τα δω καμια φορα, στειλε μηνυμα :) Η μικρη μου μεγαλωνει και με εντυπωσιαζει που μπορουμε και επικοινωνουμε τοσο καλα !!!

      καλημερααα

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες! Και που'σαι...όλα καλά θα πάνε. Θα δεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο πάρκο! Όλα γίνονται, είδες; Το παιδάκι σου να'ναι καλά, να έχετε όμορφη σχέση και όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά..ελπίζω! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι ομορφιά! Κανόνισε και αυτό να χαρείς τη φύση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το Σ-Κ προβλεπεται εξοδος και καφεδακι στο κεντρο με τις ανυφαντρες μου (τα κοριτσια που μαθαμε να υφαινουμε μαζι).

      Καλημερα αρτιστακι μου!

      Διαγραφή