Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η παραπληροφοριση για τον ανδρισμο και την θηλυκοτητα


Μερικες φορες αναρωτιεμαι ποια παιδικα τραυματα μας οδηγουν στην τοσο συγχισμενη εικονα που εχουμε στο μυαλο μας για το τι χαρακτηριζεται ανδρισμος και τι θηλυκοτητα.

Περασα κι εγω απο διαφορα σταδια.
Ειδικα εκει στην εφηβεια, θεωρουσα οτι θηλυκοτητα ειναι να δειξω οσο περισσοτερα μερη του σωματος μου μου επετρεπε ο κοινωνικος περιγυρος μου. Το μινι επρεπε να ειναι σουπερ μινι για να ειναι θηλυκο.
Δεν ειναι κακο, ειναι η σωστη ηλικια για να πειραματιστεις με το σωμα σου, με την σεξουαλικοτητα σου και μεσα απο τα πειραματα που επιλεγεις, καταλληγεις σε μια πιο κατασταλαγμενη αποψη καποια στιγμη. Στα μεσα της δεκαετιας των 20 περιπου. Ή τουλαχιστον τοτε ηταν η δικη μου στιγμη.

Στην αρχη παθαινεις κι ενα μικρο σοκ, ειδικα αν εχεις ζησει λιγακι εντονα στο παρελθον. Αρχιζουν οι πιο αυστηρες κριτικες. Κι ας νομιζες οτι ησουν ανεκαθεν αυστηρος με τον εαυτο σου. Ερχεται η στιγμη που γινεσαι Αληθινα αυστηρος! Βεβαια δεν νιωθουν ολοι ασχημα για το "πριν" , γιατι καποιοι απλα δεν παραφερθηκαν ποτε. Εγω εχω σκισει ακομα και φωτογραφιες απο μια βραδια επειδη δεν αντεχα να βλεπω το προκλητικο ντυσιμο μου.

Στα 33 μου λοιπον η αποψη μου για την θηλυκοτητα ειναι οτι τονιζεται απο καποια πολυ διακριτικα χαρακτηριστικα, που ειναι τα εξης:

-  Η διακριτικη συμπεριφορα. Ηπιες κινησεις και ελεγχομενος τονος φωνης. Δεν χρειαζεται να τσιριζουμε για να μας ακουσει καποιος. Αν δεν ακουει, δεν ειναι προβλημα εντασης!

- Διακριτικη περιποιηση. Το να εισαι μονιμως προσεγμενη σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εξοδο ή ακομα και μεσα στο σπιτι. Δεν θελει πολυ κοπο, αλλα ελαχιστες το κανουν! Και εχουμε και την ευκολη διακιολογια "Γιατι εκεινος φτιαχνεται πλεον για μας;;" λες και μας ειπε καποιος, οτι μονο για εκεινον και ανταποδωτικα πρεπει να περιποιουμαστε.

- Με λιγη φαντασια και καταλληλη διαθεση μπορουμε να ειμαστε ελκυστικες ακομα και με την ποδια της κουζινας!

- Η ικανοτητα να δινεις χωρο και χρονο στον συντροφο σου για τον εαυτο του. Δεν χρειαζεται να ειμαστε πανω απο το κεφαλι του αν καθεται στον υπολογιστη και χαζευει τα νεα ή ο,τι αλλο θελει. Ουτε χρειαζεται να ειμαστε κι εμεις εκει, αν ερθει ενας φιλος του σπιτι για καφε. Θα το εκτιμησει πολυ αν κανονισουμε να κανουμε κατι αλλο, χωρις να ρωτησουμε καν "Μηπως ενοχλω και θελετε να λειπωωωω;;" με γατισιο υφος.  Στα δικα μου ματια ειναι πολυ ελκυστικη μια γυναικα που δεν ζει στροβιλιζομενη γυρω απο τον συντροφο της μονιμως.

- Η θηλυκοτητα βγαινει απο μεσα μας. Οσο πιο δουλεμενο το μεσα μας, τοσο πιο θηλυκο το περιτυλιγμα!

- Το σωστο ντυσιμο για τον σωματοτυπο μας μπορει να εκτιναξει την θηλυκοτητα μας.

- Η προσεγμενη σταση του σωματος ενισχυει τη θηλυκοτητα μιας γυναικας.

- Η καθαρη ματια .


Αυτα ειναι τα πιο βασικα..... ειχα γραψει κι αλλα 3-4 που για το ντυσιμο, την υπερεκθεση και διαφορα αλλα που τα θεωρω πολυ λεπτομεριες τελικα. Τα βασικα ειναι τα ανωθεν για μενα.

Κι ας παμε στα αγορακια

Μου αποπνει αντρισμο ο αντρας που:

- δεν διαπραγματευεται τον αντρισμο του με μια ποδια κουζινας, με το να απλωσει ρουχα, με το να σιδερωσει,με το  να κρατησει το παιδι και με το να βαλει ενυδατικη αν χρειαστει. Ο ανδρισμος δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με τα αθλητικα και την καφριλα. 

- ειναι συνεπης στο λογο του.
Γι αυτο και πρεπει να προσεχει ποτε δινει τον λογο του. Γιατι ειναι χαζο και το να μην αλλαζει γνωμη για κατι που εχει μετανιωσει, μονο και μονο γι' αυτο!

- ο καλογυναικας, που ελεγε η γιαγια μου. Ειναι τοσο ερωτευσιμος ενας αντρας που τον βλεπεις να φροντιζει την γυναικα του οσο περναν τα χρονια στον ιδιο βαθμο. Της κανει εκπληξεις με ταξιδακια, με χαζοδωρακια, με ενα λουλουδι, με ενα σημειωμα, με μια χαζη ζωγραφια, με εναν ξαφνικο περιπατο ..... ειναι τοσα πολλα. Μονο διαθεση χρειαζεται, οχι χρημα, ουτε ιδιαιτερο χρονο! ΜΟΝΟ ΔΙΑΘΕΣΗ.

- δεν θεωρει οτι το να πηγαινει με το κυμα του πιστοποιει τον αντρισμο και  εχει το θαρρος να δημιουργει δικο του ρευμα.

- που νοιαζεται πρωτα απο ολα να περιποιειται και να εξυπηρετει την γυναικα του και μετα τη μαμα του και ολους τους αλλους.

- ζηλευει σε υγιη πλαισια. Το να νιωθει μια γυναικα οτι ο συντροφος της τη ζηλευει απο ποθο και οχι ως κεκτημενο, ειναι ακρως διεγερτικο! Το αντιθετο φερνει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα!

- δινει χωρο και χρονο στην συντροφο του. Το ιδιο που ανεφερα και στις γυναικες. Ειναι δωρο οξυγονου αυτο!

- που δεν μειωνει τα ενδιαφεροντα της συντροφου του επειδη δεν ειναι του δικου του γουστου. Σημαντικος ειναι ο ανθρωπος που σε κανει να νιωθεις σημαντικος διπλα του. Ενας σωστος Κυριος δεν φερνει ποτε μια γυναικα που την νοιαζεται, σε μειονεκτικη θεση. Αυτο θα επρεπε να το συμπληρωσω και στην παραπανω λιστα. Οι γυναικες που μειωνουν διαρκως τον συντροφο τους εχουν τοσες πολλες ανασφαλειες που δυστυχως τις πληρωνει ο περιγυρος!

- περιποιειται τον εαυτο του. Δεν χρειαζεται να φοραει γραβατα, αλλα μια εικονα ενος καθαρου και προσεγμενου ανδρος (ακομα και με φορμες) ειναι παντα δελεαστικη!

- ακουει ! Που δεν ντρεπεται να παραδεχτει τα λαθη του ...στην οδηγηση, στην συμπεριφορα στο σπιτι, στο κρεβατι, στα παιδια.
Αυτο ειναι επισης κατι που ισχυει και στην πανω λιστα! Ειναι τοσο απολαυστικοι ανθρωποι οι καλοι ακροατες!!!

Αυτα μου ηρθαν τωρα. Σιγουρα υπαρχουν κι αλλα πολλα γιατι το αποτελεσμα ειναι συνδιασμος πραγματων. Και ειναι καθαρα υποκειμενικη η ματια μας στο θεμα αυτο. Και φυσικα επειδη τα εγραψα, δεν σημαινει οτι με χαρακτηριζουν οσα ανεφερα για τις γυναικες. Μονο 1-2 νιωθω να με διεπουν. Κι αυτα, οχι ολοκληρωτικα ;)

Αλλα αν γνωριζεις τη θεωρια, ισως με πολλη δουλεια καταφερεις να την κανεις πραξη. Αν εχεις λαθος θεωρια, ειναι επικινδυνο και απογοητευτικο :)

Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας!

44 σχόλια:

  1. Καλημερα Κατερινα.
    Συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα εγραψες, αλλά δεν καταλαβα γιατι ειναι θυληκοτητα ή ανδρισμος αντιστοιχα το να αφηνει ο ενας στον αλλο λιγο χωρο ή χρονο για την παρτη του.
    Ευγενεια ειναι και αναγνωριση οτι ο άλλος εχει και την αναγκη να ειναι λιγο μονος του ή με τους φιλους του.

    Εγω αυτο που εχω δει και δεν μου αρεσει ειναι οτι πολλες γυναικες οταν κανουν οικογενεια ξεκοβουν απο ολες σχεδον τις φιλες τους, εκτος αν κανουν παρεα ολοι μαζι.
    Μα δεν ειναι αναγκη βρε κοριτσια, βγειτε που και που μονες σας. Δε νομιζω να ειναι τοσο παρεξηγησιμο αυτο.

    Κατι που προσωπικα δεν θεωρησα ποτέ θηλυκοτητα ειναι το ντυσιμο του στυλ "ολα εξω". Μπορει και ενα πιο διακριτικο ντυσιμο να ειναι πολυ πιο προκλητικο.

    Στον αντρα θεωρω πολυ βασικο το να εχει λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κειμενο σου με βρισκει στα περισσοτερα συμφωνη.Επισης ενας αντρας δεν επηρεαζεται απο τον περιγυρω αν καμια φορα τον κοροιδευουν που βοηθαει πχ στις δουλειες.Οσο για τα υπολοιπα ολοι περναμε φασεις που νομιζουμε οτι κατι κανουμε.φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνη μου

    ισως να τα εχω εγω λιγακι μπερδεμενα στο μυαλο μου. Απλα θεωρω οτι ειναι χαρακτηριστικο ενος αληθινου Αντρα η ευγενεια και η αναγνωριση, οπως πολυ σωστα προσθεσες. Εγω απλα το εδωσα με παραδειγμα αυτο που ειχα στο μυαλο μου :) Οταν το βλεπω αυτο το φαινομενο παντα σκεφτομαι "Κοιτα τι ωραιος Αντρας! "
    Τα εχω συνδιασει ετσι μεσα μου. Οχι οτι εχει αμεση σχεση με τον ανδρισμο και την θηλυκοτητα. :)

    Συμφωνω οτι ο καθενας χρειαζεται χρονο με τον εαυτο του και τους φιλους του. Στην πραξη ομως, οχι στα λογια! Το Σαββατοκυριακο που ερχεται κανονισε ραντεβουδακι για καφε στην γυναικα σου με μια φιλη της εσυ. Καν'της εκπληξη! Κρατησε το παιδι και κανονισε της εξοδο :)Θα το χαρει πολυ ειμαι σιγουρη!!!

    Για το θηλυκο ντυσιμο θα συμφωνησω παλι απολυτα. Το αισθησιακο διαφερει απο το αισχρο. Απλα πρεπει να ειμαστε εντιμοι στο τι προτιμαμε!

    Καλο απογευματακι Αντωνη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεβεκκα μου

    συμφωνω, πανω κατω αυτο εννοουσα οταν εγραφα να μη φοβαται να δημιουργει το δικο του ρευμα.
    Δεν καταλαβα ομως τι εννοεις οταν λες οτι ολοι περναμε φασεις που νομιζουμε οτι κατι κανουμε. Σε ποιο θεμα αναφερεσαι;

    Καλο απογευματακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΡΘΑ!!!!
    τις άφησα κι έχω δύο ώρες χάζι :)
    λοιπόν .
    θέλει σκέψη.
    όχι ότι διαφωνώ με αυτά που γράφεις
    απλά καποια νομίζω είναι θέματα και αγωγής, ευγένειας, καλλιέργειας.

    έχοντας πει αυτό...
    νομίζω ότι αυτά τα τρία
    πάνω σε ένα μυαλό που δουλεύει
    και μια καρδιά γενναιόδωρη
    (δηλαδή μια ψυχή σμιλεμένη)
    είναι για μένα τα βασικά χαρακτηριστικά
    που δίνουν την θυληκότητα και τον ανδρισμό αντίστοιχα .


    δεν είναι ούτε η φούστα
    ούτε τα παντελόνια .

    και βρισκω ατυχή την έκφραση "έχει πολλά αρχίδια" .
    γιατί αυτο που περιγράφει είναι κάτι που έχουν ΚΑΙ κάποιες γυναίκες και λέγεται μπέσα.
    λέγεται τσαγανό.
    λέγεται ψυχή.

    αυτο νομίζω κάνει τον Άνδρα και την Γυναίκα.

    τώρα που το σκέφτομαι έχω ένσταση και στην λέξη θηλυκότητα απέναντι στον Ανδρισμό .
    γυναικότητα έπρεπε να λέγεται για νάναι ίσα .

    αααχ έχουμε ακόμη πολύ δρόμο ...


    πολυλογώ λόγω χαλάρωσης .

    πολύ μαρέσει η ανάρτηση σου.
    με γαργαλάει να την παίξω σαν παιχνίδι και να γράψω τα δικά μου .
    :)))))


    το πατάω και συνεχίζω, μούρθαν κι άλλα γι'αυτά που λες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια Γυναίκα που είναι ΓΥΝΑΙΚΑ
    περιποιείται ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ.
    γιατι αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της κατ'αρχάς .

    και η γοητεία της είναι όπως είπες ΑΠΟ ΜΕΣΑ .
    δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν για αυτό γιατι είναι πασιφανές .
    στην ίδια :)
    χωρις τυμπανοκρουσίες .
    αυτό δίνει μια σιγουριά (χωρίς ύφος) που είναι σαγηνευτική .

    το στυλ επίσης δίνει πολλά ατού
    και αυτο δυστυχώς είναι φυσικό δώρο, όχι επίκτητο ...

    αυτά στην απ'έξω .

    απο μέσα τώρα,
    για μένα Γυναίκα είναι αυτή που δεν φοβάται να νοιώθει και να δίνει,
    δεν έχει ανάγκη να πείθεται διαρκώς για τον άλλον (γιατι ξέρει),
    είναι γεμάτη αγάπη και χρησιμοποιεί το μυαλό της στην ζωή της .
    είτε δουλεύει, είτε όχι .
    (το λέω για να βάλω μέσα και τις παλαιότερες γυναικάρες!).

    αυτο σημαίνει ότι δεν πιέζει = διεκδικεί

    δεν ζηλεύει = θαυμάζει
    δεν λέει μυστικά άλλων = δεν την νοιάζει
    δεν ασχολείται με τους άλλους = έχει πολύ νόημα στην ζωή της για να χάνει χρόνο .

    κάπως έτσι τα βλέπω ...


    θα βρω κι άλλα αν το ψάξω.
    αλλά λέω να το πατήσω πάλι να πάω στους άνδρες !
    μμμμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Ανδρας τώρα .

    συμφωνώ ότι δεν είναι βέβαια ο σωβινισμός που κάνει τον άνδρα !
    μάλλον μαλάκα τον κάνει απλά.

    ο ανδρας για μένα έχει σιγουριά και ευαισθησία .
    έχει αυτοπεποίθηση γιατι ξέρει τις δυνάμεις του κι επιτρέπει τις αδυναμίες του.
    μεγάλο προσόν και ακαταμάχητο !

    έχει ηθική .
    (να αυτο πάει και για την γυναίκα)
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ την ηθική του πουριτανισμού ή των ταμπού . απαπααα
    εννοώ την ανθρώπινη προσωπική ηθική .
    αυτή που δεν σ'αφήνει να λες ψέμματα και να κλέβεις ποικιλοτρόπως .


    ααα και το άλλο πολύ σημαντικό που πάει και στους δύο
    είναι το χιούμορ .
    που μόνο με μυαλό και καρδιά πετυχαίνει η συνταγή !


    και το τελευταίο που θα πω
    -γιατι ένα κάρο ακόμα μούρχονται όσο γράφω!-
    είναι ότι ο απόλυτος άνδρας και η απόλυτη γυναίκα για μένα έχουν το εξής χαρακτηριστικό :
    λατρεύουν το άλλο φύλο .
    ΜΕ τα λάθη τους .


    σας ασπάζομαι !
    χχχχχχχχχχχχχχχ

    υγ.πώς τα πήγα ? ξενοδοχείο ανέλαβα με τα σεντόνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταλαβαινω οτι πολλα δεν ειναι αμεσα ανδρισμος ή θυληκοτητα (τοση ωρα το εγραφα λαθος!!)
    Οταν προσπαθησα ομως να φανταστω μια γυναικα γοητευτικη στα ματια μου, μου ηρθαν ολα αυτα που ανεφερεα. Και το ιδιο συνεβει και για τους αντρες.

    Για την ζηλια θα διαφωνησω λιγο. Μου αρεσει η ζηλια. Μη παρεξηγηθω, δεν εννοω τις ασφυκτικες καταστασεις. Μου αρεσει εκεινη η τσιμπια στην καρδια που νιωθω οταν ζηλευω τον Δημητρη. Λειτουργει ως διεγερτικο :)

    Το να μη φοβαται/ντρεπεται να νιωθει και να δινει μια γυναικα, ειναι αλλη μεγαλη κουβεντα!! Μια φιλη μου ντρεπεται να δειξει οτι θα θελει οικογενεια, για να μη θεωρηθει γυναικουλα. Απο ποτε μια γυναικα που ξερει τι θελει ειναι γυναικουλα;;; Γιατι θα πρεπει να ειναι κατα του γαμου μια γυναικα για να θεωρειται δυναμικη;;;!!! Οχι ρε φιλε, θελω να παντρευτω και να κανω παιδια και να εχουμε τα κοτσια να εχουμε μια μοναδικη οικογενεια. Που να απεχει πολυ απο τοσες αρρωστημενες καταστασεις που βλεπω τριγυρω και θεωρουνται φυσιολογικες επειδη ειναι πλειοψηφια! Θελω ολα τα δικαιωματα μου ως εγγαμη γυναικα και θελω να μην απειλειται η σχεση μου απο τον φοβο του γαμου.Μονο νομικα και κοινωνικα προνομια εχει, δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που φοβιζει τοσο τους αντρες!
    Ουτε μου αρεσει να γινονται γαμοι λογω εγκυμοσυνης (καλη ωρα). Θα επρεπε να γινει επειδη το ζευγαρι το αποφασιζει ανεπηρεαστο απο αλλους παραγοντες!

    ηρθε το ραντεβου μου... θα επανελθω :)

    ευχαριστω για τα σεντονια :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η θηλυκότητα δεν έχει σχέση με το ντύσιμο. Μία εμφάνιση μπορεί να σέξι και μόνο με ένα μικρό σκίσιμο και ένα απαλό κούνημα. Σέξι δεν είναι η απουσία ενδύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαγια μου

    για τον αντρα συμφωνω μεχρι και την τελευταια τελεία σε ο,τι εγραψες!!!!!

    Μεγαλη παραλειψη το χιουμορ! Το καλο χιουμορ ειναι απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα και στα δυο φυλα!

    Ξενοδοχειο δεν εξυπηρετεις.... αλλα ηταν ενα ωραιο σετ για μενα (πανωσεντονο-κατωσεντονο με μαξιλαροθηκες) :):)


    xxxxxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δειμο μου

    γιατι ενω λετε αυτα, η Πετρουλα θεωρειται συμβολο του σεξ;; Και δεν το λεω για εσενα προσωπικα αυτο, απλα ρωταω εσενα ως αντιπροσωπο του φυλου σου :)

    Συμφωνω με την αποψη σου για το θυληκο ντυσιμο!

    Καλο βραδακι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑ σετ ΜΟΝΟ ????????
    αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα καλα

    ενα μοτελ το καλυπτεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγα μην ειναι και sex symbol η πετρουλα, το πολυ πολυ να ειναι ξεπετα-symbol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντωνη μου

    δυστυχως ειναι!
    Και λεω δυστυχως, μονο και μονο επειδη απογοητευομαι απο το γουστο των αντρων. Δεν εχω τιποτα με την κοπελα. Τη δουλεια της κανει και πολυ καλα μαλιστα!

    :)

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να πω και τι να ομολογήσω εδώ; Καλά τα λες αλλά ποιος / ποια σε ακούει; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκει που λες οτι εσκισες μια φωτο γιατι δεν σου αρεσε το ντυσιμο σου,εννοω οτι ολοι σε καποια φαση στην προσπαθεια μας να αρεσουμε υπερβαλουμε πολλες φορες με το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που ειχαμε σκοπο.Φιλακια κ καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αύριο θα το δεις πια
    αλλά ήθελα πριν το ξεχάσω να σου πω ότι έπαιξα το παιχνίδι σου :)


    καλό βράδυ
    χχχχχχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλάαα δεν σας προλαβαίνω...πφφφφ κι εχω και δουλειαααα...
    θα επενέλθω.πάω να δω και της Μάγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με συνοπτικές διαδικασίες δηλαδή Λαίδη μου ...
    είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα νομίζω οτι :
    1) εξυπνο μυαλό
    2)μιά μεγάλη δόση απο χιούμορ και
    3)η διάθεση της αυτογνωσίας και της προσωπικής εξέλιξης
    δίνουν ενα πακέτο που τα περιέχει όλα και για τους δυό.
    Καλημέρες και φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ευχαριστώ πολύ που με περιγράψατε με τα καλύτερα λόγια ως το είδωλο του ιδανικού ανδρός!!!!

    :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρεβεκκα μου

    οχι δεν το καναμε ολοι. Καποιοι ημασταν πιο επηρεπης στην υπερβολη :) Αλλα χαιρομαι που δεν αποτελω τρανταχτη εξαιρεση :):):):)

    καλημερααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημητρη Τερζη

    εμενα μου κανει εντυπωση που ενω ολοι εδω μεσα συμφωνουμε, εκει εξω γιατι υπαρχουν αλλα προτυπα;;;

    :)

    Καλημερααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαγια μου

    ηρθα ειδα το παιχνιδι και ησουν ακρως απολαυστικη :):):):)


    υ.γ. μα twix με πατατακια;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!
    :)

    xxxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φαραωνα μου

    απο ποτε μου εγινες λακωνικη;; Να αφησεις τις συνοπτικες διαδικασιες και να μου απλωσεις μια απο τις υπεροχες αναλυσεις σου!

    Στα συνοπτικα συμφωνουμε, στη μεταφραση το χανουμε (γενικα μιλαω). Εννοω οτι ο καθενας ερμηνευει διαφορετικα οσα ειπες με 3 λεξεις.

    Την θυγατερα της εχετε καπου τιμωρημενη;;;; Που χαθηκε;!

    καλημερααα :):)

    xxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κωνσταντινε μου

    δεν ηθελα να γραψω το ονομα σου, γιατι θα με κηνυγαει η Θουλα μετα, που σου κανω τοση διαφημιση !!!

    Γυρισατε απο τις αρλουμπες;;;;;;;; Τι καταλαβατε που δε με πειρατε μαζι;;; Ειμαι σιγουρη οτι βαρεθηκατε χωρις εμενα!

    καλημερααα

    xxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αχαχα ντί μου έχεις ρέντα σήμερα !!!
    ο ιδανικός ανήρ θα μας βάλει σε μπελάδαι μου φαίνεται !!!


    ναι ρε ...
    σοκολάτα με τσιπς ? ΤΟ τέλειο!
    γλυκό με αλμυρό ?
    σκέτη κάβλα !
    τρε λλαί νο μαι !

    (λείπει δεν λείπει η οσία νηστεία ?
    μπορώ να εκφράζομαι μαγικά?)

    bonjourrrrrr !
    xxxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο ιδανικος ανηρ εμφανιζεται σαν χαρωπη πεταλουδιτσα τελευταια, το προσεξες;;; :)

    Και να του πεις οτι εσυ θα με παρεις μαζι σου στας Ευρωπας, οχι σαν κατι αλλους. Σουπερ θα περασουμε. Θα σε κερναω 3 ποτα καθε βραδυ :):):):)

    Η Ταλι λειπει, ενω επρεπε να γυροφερνει συνεχεια αυτες τις μερες. Θα ξεχαστηκε με κανενα ξεσκονοπανο και θα τιναζει τις μπουχαρες. Ευκαιρια ψαχνει!

    Αντε να δουλεψουμε και λιγακι σημερις!


    xxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ναι αυτό το ...γλυκό με αλμυρό είναι πολύ καβλέ, ειδικά μετά... το γάλα!!!

    και ...συγνώμη και πάλι που δε σε πήραμε αλλά δεν πήραμε βαλίτσες!
    και ακόμα εκεί είμαστε!
    σιγά μη γυρίσουμε...

    αλλά όχι και χαρωπή πεταλούδα!!!!

    τς τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και για να γίνω και λίγο ...σοβαρός!

    αυτά όλα δεν είναι δείγματα αρρενωπότητας και θηλυκότητας που λέμε εδώ.

    δείγματα καλής λειτουργίας ζευγαριών ψάχνουμε?
    το έχω ξαναπεί κάπου

    τρία πράγματα χρειάζονται

    σεβασμός
    κατανόηση
    αισθησιακό συνταίριασμα (μη το πω αλλιώς και συγχιστεί κανείς...καμία...λέω εγώ τώρα...)

    τώρα από πού πηγάζουν αυτά (παιδεία, καλλιέργεια, εμπειρίες κτλ) είναι άλλη ιστορία.
    αν δεν τα έχεις όμως, πιστεύω, χαιρέτα το ζευγάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. axaxaxa το ΓΑΛΑ τόκοψα !
    είχα lactose intolerance όπως ξέρεις κων !!!!!
    αλλά θυμάμαι :)))


    (εδώ είχα αφήσει την απάντηση σε σχόλιο που έκανες σε μένα ! πάει... τόχασα...)
    σόρι ντι για την διαγραφή αλλά δεν είχε σχέση με εδώ !)



    στο άλλο, σοβαρότερο κομμάτι
    συμφωνώ μαζί σου πολύ κωνσταντίνε .
    το τι χαιρετούρες πέφτουν δε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κωνσταντα

    ενα νουμερο με πολλα εφταρια ελπιζω να το εχεις ευκαιρο :)

    Ακομα εκει ειστε;; Να υποθεσω οτι εχουμε την τιμη να μπαινεις λογω μλπογκοβιζιον ; :)

    Καλα! Οχι χαρωπη πταλουδα, το παιρνω πισω. Κυκλοθυμικο βατραχι μηπως;;; :):):)

    Αλλαζω σχολιο για να σοβαρευτω κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ..πω πω, χαμός από σχόλια (Maya, dear, watch your language, please!)..!
    ..η θηλυκότητα κι ο ανδρισμός πιστεύω ότι δεν "καλλιεργούνται"..είναι έμφυτες "ιδιότητες". Μπορεί να υπάρχουν μέσα μας "αόρατες" για κάποιο διάστημα και να βγουν ήσυχα ή με πάταγο όταν έρθει η ώρα.
    (άσε που δεν είναι απαραίτητο η γυναίκα να δείχνει σέξυ για να είναι θηλυκό περιωπής!)

    Πολύ ωραίο το θέμα σου, Dee Dee!

    (..πόσο χαίρομαι που έβαλες εδώ τα αγγελο-μπισκοτο-κουλουράκια!! Ευχαριστώ!)

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. new girl on the blog

    τα κουλουρακια τα καμαρωνω καθημερινα επειδη το χαρηκα το δωρακι σου :) μη μ' ευχαριστεις ντιπ.... που λενε και στο χωριο μου :):):)

    Το θεμα μου αρεσει κι εμενα πολυ, αλλα μπερδεψα λιγακι οσα ειχα στο μυαλο μου. Εχει δικιο η απο πανω συμμορια. Καποια πραγματα ειναι απλα θεμα ευγενειας, καλλιεργιας κτλ κτλ. Θα επρεπε να γινουν δυο ξεχωριστες αναρτησεις επειδη ετσι μπερδευομαστε, αλλα βιαστικα να τα στριμωξω σε μια :):)


    και συμφωνω με ο,τι ειπες.... ειδικα με το τελευταιο "άσε που δεν είναι απαραίτητο η γυναίκα να δείχνει σέξυ για να είναι θηλυκό περιωπής"


    Καλο μεσημερακι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μη ξαναμιλησετε για τσατ στα μπλοκ
    σας το λεω
    δεν σας παιρνειιιιιιιιι


    χχχχχχχχχχχχχχχ

    λοιπον
    προσωπικα δε νομιζω πως ειναι θεμα παιδικων τραυματων
    αλλα ειναι θεμα στερεοτυπων

    παρ' ολα αυτα
    πιστευω πως οσο μεγαλωνουμε αλλάζουμε
    αυτο που θεωρουσαμε θηλυκο πριν δεκα χρονια τωρα ισως μας φαινεται μεγαλη καφριλα...χχχ

    μου αρεσουν οι αποψεις σου Ντη και τις δικες μου θα τις κανω αναρτηση


    χχχχχχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ξεχασα να απαντησω σοβαρα στον Κωνσταντινο :)

    Λοιπον Κωνσταντινε νομιζω οτι εχει πολυ δικιο. Ισως ειναι αστοχος ο τιτλος , δεν αθορα μονο θηλυκοτητα και ανδρισμο. Ειναι πολυ μπρδεμενο το θεμω στο μυαλο μου γι'αυτο βγηκε ετσι :):)

    Συμφωνω με τις 3 επιλογες σου
    σεβασμος, κατανοηση....αισθησιακο συνταιριασμα :):):)

    xxxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μαγιουλι

    δεν αντεχεις την λακτοζη;; Σου φερνει αερια;;; :):):):):):):):):)


    Εσεις οι δυο παλι κατι αλλο εννοειται που δεν το επιασα αλλα δεν πειραζει, αφου συννενοειστε μεταξυ σας , αρκει :):)


    Οταν δεν πεφτουν χαιρετουρες εκει που πρεπει ειναι τα ασχημα!!

    Καλο βραδακι!!!

    xxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Tali mou

    σε ψαχναμε!!!
    Τσατ στα μπλογκς;;;; Πως σου ηρθε;;!


    ετσι ειναι, το τι αναθεωρηση πεφτει σ' αυτο το θεμα με τα χρονια, δε λεγεται :):)

    Περιμενω την αναρτηση σου. Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ειναι οσο συγχισμενη ηταν η δικη μου :):):)

    καλο βραδακι!!!

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δε νομίζω να χαρακτηρίστηκε η Πετρούλα σύμβολο του σεξ. Πουτάνα ή πόρνη μπορεί όχι σύμβολο του σεξ. Το σύμβολο του σεξ απαιτεί μία πηγαία σεξουαλικότητα, όχι λαϊκισμούς και φτιαχτά πράγματα. Δες λίγο τη Βάνα και σύγκρινε τον τρόπο που παρουσιάζονταν η κάθε μία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. δειμο μου


    ευχομαι να ειναι οπως τα λες. Γιατι ειναι πολυ απογοητευτικο τα νεα κοριτσια να εχουν τετοια λαθος προτυπα!

    Καλημερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σύμβολο του σεξ δεν είναι. Λάθος πρότυπα διαμορφώνονται. Το πρότυπο δεν είναι μόνο η πουτανιά και τα πετρελαιοχημικά βυζιά, αλλά η με κάθε τρόπο προβολή στην TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εχεις δικιο δειμο

    η υπερεκθεση εχει γινει στοχος! Υπερεκθεση με καθε τροπο.

    υ.γ. τα βυζια δεν με ενδιαφερει αν ειναι φυσικα ή οχι. Με ενδιαφερει να παρουσιαζουν ενα καλαισθητο θεαμα :)


    Καλο απογευματακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συμφωνώ σχεδόν με όλα! Να προσθέσω στο πρώτο που λες για τους άντρες και τη βέρα στο δάχτυλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ανεραιδα μου

    δεν το ειχα σκεφτει αυτο :) Υπαρχουν ακομα αντρες που δεν φορανε βερα;; :):) Κι εγω που νομιζα οτι τραβαει τις γυναικες η βερα στο δεξι ;)

    Καλο βραδακι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή