Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο Βασιλης μου

Ο Βασιλης Παπακωνσταντινου εχει κατι απο μενα. Τον ειδα πρωτη φορα οταν πηγαινα πρωτη Γυμνασιου σε μια συναυλια στο γηπεδο του Αρη, διπλα απο το σπιτι μου. Μη σας πω οτι με πηγαν με το ζορι. Ο τοτε φιλος μου, μου ειχε γραψει και μια κασετα μια βδομαδα νωριτερα, με τραγουδια του Παπακωνσταντινου, για να μαθω κανενα να τραγουδαω στη συναυλια, μου ειπε :)

Κι απο εκεινο το βραδυ αρχισε μια διαχρονικη σχεση. Μεχρι να φυγω εξωτερικο για σπουδες δεν ειχα χασει ποτε συναυλια του. Καθε Σεπτεμβρη ειχαμε ραντεβου. Περασα τοσες βραδιες με τα τραγουδια του, που το καθε ενα μου θυμιζει και διαφορετικη χρονια της ζωης μου. Απο αστεια γεγονοτα, μεχρι αποτυχιες και μελαγχολιες :)

Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχω να τον δω απο κοντα τωρα πια. Ειχα παρει εισητηριο και πριν 2 χρονια για μια συναυλια του στον Μυλο, αλλα δεν καταφεραμε να παμε τελικα.

Και σημερα ειναι εδω! Διπλα απο το σπιτι μου!!!! Ταλαντευτηκα παρα πολυ για να αποφασισω να παω. Δεν εχω χορτασει ακομα την μπεμπα μου βλεπετε και θα χρειαστει να την αφησω το βραδυ στη μαμα μου. Ειναι ομως πραγματικα κατι που εχω πολυ αναγκη. Εχει κομματακι κομματακι την Κατερινα σε δεκαδες τραγουδια του.

Σημερα δεν ξεκινησε καλα η μερα μου. Ευχομαι να τελειωσει καλα ομως. Αντιδραση σ' αυτο που λενε "Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται".

8 σχόλια:

  1. Αχ να ήταν αλλη μερα να μπορουσα να κρατησω εγω την μπέμπα και να πάτε όπου θέλετε πολύ περισσότερο σε κάτι που δε θα με στεναχωρουσε μη το χασω οπως ειναι ο συγκεκριμενος που αποφευγω να τον χαρακτηρισω γιατι σέβομαι αυτους που τον ακουνε και τον εκτιμανε. ΕΛ.ΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λενιω μου

    δεν σου αρεσει ο Παπακωνσταντινου;; Δεν το ηξερα :)

    Χαρακτηρισε τον οπως θελεις βρε φιλεναδα, δεν μπορουμε να συμπαθουμε και να εκτιμαμε ολοι τους ιδιους καλλιτεχνες :)

    Ελπιζω να σε δω το βραδυ!!!!! Θα σου φερω ωτοασπιδες, νταξει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι Βασίλη μου τον λέω επίσης...Χθες τον είδα στον Κιχώτη για ποτάκι και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στη συναυλία...Το ότι εμενες και δίπλα στο γήπεδο, ε πια! Εκεί μένω εγώ!! Κοίτα να δεις...Περιμένω νέα απο τη συναυλία αν πας γιατί εγώ δεν θα πάω μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοβω βολτες


    αν θα παω;;;; Ειμαι ηδη εκει νοητα :):):)

    Γειτονισσες ημασταν;;; Εγω εμενα στην Αυρας. you????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαναστασίου...Κεντρικά, μέσα στα γεγονότα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειχες κι εσυ καλη θεα στα γεγονοτα :):)

    Χαριλιωτισσα κι εσυ δηλαδη.

    Μπορει και να εχουμε συναντηθει δεκαδες φορες :)

    Καλο βραδακι!!

    υ.γ. Συγνωμη για να καταλαβω....επινες ποτο με τον Παπακωνσταντινου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    υ.γ.2 Στον δον Κιχωτη δεν εχω παει ποτε. Καθε φορα που ηθελα να παω να δω καποιον εκει, ολο κατι τυχαινε και το αναβαλαμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοντοχωριανές μικρή μου, αλλά δεν το ξέραμε!!
    Στον Κιχώτη επιβάλλεται να έρθεις, εάν θες να δεις τον Μπίλυ. Είναι το στέκι του εκεί. Τυχαίνει να γνωριζόμαστε ναι, αλλά μη φανταστείς ότι είμαστε και φίλοι (είναι και η απόσταση στη μέση, αλλιώς θα ήταν αλλιώς...). Πέντε κουβέντες όμως παραπάνω τις έχουμε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χμμμμ

    δεν εχω ορεξη να ζηλεψω τωρα :) Θα δειξω ανωτερωτητα :):):)

    Θα ηθελα να παω και στον Κιχωτη και στα αλλα εκει στην Προξενου Κορομηλα τετοιου στυλ (δεν ξερω καν αν υπαρχουν ακομα ). Αλλα απο τοτε που μετακομισα εξω απο Θεσσαλονικη κατεβαινω πολυ σπανια πια στο κεντρο. Δεν αντεχω την βαβουρα, γερασα :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή