Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κλασσικη κουκουβαγια μαμα

Επιτελους γεμισε ξανα το σπιτι μας με φωνουλες της μπεμπουλας μας. Δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο μας ειχε λειψει.

Χθες ημασταν καλεσμενοι στο καινουριο σπιτι καποιων στενων μας φιλων. Ολη η παρεα. Να μαζευτουμε να δουμε τον τελικο του μουντιαλ μαζι. Εχουμε παρα πολυ καιρο να βρεθουμε με την παρεα και η προταση ηταν πολυ δελεαστικη.  Δεν καταφερα ομως να το παλεψω και να παω. Προτιμησα να κατσω διπλα στην μικρη μου. Μετα απο τοσες μερες που ειχα να την δω, να την μυρισω, να την αγγιξω, δεν ηθελα να λειψω ουτε δευτερολεπτο απο το σπιτι.

Ακομα δεν την πηραμε, με κουρασε λιγακι χθες :). Ειχε ξεσυνηθισει η καημενουλα το δωματιο της κι ενω την ταισα στις 10:00 μ.μ. και μετα πεφτουμε συνηθως ξερες για υπνο, χθες ειχαμε αλλο προγραμμα. Κουτρουβαλουσαμε στο κρεβατακι μας απο πανω ως κατω και θελαμε παρεα και την μαμα. Αν εφευγε απο το δωματιο, βαζαμε τις φωνες. Ισως αισθανοταν ανασφαλεια η ζουζουνα μου, επειδη της φαινοντουσαν καινουρια τα πραγματα τριγυρω. Απο τις 9:00 μ.μ. που επιστρεψαμε απο Σερρες μεχρι τις 12 παρα που κοιμηθηκε τελικα, εγω ημουν μεσα στο δωματιο της. Ειναι πολυ βολικη η μικρη μας και δεν εχω συνηθισει σε τετοια γυμνασια. Μονο οταν ηταν ημερων ειχαμε τετοια ωραρια.

Καποια στιγμη, μου βγηκε η κουραση και κατεβηκα κατω, κανοντας νοημα στον Δημητρη να ανεβει να καθησει μαζι της. Εβαλα να φαω λιγακι, αλλα ειδα οτι απεμεναν μονο 3 λεπτα για να ληξει ο αγωνας. Ετσι, αφησα το φαγητο μου στη μεση κι ανεβηκα πανω. Του ειπα να κατεβει να δει το τελος κι αν δεν εχει κοιμηθει ως τοτε, θα ερθει ξανα μετα να την νταντεψει. Κατα τις 12 παρα 20 κοιμηθηκε επιτελους!!!! Τη γλιτωσε παλι ο μπαμπας μας. Ολο στη λουφα ειναι τελευταια.

Ανεβηκα να κοιμηθω κι εγω νωρις. Ολη αυτη η κλεισουρα στο δωματιο με χαμηλωμενα τα φωτα, με νυσταξε.  Οταν ξαπλωσα σκεφτομουν διαφορες γκριματσες της μικρης μου και γελουσα μονη μου. Μπορει να μην ειμαι κλασσικο παραδειγμα μαμας, αλλα σιγουρα ειμαι πολυ κλασσικη σε οσα νιωθω γι' αυτο το υπεροχο πλασματακι που δημιουργησαμε! Ειμαι ευτυχισμενη . Αληθινα ευτυχισμενη που ειναι ξανα το μωρο μας στο σπιτι!

Καλη εβδομαδα!

6 σχόλια:

  1. η παρέα δεν παρεξηγηθηκε φυσικά που δεν ηρθες εχθες στο σπιτι μας. αλλωστε κι εγω στηθεση σου σιγουρα αυτο θα εκανα... οσο για τα γυμνασια της μπεμπας ίσως ηθελε να σου πει κι αυτη με τον τροπο της οτι της ελλειψες κι εσυ εξισου πολυ... κατι ακουστηκε οτι αρχισε να μοιαζει τη θεια και νονα της ε? και να φανταστεις οτι το παιδι παίρνει κι απο το λάδι ... δηλαδη μετα τη βαφτηση αρχιζει να δειχνει στοιχεια του χαρακτηρα και κινησεις και της νονας... η δικια σου ξεκινησε φιανεται νωριτερα! χαχα... ΕΛ.ΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελενη μου

    θα κανω μια λιστα με τα στοιχεια της νονας της που της επιτρεπω να παρει :)

    Πως περασατε;; Δεν μιλησα με κανεναν σημερα. μου λειψατε, ελπιζω να ξανακανονισουμε κατι μεσα στο καλοκαιρι να σας δω.

    Καποια στιγμη θα κατεβω κεντρο να δω για νυφικα. Θα σε παρω αν εισαι στο γραφειο να περασω να σε δω :) Την αλλη εβδομαδα μαλλον.

    Φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να χαίρεσαι κάθε δευτερόλεπτο της ζουζούνας σου.
    Τα μωρά είναι υπέροχα ακόμα κι όταν γκρινιάζουν!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλεξανδρα μου

    ακομα και οταν γκρινιαζουν ειναι υπεροχα ε; Καλα, θα το δεχτω επειδη εισαι πολυ θετικος ανθρωπος :):):)

    Εγω ειμαι ακομα στην αρχη. Ειναι και βολικη η μικρη μου και νομιζω δεν θα μνημονευσω πολλες φορες τον Ηρωδη :):):):):) Το ευχομαι τουλαχιστον :):):)

    Καλημερααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς αυτό το θεματάκι του ύπνου εγώ δεν το είχα με τα δικά μου παιδιά. Πολλές φορές όμως όταν πηγαίνουμε σε φιλικό ζευγάρι που έχει μια μικρή τσαπερδόνα σαν την δική σου, ο μπαμπάς της πάει να την βάλει για ύπνο. Περνάει 1 τέταρτο...μισή ωρα ...45 λεπτά..οέο ...που είναι ο ΄Μιχάλης;
    και ο Μιχάλης βλέπει το 2 όνειρο!
    Ομολογώ ζόρικη κατάσταση!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλλινακι μου

    ο ρημαδης ο Μιχαλης ειναι σπιτι τουλαχιστον και εχει την καλη διαθεση να κοιμησει την κορη του (με πετυχες σε νευρα με τον δικο μου, τι να σου κανω;;)

    Ευτυχως και η δικη μου ειναι βολικη. Κοιμαται πολυ ευκολα και γι' αυτο μου κακοφανηκε τωρα που με παιδεψε ενα βραδυ :) Ειμαι και καλομαθημενη :)

    Καλημερααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή