Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Σαββατοκυριακο στην πρωτευουσα!

Αυριο μεσημερακι πεταμε για Αθηνα.

Την Αθηνα ελαχιστες φορες την χαρηκα. Παντα στο τρεξιμο να προλαβω να δω οσους θελω και να τελειωσω και με διαφορες δουλειες.

Θα παμε για τα βαφτισια μιας μπουμπουκας. Το Σαββατο το βραδυ θα δω την Eurovision στο ξενοδοχειο. Σιγα μην το χασω :) Ποτακι και παρεουλα με τον αντρουλη μου, την αδερφη μου και τον γαμπρο μου. Σουπερ θα περασουμε. Ωπα ! (Ναι μου αρεσει πολυ το τραγουδι μας. Μου θυμιζει βραδια σε μπουζουκια που εχω πολυ καιρο να παω!)
Κυριακη θα παμε στα βαφτισια και το απογευμα πεταμε για πισω. Τζα και φυγαμε, δηλαδη.




Θα ηθελα να κατεβω μια φορα στην Αθηνα ανοιξη. Να τριγυρισω στα στενα της Πλακας (εγω εχω μεινει ακομα στις μπουατ, επεζησε καμια;;), να χαζεψω τα μαγαζακια στο μοναστηρακι, να απολαυσω το καφεδακι μου στην Καστελλα, ψαρακι στο Τουρκολιμανο, βολτα στον Λυκαβητο, Λουκουμαδες στην Δροσσια, επισκεψη στο Πλανηταριο στη Συγγρου, μπαροτσαρκα στου Ψυρρη και πολλα πολλα αλλα ομορφα μερη της Αθηνας που θελεις χρονο να τα δεις. Να μην εχω να επισκεφτω κανεναν, καμια εκδηλωση να παρευρεθω. Να μη με περιμενει κανεις. Να παω μονη και να ΕΙΜΑΙ τουριστρια!

Το πρωι πηγα παλι για ποδηλατο στο γηπεδο. Ολο ξεχναω να παρω την φωτογραφικη μαζι μου. Ηρθε και το mp4player που παρηγγειλα κι επλεκα χθες βραδιατικα μια θηκουλα, να μην το γρατσουνισω. Μια ζωη το κινητο μου, μεσα σε λιγους μηνες απο την αγορα του, ειναι σαν να το εχω χιλια χρονια, επειδη το ριχνω μεσα στην τσαντα με ολη μου την προικα.

Απο Δευτερα σας υποσχομαι φωτογραφιες απο το χωριο μου. Στις 6 το πρωι η ατμοσφαιρα ειναι πολυ καθαρη και ο ηλιος παιζει με σκιες απο τους λοφους και ειναι υπεροχα!!

Καλο Σαββατοκυριακο!!!!

2 σχόλια:

  1. Χα! που να δεις πως είναι το δικό μου κινητό που το πήρα πριν μια βδομάδα... ξυράφια εχω μέσα στην τσάντα μου;;;;;
    Καλό Σαββατοκύριακο Κατερινάκι..
    Καλά να περάσετε!
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινα μου

    λες να το εχει το ονομα και ολες οι Κατερινες να γρατσουναμε τα κινητα μας;; :):):)

    Καλο Σαββατοκυριακοοοοο, θα σου φιλησω την Αθηνα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή