Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Οταν υπαρχει ουσια ολα τα αλλα ειναι ασημαντες λεπτομεριες!


Το Σαββατο που περασε πηγαμε σε ενα γαμο. Η μπομπονιερα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, το νυφικο ηταν πολυ κιτς για τα δικα μου γουστα, φουντωτο με πολλα πετραδακια. Πολλα πραγματακια που αστραφταν υπηρχαν και στο μαλλι της νυφης, επισης καθολου του γουστου μου. Το κεντρο της δεξιωσης αχρωμο και με λιγο αργη εξυπηρετηση. Η τουρτα τους πολυ μπαναλ. Ο DJ ηταν να τον πυροβολησεις εξ επαφης (για να μην υπαρχει καμια πιθανοτητα να αστοχησεις) αφου μετα απο Ρουβα εβαζε ζεμπεκια και υστερα το γυρνουσε σε σεικ. Σηκωνοσουν και δεν γνωριζες τι θα χορεψεις.


Κι ομως ηταν απο τους ωραιοτερους γαμους που εχω παει. Το ζευγαρι ηταν ερωτευμενο!!! Κι αυτο γεμιζε ολη την αιθουσα! Χωρις φανφαρες, χωρις υπερβολες! Εψαχνε συνεχεια ο ενας τα ματια του αλλου. Ο γαμπρος κοιτουσε την νυφη κι εβλεπες οτι ηταν σαν να μην υπηρχαμε ολοι οι υπολοιποι! Την εψαχνε στο χορο. Πηγαινε και την αγκαλιαζε σε ασχετες στιγμες στην διαρκεια της βραδιας κι εκεινη αφηνοταν στην αγκαλια του. Πιανοντουσαν χερι χερι και εβλεπες οτι κρατουσαν τον κοσμο ολο, τον δικο τους κοσμο! Τα γραφω λιγο παραμυθενια, ενω δεν το συνηθιζω. Ετσι ομως τα ενιωσα! Τους χαρηκα και τους εφτυσα να μην τους ματιασω γιατι δεν μπορουσα να ξεκολλησω τα ματια μου απο πανω τους!


Ο γαμπρος ειναι τοσο καλο παιδι που δεν σου αφηνει περιθωρια να μην το αγαπας και να μην ευχεσαι τα καλυτερα για την ζωη του! Τους ευχομαι με ολη μου την δυναμη Ο,ΤΙ καλυτερο στη ζωη τους! Μακαρι να γινονται συνεχεια τετοιοι γαμοι, απο ΕΡΩΤΑ!!!


Καλη εβδομαδα!!

2 σχόλια:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο! Ο τίτλος που δίνεις τα λέει όλα!! Άλλο αν πολλές φορές το ξεχνάμε και, ειδικά εμείς οι γυναίκες, κολλάμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανεραιδα μου

    αν το ξεχναμε λεει!!!! Ολα τα αγχη του γαμου ειναι για το θεαθηναι !

    Καλο απογευματακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή