Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Λιστα Μαρτιου

Τους τελευταιους μηνες δεν εκανα λιστες. Και, ξερεις, ειναι μια καποια υπενθυμιση αυτες οι λιστες για μενα. Ειναι που τελειωνει ο μηνας και περα απο τα αγχη για ποσους λογαριασμους καταφερα να πληρωσω, τις μαχες με πλυντηρια, κατσαρολες και βιβλια κοιταζω εδω και λεω, ωραια, εκανα κατι και για μενα. Εσυ ισως δε χρειαζεσαι τις λιστες. Εσυ ισως να λες ειναι μη διαπραγμετευσιμες οι προσωπικες σου αναγκες και να τις επιβαλεις. Σε σενα και στους αλλους. Εγω δυσκολευομαι. Λες και γραφει αλλος τη λιστα και τη βαζει στην τσεπη μου και με προκαλει. Για να σε δω! Θα σε φροντισεις αυτο τον μηνα; Η λιστα Μαρτιου ειναι ετοιμη. Ηταν δυσκολο να σταματησω να σημειωνω.


  • να μην τρωω τα νυχια μου
  • να φτιαξω τα ραγισμενα μου γυαλια
  • να κανω χαλβα σιμιγδαλενιο
  • να φτιαξω το organizer μου
  • να βρω τροπο να αποθηκευσω τις κουπες που μου εφερε ο Δημητρης απο τα ταξιδια
  • να βρω ενα ωραιο γερμανικο τραγουδι
  • να δειξω στην Ισμηνη ποσο ξεχωριστη ειναι
  • να πλεξω κατι
  • να διαβασω ενα βιβλιο
  • να παρω χρωματιστα στυλο για τις λιστες μου
  • να παρω εναν καλο κυβο του Rubik
  • να χορεψω
  • να παρακολουθησω μαθημα στο coursera

εχει κι αλλα η λιστα. Αλλα σε ντρεπομαι λιγο. Θα κρατησω καποια κρυφα.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το "έκανα κάτι και για μένα" όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι αυτό που παλιά λέγαμε εγωισμό, τώρα είναι υγεία. Γι'αυτό ΠΡΩΤΑ θα κοιτάς (ναι με ύφος) να κάνεις κάτι για σένα και μετά για τους άλλους και δουλειές. Δεν εννοώ να μαζέψεις/συγυρίσεις/πληρώσεις. Εννοώ χρόνο που να κουλουριαστείς στον καναπέ και να απολαύσεις. ένα βιβλίο, ένα μυρωδάτο τσάι ή και απλά την απόλυτη μονάκριβη Στιγμή ηρεμίας. Στο εύχομαι λακάκι μου.
    Καλή Κυριακή!
    χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω παλι οταν διαβαζω καπου "εκανα κατι για μενα" εκνευριζομαι. Γιατι το εχω βαλει στοχο τοσες φορες κι ερχεται καποιος και με κανει να κουλουριαζομαι ενοχικα σε μια γωνια. Και μετα ξανα σηκωνομαι και ξανα στοχους. Και μου θυμωνω γιατι στα 42 μου δεν εχω μαθει να με φροτνιζω και να με υπερασπιζομαι.
      Θα τελειωσω με κατι αισιοδοξο ομως. Γιατι νιωθω καλα αυτες τις μερες :) ΕΙμαι ενα βημα πιο κοντα σε μενα. Στραβοπαταω, πεφτω, οπισθοχωρω αλλα στον εσωτερικο μου χαρτη με βρισκω παντα ενα μικρο βηματακι πιο μπροστα :)

      Φιλι φιλι ξανα!

      Διαγραφή
  2. και επειδή είμαι από το πρωί και συγυρίζω... βλέπω ότι μ'έχεις (δικαίως) βγάλει από την λίστα σου! Να βάλω τις ούρλες? Για ξαναβάλε με γιατί επέστρεψα στις σκόνες. κάνω γενική :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιιιιιιι (αλα Ζουμπουλια :) )
      Και να φανταστεις δεν εχει ενα μηνα που εκανα ξεκαθαρισμα απο διπλα τα blogs. Και ειχα να σβησω κι αλλα, γιατι να σου πω την αληθεια δεν μπαινω κι εγω συχνα σε αλλα πλεον, αλλα με διεκοψε ενα ραντεβου μου στη δουλεια και ειπα θα ασχοληθω αλλη μερα να ξεσκαρταρω :) :) :)
      Τι καλα που γυρισες!
      Κι εγω δεν ειμαι τοσο ενεργη πια, αλλα εδω ειναι διαφορετικα. Πιο προσωπικο, πιο εγω. Καταλαβαινεις, το ξερω, δεν εξηγω αλλο :)
      Βαζω τα καλα μου κι ερχομαι ευθυς επισκεψη :)
      Μου εφτιαξες την εβδομαδα ;)

      Διαγραφή
  3. Αχαχαχα και μένα τώρα που είδα το σχόλιο σου εδώ!!!
    Έχω σκεφτεί να κάνω update αλλά ξέρω ότι θα φύγουν ΠΟΛΛΑ
    και δεν θέλω.
    καλύτερα να μείνει το blog άθικτο και περήφανο :)))
    εδώ ΕΙΝΑΙ διαφορετικά και η δυναμική δεν χάνεται.
    Τόχω αναγκη και γι'αυτό σου υπόσχομαι ότι ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.

    ΠΑΑΑΑρα πολύ μούχεις λέιψει.
    τα φμπ και όλα αυτά μας κατέστρεψαν τους bloggers...

    πολλάααα φιλιά χχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή