Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

δουλειες με φουντες


















Λειπεις ενα Σαββατοκυριακο και γινονται οι εκκρεμοτητες βουνο. Ποσα ασιδερωτα εχουν μαζευτει. Ξεχωρα απο τη στοιβα που εχω βαφτισει "πλυμμενα που δεν σιδερωνονται πλεον". Τα ραφακια του μπανιου. Πριν τα χριστουγεννα τα ειχα αδειασει ολα και τα ειχα καθαρισει καλα. Τα κομοδινα μας παρατημμενα και αφροντιστα. Το πισω δωματιο γεματο κουτες απο χριστουγεννιατικα, κατι παλια ρουχα της Ισμηνης που θελουν πλυσιμο πριν την αποθηκευση τους, και παιχνιδια για να ανεβουν στη σοφιτα. Παραμυθια σκισμενα για πεταμμα. Θηκε ρουχων για ταξιδι και κανα δυο σακους παλιους που καπου μπορει να χρειαστουν. Ετσι μου ρχεται πολλες φορες να παρω καμια δεκαρια τεραστιες μαυρες σακουλες και να πεταω ο,τι βρω μπροστα μου. Χωρις να ρωτησω κανεναν. Να κανω χωρο μονο για τα απαραιτητα.
Ενα σωρο δουλειες. Καθισα το βραδυ της Κυριακης στην παλια μπερζερα του Δ και πλεκοντας ονειρευομουν εκεινη τη θεα, την ησυχια.... ποσο μου ελειψε να διαβασω ενα βιβλιο.

11 σχόλια:

  1. ευτυχώς πετάω τα πάντα ή χαρίζω χωρίς δεύτερη σκέψη!
    Τουλάχιστον έγινες καλά για να ξεκινήσεις τις δουλειές...
    καλη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο,τι μου ερχεται να πεταξω ειναι ή του Δ ή της Ισμηνης ...... δικο μου δεν με ενοχλει τιποτα :) :) :)
      Ευτυχως απο υγεια ειμαι μια χαρα. Χθες το βραδυ, αφου κοιμησα την μικρη, ξεσκονισα την κουζινα :):) Τρελλα κεφια!

      Καλημερααα

      Διαγραφή
  2. Και σου έχω και νέα...οι δουλειές (αυτές με τις φούντες) δεν τελειώνουν ποτέ!
    Οπότε πάρ' το απόφαση και διάβασε ένα βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε Μαρια μου το ξερω, δυστυχως. Ξερεις ποσες φορες εχω γκρινιαξει για τον ιδιο λογο; Δεν αλλαζει τιποτα. Ουτε εγω ξαφνικα γινομαι η αψεγαδιαστη νοικοκυρα ουτε το σπιτι παυει να μου σφυριζει να το περιποιηθω :)

      Καλημερααα

      Διαγραφή
  3. Κάθε φορά που σε διαβάζω είναι σαν να γράφεις κάτι για μένα! Ταυτίστηκα με "τα πλυμμένα που δε σιδερώνονται πλέον" και σκέφτομαι ότι αυτό που χρειάζομαι δεν είναι κάποιος να μου καθαρίσει το σπίτι, αλλά κάποιος να μου το οργανώσει (ε, μετά ας το καθαρίσει κιόλας). Ώρες -ώρες νιώθω ότι γυρίζω γύρω γύρω συμμαζεύοντας χωρίς αποτέλεσμα. Πολλές φορές σκέφτηκα να γράψω κάτι, αλλά δεν το τόλμησα. Τώρα που το αποφάσισα ας σου πω ότι κάποιες φορές οι αναρτήσεις σου εκπέμπουν σε μένα μια αίσθηση μοναξιάς και "φωνάζουν" είναι κανείς εκεί έξω; Συγγνώμη αν μακρηγόρησα ή/κι αν κάνω λάθος, ίσως είναι η δική μου ανάγκη να επιβεβαιωθώ ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω... Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα μοναξια ε; Ισως. Ολη την εβδομαδα ειμαι εντελως μονη. Τον αντρα μου τον βλεπω μονο τα Σ-Κ. Και συνηθως θα αναλαβει να κανει εναν οροφο (σε μεζονετα μενουμε), στο τσακιρ κεφι θα κανει και τους 2 οροφους σκουπισμα-σφουγγαρισμα. Αλλα μετα πρεπει να συμμαζεψω ολα αυτα που αφησε εδω κι εκει για να καθαρισει και οοοολες τις αλλες δουλειες. Κι επειδη, οπως πολυ καλα καταλαβες, δεν το χω καθολου με την οργανωση σε αυτο το θεμα, πελαγωνω και πολλακις τα παραταω. Και μαζευονται επιπλεον θεματα για οργανωση μετα :)

      Αυτη την εβδομαδα το ειδα πιο αισιοδοξα. Εκανα και 1-2 πραγματακια το βραδυ που κοιμαται η μικρη. Καπως πιο "ευχαριστα" την ειδα :) Δεν θα κρατησει πολυ..... αλλά το απολαμβανω για οσο... :)

      Καλημερααα

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΛΑ Σ ΝΑ Σ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΕΙΕΣ Σ;; ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ; ΝΤΛΟΠΗ Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοπέλα μου πάρε μια γυναικα να σε βοηθάει! δώσε 20€ και μη στενοχωριέσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαμε μια κοπελα να μας βοηθαει. Πλεον βοηθαω εγω τον Δ κι εκεινος εμενα. Ζοριζομαστε πολυ γιατι και οι δυο ειμαστε πολυ "νοικοκυρηδες" :)
      Το παλευουμε :)

      Καλο μεσημερι!

      Διαγραφή
    2. Έτσι πρέπει να είναι οι σύντροφοί, να βοηθάει ο ένας τον άλλον! Μπράβο σας! Και ή οικιακή βοηθός βέβαια θέλει τύχη για να βρεις σωστή! Μη νομίζεις οι περισσότερες είναι πολύ χειρότερες! Μπροστά τους κι εσύ κι ο Δ είστε άριστοι! Αλλά αν υπάρχει ανάγκη τι να κανεις; Καλό βράδυ να έχεις!!!

      Διαγραφή