Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δευτερα με προοπτικες

Σαββατο απογευματακι μπηκα στο παλιο μου σαραβαλακι με την μικρη και πηγαμε επισκεψη. Εκεινη στην φιλη της  κι εγω καφεδακι με την Β. Ηρθε και η Γ. και καθισαμε γυρω απο το τζακι. Και περναω ομορφα με αυτα τα κοριτσια. Οσο χαιροντουσαν οι μικρες μας που θα παιξουν μαζι, αλλο τοσο χαιρομασταν κι εμεις που θα ξαναβρισκομασταν. Κι εξω αστραφτε, βροντουσε κι εριχνε μια υπεροχη βροχη. 
Η Ισμηνη κοιμηθηκε στο πενταλεπτο οταν επιστρεψαμε. Χαρουμενη και εξαντλημενη. Εγω εβαλα ουισκι και ειχα διαθεση για κουβεντα. Σταματησε η βροχη. Ομορφη βραδια. Θυμηθηκα οτι δεν ειχα γραψει το μηνυμα που σκεφτομουν στην Τζενη. 

Και ηρθε η Δευτερα. Και καπως στριμωχνομαι πια στις παλιες μου αγαπημενες. Μα καποιες, με βγαζουν ψευτρα. Χρονιοι δεσμοι δεν θαβονται ευκολα. Καφεδακι το πρωι με την Β. Λεμε με την Ε. να κανουμε κατι με τα μικρα μας την Τσικνοπεμπτη. Περασε και η Χ λιγο απο το ιατρειο και γκρινιαξαμε η μια στην αλλη για την καταντια μας. Ομορφες αλληλεπιδρασεις. Χρωματιζουν κοτζαμ Δευτερα.

Κατι κατι .... για κατι τρωγομαι σημερα.

4 σχόλια:

  1. είναι ωραίες αυτές οι συναντησεις με φίλες! Ειδικα αν δεν ξερουν τα προβλήματά σου ,συζητωντας άσχετα θέματα σε κάνουν να ξεχνιέσαι ,να θυμάσαι την πραγματική ζωή...οταν ξαναγυρναμε στη ρουτίνα ,ε ,όλο και με κατι τρωγόμαστε χαχαχα
    Καληνύχτα ,καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικες φορες ανακαλυπτεις ομορφα καναλια επικοινωνιας, εκει στα ξαφνικα με δυο "αγνωστες" μαμαδες. Ειναι περιοδος που νιωθω οτι επικοινωνω καλα. Την αλλη εβδομαδα μπορει να σου πω το αντιθετο :)
      Χθες στριφογυρνουσε στο μυαλο μου μια μικρη φυγη. Να παω ενα Σ-Κ στην φιλη μου Τζενη που μενει στην Λαρισσα. Να παω ενα Σ-Κ στο χωριο μου, την Αρναια μου. Και δεν μπορουσα να αποφασισω αν θελω να παω μονη ή με την μικρη και τον Δ. Μονη θα ηθελα τελικα. Ενα Σαββατοκυριακο καπου ησυχα :) Γι'αυτο τρωγομουν λοιπον :)
      Και κοιμηθηκα απο τις 10 για να το ξεχασω :)

      Καλημερα Νασια :)

      Διαγραφή
  2. Αυτή τη φυγή πόσες φορές την έχω σκεφτεί...
    Κάπου μόνη μου... ίσως με την καλύτερή μου φίλη.
    Αλλά επειδή είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, βολεύομαι με ένα καφεδάκι 2-3 ώρες κάποιο μεσημέρι Σαββάτου ή Κυριακής.
    Σου στέλνω τα φιλιά μου και ευχές για μια υπέροχη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαββατοκυριακα ξυπναω νωρις για να βγαλω το σκυλι μας. Ο Δ κοιμαται, η μικρη παιζει στο δωματιο της. Οταν επιστρεφω κανω εναν ζεστο καφε και τον απολαμβανω μονη. Βεβαια λιγο κραταει και οι σκεψεις για τις μετα υποχρεωσεις μου το χαλανε λιγακι. Αλλα απο το ολοτελα... :)

      Καλο μεσημερακι

      Διαγραφή