Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

συλλαβιζοντας

Στον μικροκοσμο μου επαιζε το Heart of Dixie τελευταια. Και τελειωσε και πηγαμε και πηραμε την Ισμηνη και εφυγε ολος εκεινος ο ελευθερος χρονος στο σπιτι.
Δεν εχω διαθεση πολυ να γραφω, ουτε να επικοινωνω τελευταια. Καποια βραδια περασαν με τζιν λεμοναδα με την Νικολ και ονειρα για κατασκευες. Βαρεθηκα να τηλεφωνησω και σε καποιους φιλους που γιορταζαν και ειχαν γενεθλια τελευταια. Καμια διαθεση για τηλεφωνηματα. Ουτε για facebook. Μονο σειρες, φωτογραφιες, μουσικες και εικονικα ταξιδια. Διαθεση για ερωτα, για καλοκαιρινους ρυθμους, για ρομαντζο. Πολιτικα,
η μονη πληροφοριση που εχω πια ειναι απο τον Δ. Ουτε καν απο το ιντερνετ οπως πριν. Δεν καταλαβαινω. Κανενα σεναριο δεν μου φαινεται εφικτο αλλα ολοι συμπεριφερονται σαν να μην εχει αλλαξει τιποτα. Σχεδιαζω δωματια, κατασκευες, αργαλειους. Τα παλια ονειρα στριμωχτηκαν απο την πραγματικοτητα στη χωρα του ποτέ ποτέ. Και τα καινουρια σερνονται. Μα κατι μεσα μου φωναζει για τις παλιες μου συνηθειες. Κατι αρχισε να φωναζει και να δενει το στομαχι κομπο. Κοιταω τα ματια της Ισμηνης και την καμαρωνω να προσπαθει να διαβασει ο,τι βρεθει μπροστα της. Εκεινη συλλαβιζει τις λεξεις κι εγω την ζωη.

6 σχόλια:

  1. Μην αφήνεις τα όνειρα να σέρνονται δεν τους πρέπει...τα όνειρα πάντα ίπτανται πάνω από τα κεφάλια μας...ο συλλαβισμός της ζωής βοηθάει να απομονώσεις τα κομμάτια και να τα ενώσεις καλύτερα,με μεγαλύτερη προσοχή και πείρα...βοηθάει να λύσεις το πρόβλημα και συνεχίσεις!Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σιγουρα δεν τους πρεπει το σουρσιμο των ονειρων Νινα. Μα αδυνατω να τα προστατεψω απο αυτο. Παω να υφανω φτερα και σαν κερινα λιωνουν απο τη ζεστη των ημερων :)
      Κατι θα καταφερω. Δεν γινεται να γκρινιαζω για παντα. Κατι θα βγει απο ολο αυτο.

      Ενα ομορφο απογευμα σου ευχομαι :)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο κείμενο καταλαβαίνω πως νιώθεις Κατερίνα... μα τι μας έμεινε παρά μόνο η πίστη στον εαυτό μας οτι θα τα καταφέρουμε όπως τόσα και τόσα άλλα. Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστη μου δεν τα παω καλα με την πιστη σε κανενα τομεα. Ουφ, αυτο φταιει περισσοτερο και μπαζει απο παντου νερα η βαρκα μου :)
      Κατι θα καταφερουμε ομως. Ειμαι βεβαιη :) Υπομονη κι επιμονη θελει.

      Ομορφο και δροσερο απογευματακι ευχομαι :)

      Διαγραφή
  3. Νομίζω πως όλοι λίγο πολύ βρισκόμαστε στη φάση που βρίσκεσαι κι εσύ!!!
    Κάνε υπομονή .... εχουμε πιάσει πάτο ... κατι θα αλλάξει! δεν μπορει! Από κάποιο σημείο και μετά γυρίζει ο τροχός! Θα γυρίσει :)
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου
      ευχομαι να αλλαξει κατι προς το καλυτερο :)
      Καλημερα :)

      Διαγραφή