Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ανοιξιατικο πρωινο

Πρωι πρωι αφησα την μικρη στο σχολειο και πηγα την Βικυ με τον Θαναση στο αεροδρομειο. Εκει ηταν και οι υπολοιποι, ετοιμοι για το ταξιδακι τους στο Παρισι. Τα αγαπω τα αεροδρομεια. Ηπιαμε ενα καφεδακι εξω και γελουσαμε και πολυ απολαμβανα εκεινες τις στιγμες. Κι ας μην ταξιδευα εγω μαζι τους. Τους αγκαλιασα ολους κι ευχηθηκα το Παρισι να τους χαρισει την μαγεια που χαρισε και στη δικη μου καρδια οταν ειχα παει.
Ο καιρος ειναι ο,τι πρεπει για φραπε, αλλα εγω ακομη πινω ζεστο τσαι με μελι και λεμονι για να γινω καλα. Τα βραδια κοιμαμαι καλα πλεον. Ξυπναω στο παρα πεντε. Λες και επεστρεψα απο διακοπες και απορρυθμιστηκε το εσωτερικο μου ξυπνητηρι. Κρυφοι ποθοι με κρατουν αισιοδοξη. Κι οσο γινεται κατι και γινεται παλι μια μικρη γροθια το στομαχι μου, παιρνω βαθυα ανασα και προσπαθω να με πεισω οτι κατι θα αλλαξει, κατι θα παει καλα στο τελος. Δεν γινεται αλλιως.
Θα χαλασει λενε παλι ο καιρος. Πολυ. Παει πια, δεν με τρομαζουν αυτα. Για ποσο μπορει να χαλασει; Πεντε; Δεκαμερες; Αντε δεκαπεντε. Μυριζει ηδη ανοιξη παντου. Κι εγω απο βδομαδα θα πιω και φραπε. Και ολα θα αλλαξουν τελικα. Πιστη χρειαζεται.

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕMΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Σταματη εδω δεν εχω να πω τιποτα :)
      Καλημερα

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα :)
    Χάλασε σήμερα ο καιρός πάλι...
    Εμένα όμως με βολεύει γιατί έχω τρελό διάβασμα, οπότε εντάξει :))
    Αααααααααααχ Παρίσι δεν έχω πάει ποτέ..............θέλω πολύ, κάποια στιγμή... :)

    ΥΓ γέλασα με το πρώτο σχόλιο λολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω αρτιστακι μου, με την πρωτη ευκαιρια να πας στο Παρισι. Προσπαθησε να ειναι καλοκαιρι (εκει εχει δροσια και το καλοκαιρι) για να περπατησεις πολυ. Νιωθω οτι θα σου παει πολυ αυτη η πολη!

      Καλημερα :)

      Διαγραφή