Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

μπλε αχατης

Εκανα ενα ζεστο νες και οι πελατες μου σημερα αποφασισαν να ερθουν ολοι πρωι-πρωι. Μολις καθισα να απολαυσω τον καφε, ακουγοντας για 6494η φορα το Vincent. Παντου επικρατουν πολιτικα μηνυματα. Ανθρωποι που δυσκολευονται να δεχτουν την ηττα του κομματος τους και οι αλλοι μισοι που εχουν απελπισμενα αναγκη να πιστεψουν στον Αγιο Βασιλη. Δεν το αντεχω καθολου να συμμετεχω σε ολο αυτο.
Στο σπιτι περιμενουν για αλλη μια φορα ενα σκασμο υποχρεωσεις. Εχουν διογκωθει στο μυαλο μου και θα πρεπει να τις γραψω σε χαρτι για να μπουν σε σειρα σε πραγματικες διαστασεις.
Εχω διπλα μου το elle και με ψεκαζω καθε πρωι μια φορα στον λαιμο. Για λιγα δευτερολεπτα βρισκομαι στο δωματιο μου στην Primaverii με το πολυχρωμο παπλωμα και την πρασινη μοκετα. Τοτε που ειχα διαθεση να βαφομαι καθε πρωι και να εχω 354 τσαντες για να συνδιαζω με καθε ντυσιμο. Το μονο που αποτελουσε αιτια καθυστερησης τοτε ηταν "ενα τελευταιο τσιγαρο και φευγω". Ολα τα αλλα ηταν καλα προγραμματισμενα στη ζωη μου. Επιστρεφω στην πραγματικοτητα. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι νοητα εδω και αληθινα αλλού;
Παρατηρω τον τεμαχισμενο μου αχατη. Θα ηθελα εναν καινουριο. Να ειναι κι αυτος δωρο απο την Τζενη απο τα Ιωαννινα. Γιατι ετσι εχει την πολυτιμη του αξια για μενα.Το καθε σπασμενο κομματακι, εχει αραγε ακομη τις ιδιοτητες που ειχε;  επιμενω να το διατηρω στην ιδια θεση στο γραφειο μου. Η Ισμηνη στην κορνιζα μου χαμογελαει. Κανει ονειρα οτι θα μενουμε για παντα μαζι. Θα θελει να την αγκαλιαζω και να την φιλαω για παντα. Κι αυτο το "για παντα" της ειναι αληθινο. Δε με ξεγελαει το αποτελεσμα. Η πιστη της στιγμης μετραει.

2 σχόλια:

  1. Η πίστη της στιγμής είναι πολύ μεγάλο πράμα. Και η εντύπωσή της.
    Μία μεγάλη, λαμπερή καλημέρα, Dee Dee μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠο τα δυσκολοτερα πραγματα στη ζωη μου ειναι η πιστη πτηνουλη μου. Κι οταν κατι ερχεται τοσο αβιαστα απο τοσο βαθυα μεσα μου και το πιστευω τοσο ριζικα, η μονη επιλογη ειναι να σεβαστω αυτη την πιστη :)

      Μια ομορφη μερα και σε σενα πιγκουνε μου

      Διαγραφή