Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δευτερα με ονειρα για κατασκευη κουκλοσπιτου....μη σου πω κουκλοκοσμου

Το προγραμμα ακομη ειναι αστατο. Δεν ξερω τι εχω να κανω σημερα και τι την επομένη. Ξαφνικα επαγγελματικα ταξιδια, συνελευσεις γονεων, παιδιατροι και πολλα άλλα. Σε λιγοτερο απο μηνα ειναι και τα γενεθλια της μικρης κι αποφασισαμε τελικα να τα κανουμε σε παιδοτοπο. Ειναι πιο οικονομικο και ξεκουραστο. Ασε που νομιζω και η μικρη θα το χαρει περισσοτερο εκει. Για εμενα ειναι λιγο βαρετο, αλλα για την Ισμηνη παραμενει ενας ατελειωτος κοσμος παιχνιδιου κι αυτη τη φορα θα εχει και ολους τους φιλους της μαζι.
Κι εκει που χαζευα ιδεες για εναλλακτικα παρτυ και δωρα, επεσα πανω σ'αυτη την εικονα.

Το ερωτευτηκα. Θα της φτιαξουμε κουκλοσπιτο απο κουτια παπουτσιων. Κατι φτιαγμενο απο εμας. Τιποτα δεν συγκρινεται με το χειροποιητο. Ελπιζω να το χαρει κι εκεινη πολυ. Θα γινει υπεροχο!
Κατα τα πασα πιθανοτητα θα γεμισει με ιπποτες και αλογα μεσα, αλλα δεν εχει σημασια. Θα το χαρει πολυ. Επελεξε και το θεμα του παρτυ. Simba & Nala.

Ξεκιναει η προετοιμασια λοιπον. Αυριο θα κανω την επιπονη λιστα καλεσμενων, που ευχομαι να μη βγουν παλι 80 ατομα οπως περσι. Η νονα Βικυ θα κανει προσκλητηρια και ισως κανενα διακοσμητικο με λιονταρια και ειμαστε ετοιμοι.

Εξω εχει ξεκινησει μια υπεροχη μπορα. Εβαλα τη λιστα DeeDee να ακουω. Δυσκολευομαι τελευταια, δεν ξερω αν το προσεξες. Ειναι κι ενα βιβλιο που διαβαζω που εχει θεμα τις σχεσεις γονεων-παιδιων και ειμαι στο τελος και νομιζω πολυ με εχει φορτισει. Και νιωθω και ανυμπορη. Και θελω να το τελειωσω και να παω να βρω την Κ, επειδη εχω πολλα να της πω. 
Δευτερα σημερα. Εγω αγαπω τις Δευτερες, θυμασαι; Αντε, σηκω ν' αγαπησουμε και την σημερινη.


11 σχόλια:

  1. Και εμείς έχουμε κάνει στη μικρή μας (ανιψούλι) ένα τέτοιο απο χαρτόκουτο. Ε ναι, δε φαντάζεσαι τι χαρά. Άλλο πράγμα απο τα χεράκια σου. Φαντασία θέλει μόνο και ανεμελιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θελει πανω απο ολα διαθεση, χρονο, χρημα και φαντασια :) Ανυπομονω να βρω τα κουτια να ξεκινησω :)

      Καλο απογευματακι!!

      Διαγραφή
  2. Επ, ωραία ιδέα το κουκλόσπιτο από κουτιά παπουτσιών! Καλή τύχη στην κατασκευή του - και καλή προετοιμασία για το πάρτυ σας! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη προετοιμασια, μεγαλωσε και το Ισμηνακι, την θυμαμαι απο μωρο κι ας μην την εχω γνωρισει!! επιτελους μπορω να σεργιανισω στο blog σου με την ησυχια μου, χωρις λαπτοπ πολλους μηνες ημουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινα μου, νηπεια πλεον το κοριτσακι μου :) Μεγαλωνουν !!
      Μπορει να μην την εχεις δει απο κοντα, αλλά δεν εχουμε μοιραστει και λιγα μεσα απο εδω, τοσα χρονια :) Κι εγω νιωθω να "ξερω" την μικρη σου απο πολυ μικρουλα.

      Πολλα φιλακια

      Διαγραφή
  4. Κατερινάκι μου όσες δουλειές κι εχουμε οι προετοιμασίες αυτές είναι τουλάχιστον ευχάριστες... Να το χαρείτε όλοι σας!!! Τα χρόνια περνούν γρήγορα...

    Εύχομαι να είσαι πάντα καλά γλυκό μου Κατερινάκι και το μπουμπουκάκι σου κι όλοι όσοι αγαπάς!

    Μια όμορφη και γλυκιά μέρα! Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρονια περνουν γρηγορα ...... πως σκαλωνουν ετσι καποιες στιγμες ε; Στιγμες που νιωθουμε οτι χρειαζομαστε κλωτσια δυνατη για να ξεκολλησουμε και να παμε παρακατω :)

      Καλημερα Τζενη μου

      Διαγραφή
  5. αγαπη μου να περασετε καλα σιγα σιγα θα μπειτε σε προγραμμα και φυσικα να χαιρεσαι την μικρη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαινουμε σιγα σιγα στο προγραμμα Ιωαννα μου και ολα γαληνευουν :)
      Η μικρη εχει γενεθλια τον Οκτωβρη, εχουμε καιρο ως τοτε. Ευχαριστω παντως :)

      Καλη σου μερα!

      Διαγραφή